Cautare

979 de rezultate pentru "clara" (4.79 secunde)
Patapievici a sustinut ca institutia pe care o conduce are “obiective vaste, care merg impleticit intre Ministerul Culturii si cel al Afacerilor Externe“ si ca “trebuie facuta o departajare clara“ a activitatii celor trei institutii.
Cu alte cuvinte, dragi parinti, treaba este extrem de clara: seful Inspectoratului Judetean Scolar Constanta mai are putin si dispune interzicerea poezioarei "Catelus cu parul cret”, nu de alta, dar parintii inconstienti chiar nu realizeaza ca isi indeamna, prin intermediul respectivelor versuri, proprii copii la furat!!
Mai multi analisti politici considera ca implicarea directa in "represiune" a PDL alaturi de Traian Basescu va face pe multi dintre cei care mai sunt inca nehotarati sa aiba o optiune clara, pro USL la alegerile parlamentare.
“Pozitia PC e din ce in ce mai clara in privinta sustinerii guvernamentale“, a conchis deputatul PNL.
Considerand actiunea lui Nicolicea drept o metoda clara de intimidare, caracteristica stilului PSD-ist, Raluca Turcan a respins acuzatiile colegului social-democrat si a amintit ca reprezentantii PSD au fost prezenti si au participat la discutiile din comisie dar, neconvenindu-le concluziile din raport, incearca acum sa "induca” ideea de adoptare neregulamentara a raportului.
Fara a face o cerere foarte clara, senatorul a precizat ca “sunt cel putin doua solutii“ pentru rezolvarea crizei.
Modul in care Munteanu se retrage de la cursa pentru Cotroceni nu este clara. Acesta declara ca a renuntat de bunavoie, deoarece alianta cu Magureanu a dus la excludere multor membri tineri si compromiterea platformei politice a lui Munteanu.
Acest lucru inseamna ca Adrian Nastase nu va mai conta decat pe voturile parlamentarilor PSD, aflati in aceasta situatie intr-o minoritate clara, si va pierde astfel functia de presedinte al Camerei Deputatilor.
este clara situatia si interesul: ciolanul. Dupa atata amar de opozitie este evidenta goana dupa ciolan a democratilor aterizati in fruntea Ministerului Mediului, a Apelor Romane si, nu in cele din urma, a Directiei lui Manafu.
Partide fara coloana vertebrala Criticile liderului crestin-democrat s-au adresat si fostilor umanisti, care nu au avut o orientare doctrinara clara, declarandu-se cand social-democrat, cand social-liberal, „ajungand acum, dupa intrarea in Parlament pe listele PSD - partid membru al Internationalei Socialiste -, sa se revendice de la doctrina populara si conservatoare“.
In opinia senatorului, Comisia de integritate, condusa de Cristian Diaconescu, trebuie sa „dea o rezolvare foarte clara“ in cazul celor care au fost pusi in discutie, pentru ca perpetuarea unei astfel de discutii are repercusiuni asupra imaginii partidului.
Dupa mai multe consultari cu juristii s-a ajuns la concluzia ca primul reprezentant al Guvernului in judet nu poate dispune incetarea mandatului, astfel incit cuvintul "dispune " a fost inlocuit cu expresia "ia act ". Cel putin din punct de vedere juridic, situatia este in continuare una nu tocmai clara.
„Eu va reconfirm faptul ca si conducerea politica a PNL, respectiv Biroul Permanent in frunte cu premierul Calin Popescu- Tariceanu, a optat pentru ca aceasta decizie sa apartina deputatilor PNL“, a precizat liderul grupului PNL, aratand ca in statutul partidului nu exista o prevedere clara cu privire la cine desemneaza ocupantul functiei de presedinte al Camerei.
„Protocolul Aliantei se respecta, nu se negociaza. Pozitia PNL este simpla si clara in aceasta privinta“, a mentionat Tariceanu.
Intrucat nu exista o legislatie clara, care sa impuna o interdictie celor care vor sa stea pe piata mai putin de 10 ani, haosul se instaleaza incet-incet, favorizand tepele si aparitia de lucrari neprofesioniste.
Presedintele executiv al partidului, Adriean Videanu, a precizat ca nu s-a luat o decizie clara in aceasta chestiune, intrucat se asteapta o discutie in interiorul conducerii Aliantei.
„Daca era un om politic corect, in momentul in care noi am ridicat problema si am prezentat 140.000 de semnaturi pentru aceasta problema, trebuia sa aiba o reactie clara.
„Mi se pare o lipsa de respect ca Opozitia sa ignore mana intinsa prin care presedintele incearca sa isi faca o imagine clara asupra punctelor de vedere si opiniilor partidelor parlamentare.
Intrebat de baroneasa Emma Nicholson care sunt motivele pentru care sustine ideea unicameralismului, Geoana a explicat ca nu exista o delimitare clara intre puterile statului:
61% Concluzia este clara: 99% dintre respondenti considera ca bugetul nu raspunde nevoilor romanilor, iar aproape doua treimi spun ca este o lege cu multe nedreptati sociale.
google-analytics.com