Cautare

1913 de rezultate pentru "compatibilitate primar" (2.97 secunde)
In rest, stie sa faca glume, dar, la fel ca multi dintre contracandidatii actualului primar al Mangaliei, Claudiu Tusac are multe de reprosat lui Zanfir Iorgus.
Ce va recomanda pentru a fi primar al Constantei?
Referendumul local care va avea loc in Bucuresti la 19 iunie, primul de acest fel, are o miza enorma Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a decis miercuri seara, pe 13 aprilie, ca pe 19 iunie va fi organizat un referendum prin care bucurestenii se vor pronunta daca sunt de acord sau nu cu disparitia functiilor de primar de sector alesi de cetateni si a consiliilor locale de sector.
Modelu (Primar Gheorghe Dobre) Romania si Vilcinet (Primar Alexandru Curmei) din Basarabia Dor-Marunt (Primar Ion Iacomi) Romania si Hirjauca(Primar Emanoil Vasile) din Basarabia Borcea (Primar Nedelcu Aniel) Romania si Hoginesti (Primar Constantin Postaru) din Basarabia Belciugatele (Primar Mihai Gurlui) Romania si Pirjolteni(Primar Vasille Stavila) Gradistea (Primar Corbu Constantin) Romania si Temeleuti (primar Zenaida Turcanu) din Basarabia Chirnogi (Primar Roman Irinel) Romania si Bavicea (Primar Zatic Alexei) din Basarabia Dichiseni (Primar Radu Iulian) Romania si Tibirica (Primar Proscurov Iacob) din Basarabia.
Asa cum veti putea citi mai jos, vorbim de influenta in termeni de compatibilitate sau incompatibilitate.
Ilie Platica-Vidovici, fost senator PSD, care s-a aflat ani de zile in fruntea organizatiei judetene a partidului (1992-2003), este cel care l-a propus acum 8 ani pe Dumitru Nicolae drept candidat din partea partidului la functia de primar al Galatiului.
La fel de neclare sunt lucrurile si in cazul lui Tudorel Calapod, care se bate la Navodari in turul 2 pentru inca un mandat de primar.
Dar cum selectia oamenilor care patrund in administratia publica se face doar din punct de vedere politic, se pare ca aceasta a devenit un fel de gradina de profesii, iar cei alesi sa aduca localitatile la standarde europene trebuie sa puna in aplicare experienta dobandita ca bucatar, electrician, ofiter maritim, inginer sau, de ce nu, somer, experienta ce nu se dovedeste intotdeauna adecvata noii indeletniciri de primar.
Bucurestenii dovedesc din nou ca alcatuiesc cea mai stranie comunitate din Romania si l-au ales ieri pe pupilul lui Ion Iliescu, "independentul" Sorin Oprescu, in calitatea de primar al Capitalei.
Fostul primar al localitatii Ciocarlia, Nicolae Marghiol, are la activ nu mai putin de 19 dosare penale. ... Revenind la dosarele pentru care fostul primar al localitatii Ciocarlia este cercetat penal, putem sa mai amintim dosarul cu nr.
La Tortomanu, fostul primar, Gheorghe Panait (PSD) a obtinut 381 voturi, fiind devansat de candidatul Partidului Ecologist Roman, Lucian Chitic, care a obtinut 506 voturi.
Noua lege a alegerilor locale a creat posibilitatea pentru orice persoana interesata de a contesta numirea oricarui primar in termen de 48 de ore de la validarea sa la instanta de contencios administrativ.
un independent (fost PSD) si un sindicalist folclorist din PNTCD - cam asa arata oferta electorala pentru alegerile de duminica 8 mai pentru functia de primar al Municipiului Baia Mare.
• Fulga Jana, primar PC al localitatii Simnicu de Sus • Carciumaru Constantin primar PNL in localitatea Cotofenii din Fata • Racareanu Ion primar PNL al localitatii Bradesti • Militaru Mihai, primar PSD al localitatii Robanesti • Duta Marin, primar PSD in localitatea Cetate • Guta Mircea, primar PNL al municipiului Calafat • Calafeteanu Puiu Mihai, ales din partea PNL la conducerea Primariei Plenita • Toma Cristian, primar PSD al localitatii Piscu Vechi • Vintila Marin, primar PNL din localitatea Poiana Mare • Mungiu Gheorghe, primar PNL in localitatea Ciupercenii Noi "Cei 10 primari si-au exprimat sustinerea si increderea in liderii UNPR Gabriel Oprea, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, profesorul Gheorghe Bica, Gigi Netoiu, Puiu Iordanescu, precum si in proiectele Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, pe care cei edilii-sefi le considera importante pentru cetatenii localitatilor pe care le conduc, pentru interesul national, pentru romani si pentru Romania", se arata intr-un comunicat remis, joi, agentiei MEDIAFAX.
Un primar castigat inseamna sute, mii sau zeci de mii de voturi, deci control asupra deciziilor care se iau la nivelul unei localitati. ... Or, ce primar ar renunta de bunavoie la scaun de dragul unui partid in care azi esti, maine nu esti?
Un primar castigat inseamna sute, mii sau zeci de mii de voturi, deci control asupra deciziilor care se iau la nivelul unei localitati. ... Or, ce primar ar renunta de bunavoie la scaun de dragul unui partid in care azi esti, maine nu esti?
Doriti divortul pentru compatibilitate de caractere? ... Este pentru compatibilitate. Mie imi plac filmele, sotului meu la fel! Imi place sa merg la plaja si lui de asemenea!
• - Sa-ti gasesti sufletul pereche, din punct de vedere sexual, folosind chestionarele de compatibilitate;
- Sa-ti gasesti sufletul pereche, din punct de vedere sexual, folosind chestionarele de compatibilitate;
Nu spun ca sunt un primar extraordinar pentru orasul asta, sunt atatia oameni, cu sutele, mai frumosi si mai destepti decat mine, dar am iubit enorm orasul. ... Un primar trebuie judecat dupa trei lucruri:
google-analytics.com