Cautare

191 de rezultate pentru "dancu" (4.15 secunde)
Iliescu acuza "o manevra veninoasa" a lui Dancu, dupa ce acesta a scris despre "daramarea idolilor" Ion Iliescu acuza "o manevra veninoasa" din partea lui Vasile Dancu prin incercarile de "a alimenta suspiciuni si neincredere intre vechii lideri - Iliescu si Nastase - si tanarul presedinte Ponta", dupa ce Dancu a postat pe blog un text intitulat "Ultima batalie a stangii:
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul: 'Vasile Dancu: ... Este vorba despre partidul gestant al generalului Gabriel Oprea, care i-a dat o comanda si Dancu o executa.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Vasile Dancu si "stanga" Vasile Dancu reapare la rampa printr-un amplu text pe blogul propriu, cu un titlu provocator : ... Nu stiu pe ce temei este considerat Vasile Dancu om de stanga, ba chiar "ideolog si reformator al PSD" (pretentie pe care o afiseaza si el in titlul articolului mentionat).
Citind articolul lui Vasile Dancu "Ultima batalie a stangii:
In data de 27 mai 2009, Vasile Dancu nega faptul ca Administratia Prezidentiala l-ar fi dorit la Cotroceni. " Nu stiu nimic despre mersul meu la Cotroceni!, scria Dancu pe blog.
Citeste aici totul despre razboiul pesedisto-pesedist, despre candidatura lui Mitrea si atacul lui Iliescu la "marginasii" Rus-Dancu'. ... "I-a umilit Boc si pe teoreticianul Dancu si pe aroganul Rus. ... Suparat pe Marian Sarbu, Ion Iliescu i-a "plesnit" pe Dancu si pe Rus.
Social-democratul clujean Vasile Dancu a declarat ca gestul liderilor PSD de a sarbatori victoria in alegeri, la aflarea exit poll-urilor, poate fi interpretat ca o "prevalidare" a scrutinului, dar ca e greu de apreciat daca va avea castig de cauza prin contestatia depusa la CCR.
Senatorul Vasile Dancu a fost ales, marti dupa-amiaza, in functia de presedinte al PSD Cluj. Cei 185 de delegati prezenti la Conferinta judeteana extraordinara i-au acordat lui Dancu, demisionar din functia de vicepresedinte la nivel national, unanimitate de voturi.
Senatorul Vasile Dancu a fost ales, marti dupa-amiaza, in functia de presedinte al PSD Cluj. Cei 185 de delegati prezenti la Conferinta judeteana extraordinara i-au acordat lui Dancu, demisionar din functia de vicepresedinte la nivel national, unanimitate de voturi.
Unul dintre "sondajele corecte" la care se referea Traian Basescu ii apartinea social-democratului Vasile Dancu. Traian Basescu a mers pe mana lui Dancu in ziua alegerilor, relatia fiind mediata de postul B1TV, care-i comandase fostului senator PSD un exit-poll pentru ora 21.
Dancu:
Vasile Dancu:
Explicatiile sociologului Vasile Dancu Presedintele IRES, Vasile Dancu, spune ca romanii sunt interesati de soarta Greciei pentru ca se gandesc la Romania si la ce s-ar fi putut intampla aici.
Vasile Dancu considera ca Adrian Nastase are dreptate cand spune ca PSD este mai prost organizat decat PD-L si ca nu va iesi repede din opozitie, considerand ca partidul are nevoie de o dezbatere interna serioasa si de o reformare pentru a iesi din "fundatura" si "groapa istoriei" in care se afla.
Vasile Dancu: "Sorin Rosca Stanescu este doar un caz de renegociere in cadrul USL" Sociologul Vasile Dancu este de parere ca institutia coabitarii este o chestiune artificiala ce nu se regaseste in Constitutie dar care a avut efecte pozitive in cazul presedintelui Basescu si a premierului Ponta.
Un astfel de pericol transpare din afirmatiile pe care Vasile Dancu, vicepresedinte al social-democratilor si membru al grupului de la Cluj le-a facut intr-o emisiune televizata.
Comitetul Executiv al PSD Cluj a luat in discutie posibilitatea demisiei in bloc a acestui for, in semn de protest fata de atacurile conducerii PSD Bucuresti la adresa vicepresedintelui Vasile Dancu si fata de lipsa de atitudine a presedintelui partidului, Mircea Geoana, in acest conflict.
Dupa ce Bucurestiul a decis dizolvarea conducerii PSD Cluj, intre liderul filialei locale, Vasile Dancu si presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, a pornit razboil declaratiilor.
Fostul ministru al Informatiilor, Vasile Dancu, un intelectual valoros de stanga, ar putea fi numit in functia de consilier prezidential pe probleme politice.
google-analytics.com