Cautare

1913 de rezultate pentru "compatibilitate primar" (7.80 secunde)
Agitatie mare ieri in comuna doljeana Seaca de Padure, unde peste o mie de oameni erau asteptati la urne pentru a desemna viitorul primar.
Mentiunea relatiei dintre Mitroi si Cojocaru a fost facuta chiar in cadrul prezentarii candidatilor, tocmai pentru a fi explicata mai bine si corect indarjirea primarului Mitroi de a "scoate" primar PDL la Murfatlar, zona de care, de altfel, si raspunde potrivit "fisei de partid".
Onaca l-a acuzat din nou pe actualul primar de crearea unui monopol economic in Constanta, asezand astfel orasul pe o veritabila "harta a rusinii", in care batranii sunt batjocoriti, iar tinerii alungati din tara.
Fotoliul de primar al comunei Agigea se disputa intre social-democratul Cristian Carjaliu si democrat-liberalul Ion Ionita.
Democrat-liberalii au fost urmati de liberali cu 14 primarii adjudecate din 28 la cate au avut candidati, PSD cu 11 primari din 22 de candidati, UDMR cu sase primari din 12 candidati, PNG si PC cu cate un primar.
La o prima evaluare a situatiei, noul primar al comunei Agigea, Cristian Carjaliu, a constatat ca lipsesc foarte multe documente.
Craiova are din nou primar dupa mai bine de doua saptamani de vid de putere. ... Consilierii locali au votat ieri, in sfarsit, delegarea atributiilor de primar catre viceprimarul Marinica Dinca, dupa ce la precedenta sedinta din 12 martie luasera hotararea sa se mai gandeasca.
Trebuie sa gasim candidatul care ii trebuie Bucurestiului, orasul are nevoie de un primar caruia sa ii pese de bucuresteni, avem nevoie de un primar care sa lucreze cu norma intreaga, sa se trezeasca la 7.00 dimineata, nu are ce cauta cel care se trezeste la 14.00.
Fostul primar l-a turnat pe actualul edil-sef la politie pentru nereguli in cheltuirea banilor publici, dar a ajuns sa fie el cercetat de Directia Generala Anticoruptie in calitate de faptuitor.
Desi alegerile s-au incheiat de mult, in comuna Gogosu din judetul Mehedinti conflictele pentru fotoliul de primar inca sunt de actualitate Candidatul Partidului National Liberal, Gheorghe Hanes, la Primaria Gogosu nu s-a impacat cu ideea ca s-a clasat pe locul al doilea in cursa electorala.
Primul pas spre normalitate in politica romaneasca - momentul cand guvernul vine catre un primar din opozitie.
Primaria Municipiului Bucuresti, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti, a premiat, luni 25 martie 2019, intr-o gala a excelentei in educatie, 120 de de cadre didactice (invatatori, institutori, profesori pentru invatamantul primar de stat), ale caror dosare au fost validate in cadrul proiectului "Invatatorii seniori - sarbatoriti in an centenar.
Este bine sa fii primar, chiar si primarul unei amarate de localitati despre care exista 100% sanse ca marea majoritate a parlamentarilor nostri sa nu fi auzit in viata lor.
Raspunsul la intrebarea de mai sus l-am primit zilele trecute de la un primar aflat la finele celui de-al doilea mandat consecutiv si care are sanse reale de a primi si un al treilea mandat.
Traian Basescu a participat ieri, pentru ultima oara ca primar general, la sedinta ordinara a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB). ... “Mandatul de primar general al Capitalei mi-a dat o experienta extraordinara.
Fostul primar al municipiului Bacau, baronul Dumitru Sechelariu, a fost audiat, ieri, de procurorii PNA, care i-au adus la cunostinta acuzatiile formulate impotriva sa. ... "Sint cel mai cinstit primar si om de afaceri din tara ", a declarat Sechelariu inainte de a intra la audieri.
Ce prevede protocolul Uniunii Social Liberale • Cele doua parti semnatare ale Aliantei vor participa la alegerile locale cu candidaturi comune pentru functiile de presedinti de consilii judetene, primari de municipii - resedinta de judet si primar general al municipiului Bucuresti, precum si cu liste de candidati comuni pentru consiliile judetene, consiliile locale ale municipiilor resedinta de judet si Consiliul General al Municipiului Bucuresti;
Viceprimarul Constantin Trifan spunea ca, daca va iesi primar, in vara va gasi imediat bani pentru terminarea lucrarii. ... Ce n-a uitat domnul viceprimar sa promita intre patru ochi este faptul ca totul se va rezolva daca va ajunge primar.
"Prestatia dumnealui ca primar al Partidului National Liberal a lasat de dorit. ... Insa prestatia lui ca primar este, in esenta, motivul care a stat la baza acestei propuneri.
Nicolae Crivineau se poate lauda cu trei mandate de primar (inclusiv cel pe care il exercita in prezent), dintre care unul inainte de 1989. ... Si cum munca de partid nu ii era straina, in anul 2000 a fost propus candidat pentru functia de primar.
google-analytics.com