Cautare

1913 de rezultate pentru "compatibilitate primar" (2.98 secunde)
Declaratii de presa sustinute de senatoarea PSD Gabriela Firea, candidata Partidului Social Democrat la functia de Primar General al Primariei Capitalei, dupa depunerea candidaturii / Comunicat de presa PSD Mi-am depus candidatura pentru inalta si plina de responsabilitate functie de primar general al Capitalei.
Mai este Antonie Solomon primar ales al craiovenilor chiar si suspendat din cauza arestarii preventive? ... Modul in care un primar poate ramane fara mandat este reglementat de doua legi mari si tari:
Mai este Antonie Solomon primar ales al craiovenilor chiar si suspendat din cauza arestarii preventive? ... Modul in care un primar poate ramane fara mandat este reglementat de doua legi mari si tari:
"As vrea sa le spun craiovenilor ca domnul primar s-a exprimat la Comisia de buget in acest mod: ... Pentru ca, va spun, dragi craioveni, nu-l intereseaza pe domnul primar Antonie Solomon RAT-ul, pentru ca vrea sa-l aduca in faliment si sa-l privatizeze. Asta este dorinta domnului primar!
Candidatul PNL la Primaria Carcea sustine ca Valerica Pupaza, actualul primar pesedist al comunei, i-a rupt mandibula dintr-un pumn, dupa o cearta in plina strada Doljeanul Ion Vasile Stefan, de 37 de ani, candidat din partea PNL la functia de primar al comunei doljene Carcea, a ajuns marti seara la Spitalul de Urgenta Craiova cu dubla fractura de mandibula, dupa ce ar fi luat un pumn in fata de la contracandidatul sau de la PSD, actualul primar din Carcea, Valerica Pupaza, de 44 de ani.
PSD Calarasi/Marius Dulce, candidatul la functia de primar al municipiului Calarasi PSD Calarasi si-a anuntat candidatul pentru Primaria Municipiului Calarasi in prezenta Ecaterinei Andronescu si a lui Codrin Stefanescu.
Andreea Dragomirescu, medic primar medicina generala: ... Pavel Chirila, medic primar medicina interna: ... Andreea Dragomirescu, medic primar medicina generala: ... Andreea Dragomirescu, medic primar medicina generala: ... Andreea Dragomirescu, medic primar medicina generala: ... Pavel Chirila, medic primar medicina interna: ... Pavel Chirila, medic primar medicina interna: ... Pavel Chirila, medic primar medicina interna:
Fostul primar al municipiului Satu Mare, Horea Anderco, a fost arestat de PNA in cursul lunii aprilie 2003 pentru mai multe infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice.
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... Tin minte ca in ziua in care am ajuns acolo m-am dus direct la primar si i-am spus: ... Stiti cum am ajuns medic primar? ... Chiricuta, de azi esti medic primar.
Liberalii constanteni si-au stabilit, in cursul zilei de ieri, in cadrul unei sedinte a Delegatiei Permanente Teritoriale, o parte dintre candidatii pentru functia de primar in mai multe localitati ale judetului.
Domnule primar, se plangeau, la un moment dat, liderii altor partide politice, ca nu au candidati pentru Primaria Valu lui Traian. ... Din sondaje, reiese ca peste 80% din locuitorii din Valu lui Traian ma vor in continuare primar.
Dumitru Bocai (primar Ovidiu), Florin Mitroi (primar Valu lui Traian), Mugur Mitrana (primar 23 August), Vasile Delicoti (primar Poarta Alba), Gheorghe Cojocaru (primar Murfatlar), Tudorel Calapod (fost primar Navodari), Gigi Chiru, Zanfir Iorgus (fost primar Mangalia), Ionel Manafu (fost sef DADL), Gheorghe Sutu, Florian Constantin, Gheorghita Corbu (fost sef SAPARD), Ion Toanchina, Iancu Stavrositu, Marian Mitrea, Paul Branza (fost sef ANR), Dorel Constantin Onaca;
Consilierii locali se vor intalni maine dimineata in sedinta extraordinara pentru a delega atributiile de primar unuia dintre cei doi viceprimari, Marinica Dinca sau Teodor Sas.
Astazi vor fi alesi 41 presedinti de Consiliu Judetean si 3.187 primari Un numar de 41 de mandate de presedinte de consiliu judetean, 1.338 de mandate de consilier judetean, 3.187 mandate de primar si 40.311 mandate de consilier local urmeaza sa fie atribuite in urma scrutinului de duminica, la care sunt asteptati peste 18 milioane de cetateni cu drept de vot.
Liderul PSD Gorj, Florin Carciumaru, a obtinut al patrulea mandat de primar de Targu Jiu, cu peste 70%, iar la Consiliul Local Targu Jiu USL a obtinut aproximativ 65% din voturi.
Electoratul din 20 de localitati este chemat duminica la vot pentru a alege un nou primar, un nou primar general sau un nou consiliu local.
Ma bazez pe experienta pe care o am in administratie - am fost timp de trei mandate primar de Oradea, primar de Opozitie multa vreme, am trecut prin furcile caudine ale politicii romanesti.
Manda a tinut sa precizeze ca nominalizarea fostului primar de trista amintire la obtinerea titlului onorific este o initiativa personala in conditiile in care pe vremea lungului mandat al lui Bulucea la Primaria Craiovei nici nu l-a apreciat si nici nu l-a votat.
Municipiul Craiova are un nou primar al copiilor de la sfarsitul saptamanii trecute. ... 50 de mici consilieri si-au exprimat votul sambata, in Sala Mare a Primariei Craiova, pentru a desemna persoana care va ocupa functia de primar al copiilor, pentru urmatorii doi ani.
Cu alte cuvinte, PD are activitate, spre deosebire de PSD de exemplu, care deocamdata hiberneaza sau, in cel mai bun caz se bazeaza, la Constanta, doar pe numele si pe actiunile intreprinse de presedintele-primar Radu Mazare.
google-analytics.com