Cautare

202 de rezultate pentru "damian draghici" (3.23 secunde)
Turistii merg de la agentie la agentie si vor sa aleaga cele mai bune oferte interne sau externe", ne-a spus ieri Mircea Draghici, secretar general in Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT).
Ei nu pot afla informatii despre cerintele Uniunii Europene decat prin intermediul presei, a mai declarat Dan Draghici.
Noi ne-am propus in acest an sa angajam 10 persoane care sa se ocupe de acest lucru si deocamdata avem trei persoane angajate", a declarat Dorel Draghici, director executiv al AJOFM Bihor.
Constantin Draghici este propriterul unuia dintre cele mai mari depozite de haine la mana a doua din Craiova, acesta furnizand marfa pentru firmele mai mici. ... Nu se stie cati vom supravietui", a explicat Constantin Draghici.
La randul ei, Cristina Draghici (foto), administrator al societatii Decontex SRL Constanta (membra a PIMM) a specificat ca aceasta firma lanseaza proiectul de Standarde Contabile-Expertiza Europeana, proiect finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.
Alexandru Draghici de la Residenz Cartierul German a participat cu un stand in cadrul targului Imobiliarum organizat recent la Baneasa Shopping City.
Celelalte clasari pe podium pentru Universitatea din Craiova au fost obtinute de Sorin Draghici - locul intai la 60 m garduri, Ioana Gabriela Manolache - locul doi la 3 kilometri mars si stafeta masculina de 4x2 tururi, alcatuita din Danut Ceici, Sorin Draghici, Cezar Bobolicioiu si Radu Lazar, care a luat bronz.
Comedia romaneasca a fost reprezentata la festival de actorul Dorian Boguta, regizorul si scenaristul Paul Negoescu, directorul de imagine Ana Draghici si producatorul executiv Ovidiu Stancu, avand sustinerea Institutului Cultural Roman din Viena.
Doamna doctor Helen Draghici, mama a patru fete, cu blandete si umor, le-a impartasit bloggeritelor si jurnalistelor prezente, din experienta sa vasta de mama, dar si de medic.
A murit Smaranda Draghici-Paslaru, una dintre cele mai talentate soprane din tara. Avea doar 35 de ani
Draghici 26, Beta 90+1 Echipele de start: ... Draghici - Chipirliu, Buhaescu Rezerve: H. Iancu - Walace, Rasdan, Ad. Ilie, Mad.
Mama lui Bogdan Draghici este audiata chiar in aceste momente in locuinta sa. Antena 3 a prezentat imagini in exclusivitate cu vila unde locuia presedintele Asociatiei TATA.
Mama lui Bogdan Draghici este audiata chiar in aceste momente in locuinta sa. Antena 3 a prezentat imagini in exclusivitate cu vila unde locuia presedintele Asociatiei TATA, barbatul care a murit in aceasta dimineata, dupa ce a intrat cu masina in gardul Ambasadei Rusiei din Bucuresti.
Inainte de impact, barbatul i-ar fi avertizat pe jandarmii de la ambasada ca va produce un incident grav. La volan se afla Bogdan Draghici, presedintele Asociatiei TATA, un ONG care pleda pentru drepturile barbatilor din Romania.
Gheorghe '32, Draghici '88 CSC Dumbravita: ... Dinca - Draghici, Walace, Sabau, Corbu - Popa, Pacionel, Balgiu, Gheorghe - Trica, Chipirliu Antrenor:
Controlul nu a mers insa pana la capat, intrucat, intamplator, magazinul verificat era chiar al sotiei primarului din Saulesti, Constantin Rucsandra Draghici. ... Au fost opriti in trafic, pe DJ 661, de un echipaj de politie", a povestit primarul Constantin Rucsandra Draghici, din Saulesti.
Pe de alta parte, fostul membru al comitetului de initiativa al PC Cluj, Damian Brudascu, care a demisionat si el anul trecut din PRM, a anuntat ca nu va putea colabora cu Calian si ca va pleca de la conservatori impreuna cu aproape 600 de membri.
Cosma si Damian. Bethleem - ne vom inchina in Biserica Ortodoxa a Nasterii Domnului(ce adaposteste Pestera in care s-a nascut Domnul Iisus Hristos si icoana facatoare de Maicii Domnului), Grota Laptelui.
Liturghie a Hramului, prezidata de IPS Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit de Bucuresti, alaturi de care vor concelebra PS Mihai Fratila - episcop greco-catolic de Bucuresti, PS Cornel Damian - episcop romano-catolic, auxiliar de Bucuresti, preoti diecezani si calugari;
Gheorghe Filote a decedat in cursul lunii trecute la un spital din Bucuresti, interimatul fiind asigurat acum de viceprimarul social democrat Iordan Damian.
google-analytics.com