Cautare

64199 de rezultate pentru "cum se restructureaza sistemul energetic din romania" (5.75 secunde)
Semnarea acordului de "parteneriat multilateral" intre gigantii rusi din domeniul gazelor naturale, Gazprom, si cel al petrolului, Rosneft, ambele companii fiind proprietate a statului rus, departe de a constitui numai un acord economic, este un semnal evident al directiei strategice pe care o va urma politica externa a Rusiei.
Biocombustibilii au cauzat si continua sa cauzeze majorarea preturilor la alimente, la nivel mondial, cu 75%, din 2002 pana in prezent. ... biocombustibilii si majorarea preturilor la alimente sunt pe ordinea de zi a intalnirii G8 din Japonia, grupul celor mai industrializate state.
Termocentrala ar urma sa devina a doua ca marime din Romania, dupa cea de la Turceni. ... Complexul Energetic (CE) Craiova vrea sa construiasca la Isalnita un nou grup energetic, cu o putere instalata de 500 MW.
Parlamentul European a adoptat saptamana aceasta un raport din initiativa proprie care sustine elaborarea unei Carte europene a drepturilor consumatorilor de energie.
"Tratamentul in campul energetic al pacientului include multe terapii, cum ar fi consilierea psihologica, acupunctura, masajul, homeopatia, reflexoterapia, bioenergia, tehnicile de meditatie etc.
Tratamentul in campul energetic al pacientului include multe terapii, cum ar fi consilierea psihologica, acupunctura, masajul, homeopatia, reflexoterapia, bioenergia, tehnicile de meditatie etc.
FECNE apartine Grupului Energetic Tender si este una dintre firmele angajate de statul roman sa ridice Unitatea 2 a Centralei Nuclearelectrice de la Cernavoda. Urmand exemplul celeilalte societati a lui Tender de la CNE Cernavoda, Nuclearmontaj, FECNE pare a se indrepta cu pasi repezi spre faliment.
"De ce privatizam patrimoniul energetic acum, cand piata este la un nivel scazut?" Este recunoscuta apetenta noastra pentru instrainarea patrimoniului tarii.
Complexul Energetic Oltenia este scos la vanzare de Guvernul Ciolos dupa o evaluare in bataie de joc, potrivit careia ar valora doar 70 de milioane de euro.
Principalii producatori de energie electrica din Romania dispun de stocuri de combustibili peste cantitatile prognozate si pot asigura productia pana la sfarsitul perioadei de iarna, se arata intr-un raport elaborat de Ministerul Economiei si Finantelor.
Adevarul informeaza ca se organizeaza o "Coalitie in energie pentru a ajuta Sidex". Combinatul siderurgic ArcelorMittal Galati va primi anul viitor electricitate ieftina produsa de Hidroelectrica si de mai multe termocentrale, la acelasi pret cu cel platit de faimosii "baieti destepti" din energie, adica mult sub media pietei.
Sistemul imunitar, obligat sa atace cancerul! ... diabet tip 1, scleroza in placi O tehnica medicala, care are ca scop determinarea unor celule din sistemul imunitar sa atace celulele maligne, pregatesc cercetatorii americani.
Presedintele Traian Basescu a declarat sambata intr-o emisiune Pro TV ca functionarii de la Finante "nu au dreptul sa se revolte", deoarece sindicalistii care ii reprezinta au insistat pentru mentinerea stimulentelor, "un sistem clientelar". Seful statului a facut si aprecieri la adresa mai-marilor din PDL.
Intrarea bancii austriece Erste Bank pe piata romaneasca, prin preluarea pachetului majoritar de 61,88% din actiunile Bancii Comerciale Romane, va ridica stacheta pe piata romaneasca, a declarat pesedintele Asociatiei Romane a Bancilor, Radu Gratian Ghetea.
Sindicatele si patronatele din minerit si energie s-au intalnit la sfarsitul saptamanii trecute la Ranca unde au semnat un protocol de colaborare in ceea ce priveste politicile pe termen scurt si mediu in sectoarele minier si energetic.
Ministrul Codrut Seres a sosit in Gorj sambata dimineata, fiind insotit de mai multi directori de departamente si agentii din cadrul ministerului pe care il conduce. Vizita acestuia a inceput in zonele din Albeni si Targu Carbunesti, unde se vor construi casele sinistratilor din satul Seciuri.
Directorii Complexului Energetic de la Rovinari (CER) ar putea trai linistiti doar din banii pe care ii obtin din drepturile de autor.
Oficialii Ministerului Economiei par sa fie intr-o oarecare masura nemultumiti de recomandarea oficialilor FMI de a obtine imediat sume importante economiei romanesti, avand in vedere ca situatia termocentralelor lasa de dorit, impunandu-se inlocuirea celor ineficiente cu unele performante.
sistemul medical romanesc se confrunta cu un complex de probleme, cea mai mare dintre acestea fiind migratia medicilor din Romania.
Calin Popescu Tariceanu (decembrie 2004 - decembrie 2008) si Emil Boc (din decembrie 2008).
google-analytics.com