Cautare

64199 de rezultate pentru "cum se restructureaza sistemul energetic din romania" (4.63 secunde)
Spatiile in care sunt imprimate energii negative sau malefice sunt de regula spatii in care oameni care locuiesc / lucreaza in astfel de spatii se cearta incontinuu,de regula la cateva minute dupa ce patrund in interior, firma are probleme financiare indiferent de premisele afacerii si sansele de succes sau de efortul depus de angajati / patroni, pot aparea agresivitati verbale sau chiar fizice, dureri de cap (migrene) persistente asociate cu spatiul respectiv, dureri acute sau stari nervoase paradoxale, pierderi financiare in urma unor situatii care in mod normal nu ar fi avut motiv sa apara, etc.
Situatia Complexului Energetic Hunedoara in contextul integrarii in Uniunea Energetica Europeana si importanta in strategia energetica nationala. ... Premierul Victor Ponta s-a intalnit la data de 9 februarie 2015 cu delegatia Fondului Monetar International (FMI) ce a solicitat restructurari masive si radicale la Complexul Energetic Hunedoara.
Richard Morlok, fost director financiar la o companie americana producatoare de valve, judecat in libertate de o instanta in SUA, a recunoscut ca a dat mita mai multor reprezentanti ai unor societati din Romania, China, Coreea si Arabia Saudita pentru a obtine contracte.
Existenta carbunelui in subsolul Vaii Jiului a devenit cunoscuta inca din anul 1782, cand mineralogul Benko Janos arata ca a vazut arzand carbunii din aflorimente.
Casa de Avocatura "Nemoianu", din Ramnicu Valcea, condusa de avocata Daniela Nemoianu, ofera servicii de consultanta juridica complexurilor energetice din Oltenia si Societatii Nationale a Lignitului, la preturi de lux.
Minerii de la minele Lonea, Lupeni si Vulcan au protestat in fata Complexului Energetic Hunedoara. ... Saptamana trecuta, minerii de la minele Lonea, Lupeni si Vulcan au protestat in fața Complexului Energetic Hunedoara. ... Complexul Energetic Hunedoara parcurge o perioada dificila din punct de vedere financiar.
Pentru al doilea an consecutiv, echipa de handbal feminin de junioare III de la Colegiul Tehnic Energetic din Ramnicu Valcea a devenit campioana nationala, terminand un sezon de exceptie fara infrangere.
Comisia de negociere pentru Proiectul "Realizare grup energetic nou de 500 de megawati la Termocentrala Rovinari"
Comisia de negociere pentru Proiectul "Realizare grup energetic nou de 500 de megawati la Termocentrala Rovinari"
Premierul Victor Ponta salveaza din nou Complexul Energetic Hunedoara. ... Premierul Victor Ponta s-a intalnit la data de 9 februarie 2015 cu delegatia Fondului Monetar International (FMI) ce a solicitat restructurari masive si radicale la Complexul Energetic Hunedoara.
Din 2009, toate cladirile din Romania vor trebui sa aiba certificat energetic. Aceasta inseamna ca nu se vor mai putea construi, vinde sau inchiria locatii care nu au o asemenea certificare.
"Mai intai, companiile trebuie infiintate, ca nu poti sa le privatizezi pana atunci, dar, odata infiintate, am discutat acest subiect specific cu presedintele Basescu si ni s-a spus ca se va merge pe privatizare majoritara", a spus Franks.
Majoritatea jucatorilor din politica autohtona nu au inteles ce anume s-a schimbat in "atmosfera" globala si de ce comportamentul adaptat la conjuncturile vechi a devenit periculos in noua conjunctura internationala.
Ministrul economiei, Adriean Videanu, s-a intalnit la sfarsitul saptamanii trecute cu directorii din sectoarele minier si energetic din Gorj si a facut public faptul ca ministerul va anunta la sfarsitul lunii mai infiintarea mai multor companii energetice.
Ministrul economiei, Adriean Videanu, s-a intalnit la sfarsitul saptamanii trecute cu directorii din sectoarele minier si energetic din Gorj si a facut public faptul ca ministerul va anunta la sfarsitul lunii mai infiintarea mai multor companii energetice.
Recent, Fondul Monetar International (F.M.I.) si Comisia Europeana (C.E.) au propus Guvernului Ponta doua masuri fara precedent in domeniul energetic, considerate a fi prea abrupte de domnul prim-ministru, fapt pentru care, actuala misiune de evaluare nu a fost finalizata prin acord.
Asa-zisa reforma a sistemului energetic romanesc, in spatele careia s-a aflat ex-ministrul economiei, pesedistul Dan Ioan Popescu, s-a dovedit a fi profitabila mai degraba pentru „baietii destepti“ de pe piata energiei, cum i-a numit presedintele Traian Basescu pe cei care castiga sute de milioane de dolari din intermediere.
Oameni de afaceri din Turcia, Germania si Ucraina si-au exprimat intentia de a investi la Complexul Energetic (CE) de la Rovinari, in constructia unui grup energetic de 500 de MW.
Echipa de handbal junioare III a Colegiului Tehnic Energetic din Ramnicu Valcea s-a calificat weeekend-ul trecut, la Baia Mare, de pe prima pozitie la turneul final al acestei competitii, care se va desfasura in perioada 30 mai - 3 iunie intr-o localitate ce va fi desemnata in perioada urmatoare de Federatia Romana de Handbal.
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a convocat o conferinta de presa pentru a anunta ca nu e el de vina pentru lipsa apei calde, aruncand vina pe SNLO, guvern, justitie si chiar Fondul Monetar International Dupa ce, miercuri, i-a dat afara din primarie pe ziaristii care venisera la usa cabinetului sau, pentru a-l intreba de ce s-a sistat furnizarea apei calde in jumatate din oras, primarul Craiovei, Antonie Solomon, s-a gandit totusi sa convoace ieri o conferinta de presa, pentru a-si "pune cenusa-n cap".
google-analytics.com