Cautare

64199 de rezultate pentru "cum se restructureaza sistemul energetic din romania" (5.36 secunde)
ABS-ul (Anti-lock Braking System), sistemul de siguranta devenit standard pe majoritatea automobilelor produse acum in lume, a fost dezvoltat pentru prima data in 1929 pentru avioane.
Tot ceea ce emitem in atmosfera, din punct de vedere vibratoriu:
Octavian Graure, directorul general al Complexului Energetic Turceni, a declarat ca, in cazul in care se va aplica masura somajului tehnic si la aceasta unitate, se vor face economii in valoare de 9,2 milioane de lei.
Directorul Complexului Energetic Rovinari recunoaste ca societatea a vandut energie sub pretul pietei, insa doar pentru a nu opri grupurile. ... Nivelul profitului in urma bilantului pe primul semestru al acestui an pentru fiecare dintre cele doua societati din subordinea Ministerului Economei nu a depasit 300.000 de lei.
Craiovenii pot sa evite cumpararea certificatului energetic pentru locuinte Doar persoanele care isi cumpara o locuinta prin programul "Prima Casa"
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada 2007 - 2008.
Basescu nominalizeaza oligarhii, iar oligarhii se apara si acuza la randul lor. ... Social-democratul Viorel Hrebenciuc isi aminteste brusc de negocierile purtate cu Basescu pentru scoaterea PD de la guvernare si se scuza fata de democrati.
Reprezentanti ai Ministerului Economiei se intalnesc maine cu directorii companiilor energetice care vor face parte din cele doua structuri energetice care vor rezulta in urma reorganizarii sistemului energetic, au declarat surse ministeriale."Ministrul Adriean Videanu i-a chemat joi la minister pe toti directorii companiilor care vor face parte din cele doua structuri care vor rezulta din reorganizarea sectorului energetic.
Proprietarii de apartamente vor avea, incepand din 2010, o noua obligatie: aceea de a intocmi un certificat energetic pentru cladiri, necesar pentru toti cei care vor sa vanda, sa cumpere sau sa-si construiasca o cladire.
Complexurile energetice din Oltenia - cei mai importanti producatori de energie electrica din tara - anunta ca produc aproape la capacitate maxima si ca nu exista sincope in aprovizionarea cu carbune. Producatorii de energie spun ca se asigura necesarul atat pentru populatie, cat si pentru consumatorii industriali.
Ambasadori, atasati comerciali ai ambasadelor deschise la Bucuresti, ministri, factori de decizie ai administratiei locale si centrale, reprezentanti ai mediului academic si zeci de oameni de afaceri din toata regiunea Olteniei s-au adunat ieri in Sala Albastra a Universitatii din Craiova, in cea de-a doua zi a Forumului Economic Regional Oltenia, organizat in Craiova, in perioada 4-5 aprilie.
Personal, cred ca un stat responsabil, un stat social si al bunastarii are obligatia de a se concentra in mod prioritar asupra politicilor din acest domeniu.
Configuratia aplatizata contribuie la coborarea amplasamentului motorului, rezultand un centru de gravitatie mai jos, care sporeste avantajele oferite de sistemul de suspensie si sistemul AWD.
Potrivit instantei de judecata, proiectul de fuziune a celor patru societati din minerit si sistemul energetic este legal. ... Societatea Nationala a Lignitului Oltenia, Complexul Energetic de la Rovinari, Complexul Energetic de la Craiova, respectiv Complexul Energetic de la Turceni.
Aceasta reglementare ar putea fi implementata pentru a fi in conformitate cu normele existente in statele din UE. ... Astfel, ei vor putea sti care sunt instalatiile in care trebuie sa-si investeasca banii, precum si sistemul cel mai potrivit, cel individual sau cel centralizat.
Premierul Consiliului de Stat al Republicii Populare Chineze, Li Keqiang, insotit de o importanta delegatie guvernamentala si de oameni de afaceri, se afla de luni la Bucuresti, anuntand din prima zi a vizitei ca Beijingul intentioneaza sa investeasca in Romania "o suma uriasa".
Patronatele din minerit, PATROMIN, nu sunt de acord cu înfiintarea Companiei Nationale Energetice si declara ca hotarârea de guvern de constituire a colosului energetic va fi atacata în instanta.
Din randul tampeniilor Uniunii Europene. ... Cu toate acestea, noua generatie de becuri eficiente energetic este atat de toxica incat Agentia Americana de Protectia Mediului a creat un protocol de urgenta care trebuie urmat in cazul spargerii unui bec, din cauza gazelor care sunt eliberate.
Complexul Energetic Rovinari a inregistrat o diminuare semnificativa a profitului fata de anul trecut, cu 350 de miliarde de lei, desi a produs mai mult cu 1,2 milioane de megawati-ora.
De la o vreme, 1 ianuarie nu mai inseamna doar "inceput de calendare", cum spunea poetul. ... Ele nu se poarta cu militari, arme si cu munitie si nu fac victime pe campul de lupta, dar pot produce pierderi catastrofale si pot ingenunchea regimuri si state.
google-analytics.com