Cautare

228 de rezultate pentru "cordos paturi huedin" (2.92 secunde)
Conform informatiilor oficiale aparute pana la acest moment, cele mai multe fonduri au fost alocate primariilor din Piatra-Neamt (1,1 milioane lei), Calarasi (900.000 lei) si Huedin, judetul Cluj (600.000 lei), toate conduse de catre reprezentanti ai actualei puteri, respectiv ai PDL si UDMR.
Corina Cretu a vizitat mai multe localitati din judetele Salaj, Satu Mare si Cluj, printre care localitatile Bontida, Iclod, Gherla, Luna, Campia Turzii, Turda, Huedin, Floresti si Baciu, precum si municipiile resedinta de judet, Zalau, Satu Mare si Cluj-Napoca.
Ceva mai ieftine sunt pensiunile de doua stele, situate la sud de Huedin. Aici, pachetul de Revelion, cu patru nopti de cazare, costa 680 de lei de persoana.
A MURIT SI MEDICUL REZIDENT O cursa umanitara Bucuresti - Oradea a fost implicata, luni dupa amiaza, intr-un accident aviatic in judetul Cluj, intre localitatile Huedin si Campeni.
Politistii clujeni au identificat in orasul Huedin un autovehicul inmatriculat in Germania, care figura ca fiind sustras de pe teritoriul respectivului stat, si au retinut cetateanul chinez aflat la volan, informeaza Monitorul de Cluj.
"Avem 172 de paturi asigurate, pentru populatia care urmeaza sa fie dislocata, la spitalele din Calafat, Poiana Mare, Segarcea, Bailesti si la unitatile medico-sociale din zonele respective:
Daca sunt sectii de terapie intensiva cu mai multe paturi intr-un singur salon, riscul de infectii nosocomiale creste in functie de numarul de paturi.
- intre anii 1975-1977, pe locul fostului Arest al orasului si unde functionase Spitalul judetean intre anii 1856-1888, se construieste un Spital modern, cu o capacitate de 400 de paturi.
Aveam 25 de paturi femei si 25 de paturi barbati, exista chiar si o morga. Primul meu pacient decedat, l-am dus singur, cu un carut, la 2 noaptea, la morga care era in fundul unei livezi, sub pamant.
Cainii fara stapan care vor fi prinsi de hingherii craioveni vor fi tinuti intr-un adapost cu paturi, prosoape si spatii pentru plimbare.
Noua paturi, pregatite la Sectia boli infectioaseLa randul sau, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Gorj, colonelul Liviu Dumitrascu, le-a transmis primarilor ca au obligatia sa informeze in scris institutia asupra tuturor mitingurilor si adunarilor publice pe care le vor autoriza la nivelul localitatilor pe care le reprezinta.
Unitatea a fost infiintata in 2004 si are o capacitate de 45 de paturi.
Cum arata viata la Rahova pentru Gigi Becali Patronul Stelei isi va petrece cel putin 2 ani intr-o celula de 26 de metri patrati cu 6 paturi suprapuse Gigi Becali a ajuns ieri dimineata la Penitenciarul Rahova, acolo unde a inceput sa-si ispaseasca sentinta.
Cu doar opt paturi si o sala de operatii. ... Unitatea medicala dispune de 400 de paturi si, anual, primeste aproximativ 23.000 de pacienti
In una dintre postarile fostului premier pe blogul sau, acesta relata conditiile din penitenciarul de la Jilava Paturi suprapuse, dieta bazata pe varza si cartofi, sobolani, injuraturi.
In cadrul acestei licitatii vor fi listate si 18 obiecte personale si de arta oferite din partea unor indragiti artisti plastici si a unor personalitati, printre care celebra soprana Angela Gheorghiu si fosta gimnasta Andreea Raducan, cu scopul de a sustine deschiderea noii unitati cu paturi a centrului HOSPICE Casa Sperantei din Bucuresti.
Acest laborator ofera ofera servicii de radioterapie curativa si paliativa in regim ambulator si de spitalizare continua (60 paturi). ... Institutul Regional de Oncologie Iasi are 300 de paturi si a intrat in functiune la 1 februarie 2012.
Spitalul, care avea 100 de paturi si pe care l-a crescut ca pe un copil, s-a redus la o sectie cu vreo 40 de paturi la Spitalul Victor Babes.
Cladirea are 4 etaje si 85 de paturi: ... Fiecare bloc operator are opt paturi de terapie intensiva. Prof. dr. Dan Enescu, managerul Spitalului Grigore Alexandrescu, precizeaza ca echipa medicala, formata din neurochirurgi, cardiologi, chirurgi ardiovasculari etc., este pregatita in Israel si la Tg.
Am primit 40 de paturi de anestezie terapie-intensiva pentru Institut, ATI de la Sectia de Cardiologie, unde sunt pacienti cu infarct etc. Dintre acestea, 21 de paturi de ATI sunt pentru Sectia de Chirurgie cardiologie.
google-analytics.com