Cautare

202 de rezultate pentru "damian draghici" (2.70 secunde)
Premiul pentru cea mai buna scenografie i-a fost conferit lui Helmut Sturmer, pentru "Doua loturi", la Teatrul National Bucuresti, categorie la care au fost nominalizati Dragos Buhagiar, pentru "Calatoriile lui Gulliver", la Teatrul National "Radu Stanca" din Sibiu, Adrian Damian, pentru "Viata e vis", la Teatrul National din Timisoara.
"Dimpotriva, medicamentele romanesti se ieftinesc cu 4% din 15 martie in farmacii", ne-a declarat ieri Dragos Damian, director comercial al companiei farmaceutice Terapia, cel mai mare producator de medicamente din Romania.
Efectele dezastruoase ale unui astfel de seism pot fi imitate daca toti proprietarii de imobile isi iau masuri de prevedere din timp, inca de la constructia imobilului, dar si in timpul exploatarii lui, astfel incat sa fie respectate regulile de siguranta si de rezistenta mecanica", a declarat purtatorul de cuvant din cadrul Inspectoratului Judetean Constanta, Radu Damian.
La conferinta au fost prezenti Catalin Doica, secretar de stat in cadrul Ministerului Economiei si Finantelor, Eugen Ciorici, vicepresedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Adriana Damian, reprezentantul Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta, Mariana Vizoli, director in cadrul MEC si coordonator al proiectului InfoTVA si Serge Mary, expert din partea Pricewaterhousecooper Belgia si coordonator al aceluiasi proiect din partea consultantului.
Cosmandinul (Sfintii Cosma si Damian); ... Cosmandinul (Sfintii Cosma si Damian); Ana Foca Sfintii Cosma si Damian (Sfintii doftori fara arginti) sunt cei care feresc oamenii de diferite boli.
Scris / Nescris, in regia lui Adrian Silisteanu si Michelangelo de Anghel Damian. ... In cazul celui de-al doilea film, imi place ca Anghel Damian, care este actor, iata ca si regizeaza.
Urca pe scena Marius Tuca si Marius Manole cu o prezentare haioasa a trupei lui Damian Draghici, Marius Tuca promitand totodata celor prezenti ca anul viitor Folk You va reveni la vechea locatie de langa mare.
Emil Draghici, presedintele Asociatiei Comunelor din Romania, a declarat, la finalul intalnirii de la Guvern, ca premierul si ministrul de Finante au fost de acord ca ierarhizarea unitatilor teritorial administrative sa fie facuta doar dupa numarul de locuitori.
Primarul din comuna doljeana Leu, Antonie Draghici, i-a amenintat pe consilierii locali ca ii va da in judecata, deoarece, spune el, nu au respectat prevederile legale privind alocarea sumelor pentru plata datoriilor si a investitiilor pe anul in curs. ... Sunt iresponsabili", s-a plans primarul Draghici.
Mircea Draghici, secretarul general al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), ne-a declarat ieri ca, "daca un grup de importanta si notorietatea TUI renunta la o destinatie, informatia se raspandeste ca o bila neagra pentru o tara.
Cel mai vocal este chiar presedintele Asociatiei Comunelor, Emil Draghici, cel care reprezinta peste 80% din localitatile rurale din Romania. ... Eu nu cred.", spune Draghici.
Olivia Steer si sotul ei s-au impotrivit intotdeauna, gasind fel de fel de motive", ne-a declarat avocatul Bogdan Draghici, presedintele Asociatiei T.A.T.A, care lupta ca tatii sa aiba drepturi egale cu mamele, in fata autoritatilor.
Bogdan Draghici, barbatul care a intrat cu masina in gardul Ambasadei Rusiei la Bucuresti si-a dat foc, miercuri dimineata, este un personaj cunoscut pentru iesirile lui publice inca din anii 90.
Printre cei care si-au desfasurat activitatea in cadrul muzeului se numara o serie intreaga de personalitati ale lumii stiintifice si muzeale, precum Nita Anghelescu, Marian Neagu, Apostol Atanasiu, Niculae Conovici, Crisan Museteanu, Radu Lungu, Tudor Papasima, Pavel Susara, Bogdan Pantu, Paul Damian, Traian Popa, Valeriu Cavruc, Titi Ruse s.a.
Ba mai mult, Nedelcu l-a atras in ecuatie si pe social-democratul Ioan Damian, care i-a urmat exemplul. ... In cazul lui Damian s-a vehiculat chiar ideea ca fiul sau ar putea fi instalat intr-un post de secretar sau subsecretar de stat, zvon nematerializat insa.
Vasile Damian) Premierul Victor Ponta si-a incheiat vizita de doua zile in Franta, cu un bilant care poate fi descris drept pozitiv. ... Trimisul special RFI, Vasile Damian, a urmarit deplasarea oaspetelui roman la Paris si ne rezuma principalele puncte ale rezultatelor acestei vizite.
Pentru proprietarii apartamentelor de locuit este obligatoriu, in cazul unor astfel de tranzactii, numai de la 1 ianuarie 2010", sustine Radu Damian, inspector in constructii.
Șerban Damian, nutriționist, Dr. ... campioanele olimpice - Camelia Macoviciuc, Camelia Lupascu, Doina Ignat, Georgeta Damian Andrunache, Viorica Susanu, realizatorii radio-TV Eli Roman, Mihai Radulescu, Sonia Argint Ionescu, Mihai Gainusa, Ilinca Neacsu (Vandici), actorii Rares Florin Stoica si Diana Sar, bloggerul Adriana Matei (Hypewit).
Damian Lewis("Homeland") Actorul Damian Lewis si sotia sa, Helen McCrory, la Globurile de Aur 2013. (Foto: Reuters) Cel mai bun serial de televiziune - drama:
Filmul Opinci a primit Premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj romanesc de animatie Acelasi juriu a acordat si Premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj romanesc de animatie filmului Opinci, semnat de Anton si Damian Groves.
google-analytics.com