Cautare

1913 de rezultate pentru "compatibilitate primar" (3.67 secunde)
Am mers apoi la primar cu domnul Toma si cu juristul firmei si i-am cerut sa ne lase sa construim.
pentru postul de primar al Capitalei. ... “Primarul general interimar nu poate candida“ Orban, actual viceprimar general, a declarat ca saluta decizia Consiliului National de Conducere (CNC) al Aliantei prin care viceprimarul general Razvan Murgeanu (PD) a fost numit primar general interimar.
Conferinta PNL Bucuresti l-a desemnat ieri pe Ludovic Orban, seful organizatiei municipale, drept candidat pentru functia de primar al Capitalei. ... Tariceanu a afirmat ieri, in cadrul Conferintei PNL Bucuresti, ca vacanta postului de primar general a “animat“ imediat posibilii competitori.
Membrii Consiliului National de Coordonare al Aliantei l-au desemnat joi seara, intr-o sedinta extraordinara, pe democratul Adriean Videanu drept candidat al PNL-PD la functia de primar general al Capitalei.
In urma deciziei de ieri a Biroului Executiv al PSD Bucuresti, in lupta cu Adriean Videanu pentru Primaria Capitalei a fost trimis actualul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie.
Oprescu a mentionat ca a facut acest anunt pe fondul unor discutii legate de neparticiparea sa la competitia pentru functia de primar general al Capitalei.
Pentru unii este chiar primul mandat de primar, pentru altii este "cu repetitei". ... Marian Iordache nu este singurul primar pentru care acest an a fost unul greu. ... Un alt primar, care a reusit sa faca multe in acest an de mandat este Emilian Burcea, primar din Adamclisi.
De altfel, candidatul ADA la Primaria Capitalei, Adriean Videanu, a precizat ca astfel de consultari cu bucurestenii vor fi utilizate si pe durata mandatului sau de primar, daca va fi ales.
Tot timpul este obligatoriu ca presedintele partidului sa candideze pentru functia de primar si este si firesc atata timp cat este cel mai bine situat in sondaje. ... Ce ati gasit bun si ce ati gasit rau cand ati preluat atributiile de primar?
Surse din cadrul Partidului Democrat au lansat, de data recenta si un alt nume, o alta persoana care ar putea fi aruncata in lupta pentru scaunul de primar al Constantei. ... fata de primar.
Mircea Geoana a calificat gestul prefectului Mihai Capra de suspendare a mandatului de primar al lui Valerian Todita ca fiind unul jalnic si josnic. „Nu am auzit nicaieri in Europa ca un primar ales, care are nevoie de solidaritate si sprijin, sa fie atit de josnic atacat de Putere.
Dupa ce democratii Laurentiu Mironescu si Mircea Banias au anuntat ca se arunca in cursa de potentiali contracandidati ai actualului primar Radu Mazare, lista de "posibili" ai PD-ului s-a inmultit cu inca un nume:
Si la Eforie se agita lumea cu testarea preferintelor electoratului, mai ales ca aici isi doresc mai multe persoane sa puna mana pe scaunul de primar din 2008. Inclusiv actualul primar, Ovidiu Brailoiu.
PD Bistrita-Nasaud a castigat un nou mandat de primar in judetul Bistrita-Nasaud, in comuna Ilva Mare, unde au avut loc alegeri locale partiale, ajungand astfel sa detina in judet 21 de primarii.
Prin ruperea Aliantei D.A., proiectele primarului general Adriean Videanu, acum primar de Opozitie, risca sa fie blocate de consilierii municipali, asa cum s-a intamplat atunci cand actualul sef al statului, Traian Basescu, era primar general.
Liderul PD Sibiu, senatorul Nicolae Neagu, a anuntat ca organizatia judeteana pe care o conduce nu exclude posibilitatea de a-l sustine pe Klaus Johannis, actualul primar al Sibiului, pentru obtinerea celui de-al treilea mandat. "Johannis este un primar de exceptie.
Primul punct din aceasta strategie, sustin surse din cadrul PL-D, este castigarea a cat mai multor fotolii de primar, mai ales in localitatile mari, si a cat mai multor locuri in consiliile locale si judetene.
PDL are mari sanse sa-si adjudece fotoliul de primar in orasul Ovidiu, la alegerile locale care se vor desfasura peste aproximativ trei luni de zile.
Actualul primar Radu Mazare si senatorul Dorel Constantin Onaca se afla, potrivit acestui sondaj, la egalitate. ... Dincolo de aceste procente, senatorul Dorel Constantin Onaca si-a prezentat ieri cateva din proiectele pe care urmareste sa le puna in aplicare daca va fi ales primar.
"Domnul Zanfir Iorgus, inca primar al Mangaliei, ma acuza ca nu stiu abecedarul elementar al bugetului local" - arata, intr-un comunicat de presa remis redactiei, Claudiu Tusac, presedintele PSD Magalia.
google-analytics.com