Cautare

1913 de rezultate pentru "compatibilitate primar" (7.32 secunde)
Carpiti, cu haine patate de noroi sau nu, cu papuci de plastic sau cu batice, baieti, fete, mamaite, mosi sau barbati in toata firea s-au dus la hambarul fostului primar, Nicolae Marghiol, pentru a primi cartofi.
Presedintele organizatiei judetene a PD-L Constanta, in acelasi timp candidatul democrat-liberal la functia de primar al municipiului Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, isi continua seria participarilor la intalnirile pe care candidatii PD-L la functiile de primari le au cu electoratul din toate localitatile din judetul Constanta.
Gigi Chiru s-a plans ieri ca este victima unei campanii agresive si murdare duse de actualul primar Ovidiu Brailoiu, semnaland o serie de abuzuri care se petrec in Eforie.
Norica Nicolai, vicepresedinte al PNL, a declarat vineri ca sase candidati PNL pentru functia de primar in municipii resedinta de judet sunt femei, aratand ca majoritatea vor intra in turul al doilea, ceea ce dovedeste ca electoratul doreste lideri care sa dea garantia onestitatii.
Invingatorul in lupta pentru fotoliul de primar al localitatii Poarta Alba este democrat-liberalul Vasile Delicoti, cunoscut in urma cu cativa ani mai mult pentru divergentele de opinie pe care le-a avut cu un fost sef al Inspectoratului Judetean de Politie - mai exact cu braileanul Traian Jipa.
La o diferenta de 2.338 de voturi fata de fostul primar, Matei nu se poate declara decat multumit de rezultat, avand in vedere ca, in primul tur de scrutin, foarte multi il dadeau drept invingator pe liberalul Jean Paul Tucan ori, in cel mai rau caz, candidatul cu cele mai mari sanse sa intre in turul doi cu democrat-liberalul Tudorel Calapod.
Faptul ca noul primar Ilie Bolojan impreuna cu echipa care a castigat alegerile se ocupa de amenajarea birourilor din primarie nu i-a picat foarte bine secretarului general al PDL Bihor.
astfel, se stie ca fostul primar al Mangaliei, Zanfir Iorgus (PD-L) ar tinti colegiul din sudul litoralului Eforie-Mangalia, in timp ce fostul primar al Navodariului, Tudorel Calapod (PD-L) ar dori sa candideze pe primul colegiu enuntat mai sus - care inglobeaza localitatea Lumina, orasul Navodari si se intinde spre nord, cu localitatile Sacele, Corbu, Cogealac, Istria, Mihai Viteazu.
Campania electorala de la Murfatlar, care i-a adus social-democratului Nicolae Crivineanu (foto) un esec usturator - in sensul ca acesta n-a mai prins inca un mandat de primar -, a fost una in care perdantul nostru n-a saracit.
De cand a devenit primar, Tusac a demonstrat ca numai reclamatii stie sa faca", a apreciat Iorgus. ... Agentia Nationala pentru Integritate (ANI) a anuntat ieri ca a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Mangalia in cazul fostului primar al municipiului pentru fals in declaratii.
Interesant este faptul ca acele terenuri au fost licitate cu preturi intre 50 si 200 de euro pe mp de persoane importante, cum ar fi Bogdan Rizea, fratele deputatului pesedist Cristian Rizea (foto), apropiat al actualului primar Claudiu Tusac, Marian Boroiu, fostul director de campanie al lui Stelian Dutu, Rita Caraulani, membru PSD, dar si apropiati ai fostului primar, Zanfir Iorgus, cum ar fi Liliana Filip, administratora societatii Euro Corom, care a reusit sa devina proprietara unei suprafate de 2.
Primul-ministru Emil Boc, fost primar al municipiului Cluj-Napoca, s-a aratat nostalgic cu privire la functia de edil, spunand ca i se "rasuceste cutitul in rana", atunci cand, in sedinta de Guvern, reprezentantii autoritatilor locale din Cluj au fost sa solicitati sa prezinte situatia din judet.
Pozeaza intr-un bun crestin, dar este un fariseu, pentru ca, in perioada cat a fost primar general al Capitalei, a refuzat sa elibereze autorizatie de construire pentru Catedrala Mantuirii Neamului;
Unul dintre ei, Pavel Badea, este de parere ca nici unul dintre cei doi viceprimari nu-i poate reprezenta pe craioveni din postura de primar. ... Masura arestului preventiv a incetat pe 8 septembrie 2010, cand au fost instituite masuri asiguratorii, intre care interzicerea de a exercita functia de primar.
Mai pragmatic, Vanghelie se va putea folosi de platforma mediatica oferita de patronul OTV, pentru a incerca sa castige functia de primar al Capitalei. ... PRECEDENT Independent spre Primaria Capitalei Aflat la al treilea mandat de primar al sectorului 5, Marian Vanghelie s-a saturat de aceasta ipostaza.
daca ar fi dat afara din PSD, Geoana ar putea fi urmatorul primar general al Capitalei Fostul secretat general al PSD spune ca daca Mircea Geoana ar candida din partea UNPR la Primaria Capitalei ar castiga.
De cateva zile, el lasa impresia ca e membru in doua partide politice, situatie care i-ar putea pune sub semnul intrebarii chiar detinerea functiei de primar. ... potrivit legislatiei in vigoare, daca isi da demisia din PDL, pierde si postul de primar.
Campania electorala a celor doi, in lupta pentru castigarea sefiei Consiliului Judetean Dolj si a functiei de primar al Craiovei, va fi coordonata de europarlamentarul Marian Jean Marinescu Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca se va ocupa personal de coordonarea campaniei electorale a PDL in Dolj si mai cu seama a celor doi candidati la cele mai importante functii elective din judet:
Florin Pavel a depus luni juramantul si si-a inceput cel de-al treilea mandat de primar al localitatii Pestisani. ... Vicelui PP-DD ii e greu fara primar Viceprimarul Pantelimon Tivig sustine ca va prelua conducerea primariei pana cand edilul Florin Pavel va reveni la locul de munca.
Totodata, in situatia prezentata de Ministerul Apararii pentru avansarile in grad din 2011 mai figureaza analistul Bogdan Chirieac, primarul Buzaului, Constantin Boscodeala, senatorul independent Chirvasuta Laurentiu, fostul primar de Botosani Catalin Flutur, dar si fostul presedinte al Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur.
google-analytics.com