Cautare

92 de rezultate pentru "cordos" (3.00 secunde)
Senatorul PSD Alexandru Cordos l-a interpelat pe Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Eduard Hellvig, cu privire la situatia alocarii de fonduri catre municipiul Turda, judetul Cluj.
Senatorul Alexandru Cordos a adresat o intrebare domnului Leonard Orban Ministru al Afacerilor Europene. Obiectul interpelarii: Fondurile europene si solutiile imediate.
Senatorul Alexandru Cordos, in calitate de Chestor al Senatului, a primit saptamana trecuta, la Palatul Parlamentului, vizita unei delegatii conduse de seicul Hisham Salem Badreig din Arabia Saudita.
Alexandru Cordos, Senator PSD de Cluj, Viceliderul Grupului PSD din Senat, a sustinut in data de 1 Octombrie 2013 o DECLARATIE POLITICA cu titlul:
La semnarea ordinului de incepere al lucrarilor, ministrul Dan Sova a fost insotit de ministrul delegat pentru dialog social, Aurelia Cristea, senatorul Alexandru Cordos si de liderii PSD Cluj.
Proiectul de lege, initiat de senatorul PSD Alexandru Cordos, prevede ca primariile din orice sat si oras din Romania sa ofere acces gratuit la retele de wireless in parcuri, piete centrale, camine culturale, scoli, biblioteci si biserici.
Senatorul de Cluj Alexandru CORDOS a sustinut o declaratie politica cu titlul: Pensionarii si contribuabilii sistemului de asigurari sociale din Romania.
Senatorul Alexandru CORDOS a sustinut o declaratie politica cu titlul: "Eficienta pietei muncii - actualitate si perspective", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru CORDOS a adresat o intrebare d-lui Remus Pricopie, Ministrul Educatiei Nationale, pe tema sprijinului pentru absolventii de liceu.
Astfel, si-au pierdut aceste functii Traian Chebeleu, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Austria, Caius Traian Dragomir, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Elena, Petru Ioan Cordos, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Lituania si in Republica Letonia, si Mihai Dinucu, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Croatia.
"USL are peste 50% in Cluj in pofida patriotismului local pentru premierul Emil Boc", a declarat pentru gandul senatorul PSD Alexandru Cordos.
La dezbaterea organizata la Azuga au fost prezenti senatorii Ilie Sarbu, Alexandru Cordos, Nicolae Moga , Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Georgica Severin, Ecaterina Andronescu, Gabriela Firea, Darius Bogdan Valcov , Cosmin Nicula, Damian Draghici , Cristian Sorin Dumitrescu, Alexandru Petru Fratean, Stefan Radu Oprea, Daniel Savu, Dan Tataru, Alexandru Mazare, Ion Rotaru, Timotei Stuparu, Octavian Liviu Bumbu, Serban Nicolae, Gheorghe Pop, Liviu Marian Pop, Florian Popa, Sorin Lazar, Niculae Badalau, Neculai Bereanu, Matei Suciu ,Toni Grebla, Ionel Daniel Butunoi, Gabriela Cretu, Aurel Durut, Marian Pavel, Florin Constantinescu.
Alexandru Cordos si Laurentiu Florian Coca. Puteti citi in continuare comunicatul transmis in urma conferintei. 'Prin motiune, se subliniaza inconsecventa actualilor guvernanti, dar si pozitia duplicitara a Ministrului Apararii, Gabriel Oprea, fata de situatia pensionarilor militari.
Alexandru CORDOS, senator PSD de Cluj, a sustinut o declaratie politica in Senat, intitulata "Masurile lui Basescu aduc genocidul social in Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul PSD de Cluj Alexandru CORDOS (foto)a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Cum se vindeca nostalgia dupa eternele cozi ceusiste", pe care o puteti citi in continuare.
Astfel, au fost reconfirmati in functia de vicelider senatorii Viorel Arcas si Cosmin Necula, iar senatorii Ioan Mang si Alexandru Cordos au fost alesi intr-un prim mandat de vicelideri.
-Viorel Arcas, Alexandru Cordos, Ioan Mang, Cosmin Nicula - vicelideri; - Constantin Lazar - secretar; - Florin Constantinescu - purtator de cuvant.
Senatorul Alexandru Cordos a interpelat-o pe doamna Ministru Elena Gabriela Udrea. Obiectul interpelarii: Situatia cererilor de finantare pentru Axa 4 DMI 4.2.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica pe care o puteti citi in continuare: Cronica unei demisii fortate.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut declaratie politica intitulata: "Intrarea in vigoare a noului Cod al muncii a concurat sarbatoarea de 1 Mai", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com