Cautare

361 de rezultate pentru "corina" (8.20 secunde)
Suntem inca sub impactul emotiilor si bucuriei produse de numirea europarlamentarului roman, D-na CORINA CRETU, in functia de Comisar European pentru politici regionale.
Emil Hurezeanu, Mihai Tatulici, Corina Dragotescu si Roxana Niculescu fac parte din Consiliul editorial al Realitatea Media, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Sebastian Ghita, reprezentantul Asesoft la Realitatea Media.
• UPDATE (22.50) Pe RTV (controlata de Ghita) este transmisa, din unul din studiourile Realitatii TV, o emisiune despre Regele Mihai, moderata de Catalin Striblea si Corina Dragostescu.
Pentru ca reteta unei petreceri reusite o stim deja, ne-am gandit sa ii dam un plus de savoare cu o tematica speciala, asa ca marti invitata speciala al serii, Corina, va asteapta la CrazyLicious Party.
Militari Shopping organizeaza un eveniment special la incheierea campaniei TU esti Militari Shopping, care va culmina cu un concert sustinut de Corina si Proconsul.
Un show de fashion si beauty, concerte live sustinute de Corina si trupa Amadeus, vedete pe podium, intr-un decor special, cu fulgi de nea si sculpturi in gheata.
Printre laureati, se numara CORINA CHIRIAC, TALISMAN, compozitorul si dirijorul IONEL TUDOR.
Corina Cretu: "Traian Basescu este factorul declansator al revoltei magistratilor" Motivul revoltei magistratilor este deficitul de democratie iar factorul declansator este presedintele Traian Basescu care a intervenit de o maniera nedemocratica in procesul de alegere a presedintelui si vicepresedintelui CSM, afirma europarlamentarul pesedist Corina Cretu.
Corina Cretu a postat pe FaceBook un link, pe care il puteti citi in continuare: ... Romanii au trimis in Parlamentul European una dintre cele mai puternice delegatii social-democrate din intreaga Europa, considera europarlamentarul Corina Cretu, vicepresedinte PSD si vicepresedinte S&D, intr-un comunicat de presa.
Corina Valceanu - Fondator & CEO - agentia Fireworks Public Relations - vorbeste despre principiile de viata care devin principii de business. ... - Cine este Corina Valceanu si ce plus aduce agentia Fireworks Public Relations?
Ion Iliescu il felicita pe Traian Basescu pentru victoria in alegerile prezidentiale Presedintele Ion Iliescu transmite sincerele sale felicitari castigatorului alegerilor prezidentiale, Traian Basescu, si ii ureaza succes in misiunea sa de mare raspundere pentru a asigura stabilitatea politica si sociala necesara continuarii cresterii economice si finalizarii procesului de aderarea la Uniunea Europeana, a declarat ieri, la Palatul Cotroceni, purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, consilierul prezidential Corina Cretu.
Doar cei direct interesati de eveniment si-au ascultat unul altuia discursul cu atentie, astfel ca dupa discursul lui Geoana, surse din PSD spun ca protejata lui Iliescu, Corina Cretu, ii cerea disperata Ecaterinei Andronescu un distonocalm pentru mentorul sau, vizibil deranjat de evolutia lucrurilor.
Si pe ultima suta de metri, Corina Cretu isi apara presedintele Legat tot de Iliescu, nu putem sa nu mentionam si "surprinderea” profunda de care a fost cuprins atunci cand a aflat (din presa) ca pensionarii bucuresteni prezenti la o intalnire electorala cu el, joia trecuta, au fost miluiti cu bani si cadouri - fapta interzisa in mod expres de lege.
Corina Cretu, purtatorul de cuvant al sefului statului si consilierul prezidential, a declarat ieri ca este “regretabil“ ca Asociatia Pro Democratia (APD) a decis sa nu mai participe la monitorizarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale.
La intrevedere au participat, alaturi de Geoana, negociatorul-sef al Romaniei cu UE, Vasile Puscas, secretarii de stat in MAE George Ciamba si Victor Bostinaru si consilierul prezidential Corina Cretu.
Dl Traian Basescu i-a prezentat pe unii dintre colaboratorii sai, si acesta este un lucru foarte bun, care arata ca am intrat in normalitate, ca putem preda stafeta intr-un mod civilizat, spre deosebire de ’96, pentru ca eu am si aceasta experienta, si sunt foarte bucuroasa ca am avut un dialog si putem discuta despre ceea ce s-a facut in acesti ani“, a declarat Corina Cretu, consilier al presedintelui Iliescu.
Europarlamentarul PSD Corina Cretu avertizeaza, intr-un interviu, asupra situatiei dramatice in care se plaseaza Romania la nivelul UE din cauza crizei politice in derulare, fenomenul starnind, deja, ingrijorarea Bruxellesului.
Europarlamentarul PSD Corina Cretu publica, pe blog, un material intitulat "PSD inaintea Congresului. Un punct de vedere", in care analizeaza starea PSD si pe care il puteti citi in continuare.
Corina Cretu, unul dintre vicepresedinti?
Senatorul Corina Cretu, fostul purtator de cuvint al Presedintiei Romaniei, a renuntat la discursul scris dinainte si a preferat sa citeasca insemnarile facute in sala.
google-analytics.com