Cautare

979 de rezultate pentru "clara" (2.92 secunde)
Aceasta carte, "Mic ghid de ghicit in palma", aparuta la Editura LIDER, iti ofera o metoda clara si precisa de interpretare a liniilor din propria palma.
o iubire fata de o farmacista din Simleul Silvaniei, Clara. ... Ce frumoasa femeie era Clara! Cred ca, la data de 16 XI 2014, la ora 21.00, in Romania a inceput o noua epoca, cea a b unului samaritean.
In urma raziei de pe 1 mai 1933, peste 4.700 de persoane au fost ridicate de pe strazile Moscovei si trimise in tabara de triere de la Tomsk, cu directia clara catre insula Nazino, locul unde Stalin, cum sustine si Werth, spune, in mod oficial, ca vrea sa infiinteze colonii de munca.
Multi dintre ei, este adevarat, dezamagiti de prestatia, adesea modesta, a fortelor pro-europene din aceasta tara si a multora dintre liderii lor politici, care nu au justificat increderea pusa anterior de alegatori in materializarea clara a optiunii europene si pentru o viata mai buna, intr-un stat de drept si pe deplin democratic.
Este nevoie de o implicare clara si de tragerea unui semnal de alarma in aceasta situatie.
- Legislatia e clara din acest punct de vedere si jurisprudenta e clara. Acest text este foarte bun. Ce poti sa mai spui in fata unui asemenea personaj tragic-comic?
UNIUNEA LIBER CONSIMTITA INTRE SOTI, cu formularea clara si precisa: ... Prin aceasta precizare clara si fara echivoc, in Constitutia Romaniei, se afirma, se apara si se promoveaza familia ca institutie umana fundamentala creata si binecuvantata de Dumnezeu pentru cresterea si perpetuarea umanitatii, potrivit cuvintelor Sfintei Scripturi:
Comisia Europeana poate, la rindul ei, recomanda Consiliului UE aminarea datei aderarii Romaniei cu un an, pina in ianuarie 2008, daca exista dovada clara a unui risc serios ca tara noastra nu indeplineste cerintele de aderare pina la 1 ianuarie 2007 in anumite domenii .
Situatia dificila si de slabiciune in care se gaseste astazi PNtCD ar trebui depasita prin imbinarea traditiei insistent invocate cu o abordare moderna si pragmatica, bazata pe o strategie clara de imagine deschisa spre tineret si sustinuta de o echipa dinamica si credibila, care sa se structureze in jurul onestului si modestului Gheorghe Ciuhandu.
Daca pina mai ieri situatia era clara, partile beligerante fiind pe pozitii ireconciliabile, azi, cind isi dau mina, nu poti decit sa speri ca intelegerea dintre ei nu ascunde nimic odios.
In opinia liderilor PD-L, refuzul deputatului Adrian Nastase de a demisiona si de a veni in fata justitiei nu este altceva decat o recunoastere clara a vinovatiei din dosarul instrumentat de procuratura. ... Un eventual refuz al presedintelui nu demonstreaza, la fel, "o recunoastere clara a vinovatiei"?
Senatorul PRM Gheorghe Buzatu a declarat in plen ca "posesiunile fostului rege nu au inca o situatie clara" si a propus desemnarea unei comisii care sa stabileasca situatia exacta a bunurilor regale.
PSD critica desemnarea noului premier Desemnarea lui Calin Popescu Tariceanu pentru postul de prim-ministru contravine atit votului popular exprimat de o maniera clara in 28 noiembrie, cit si votului din Parlament pentru desemnarea presedintilor celor doua camere, a declarat ieri, pentru Rompres, purtatorul de cuvint al PSD, Titus Corlatean.
Avocatul argumenteaza ca nu a existat o intentie clara la nivelul conducerii in privinta reglementarii situatie bunurilor fostului suveran. Vasiliu este de parere ca PSD a fost de acord cu initierea actului normativ, dupa care proiectul a ramas nesolutionat.
"Exista loc in UE si NATO pentru toate tarile din regiune, numai momentul de timp si conditiile integrarii vor fi, poate, diferite de la tara la tara, dar aceasta perspectiva trebuie sa fie clara.
Fac precizarea foarte ferma si foarte clara: PRM nu este un partid care sa fie tras la remorca altui partid.
In opinia mea, este foarte important ca alesii locali, indiferent de functiile pe care la detin, sa faca o distinctie clara intre rolul lor ca alesi si jocul politic al partidului pe care il reprezinta;
UDMR considera ca in Romania, in perioada care urmeaza, este nevoie de o majoritate guvernamentala stabila si clara, pentru a se asigura stabilitatea politica necesara implementarii masurilor in vederea aderarii la UE.
Ceea ce cred ei despre cum arata plajele romanesti, puteti afla din randurile de mai jos, o demonstratie clara a ceea ce reprezinta, in acest moment litoralul romanesc:
Liderul social-democrat a mai precizat ca PSD solicita autoritatilor statului sa faca o precizare mult mai clara cu privire la oportunitatea si derularea acestui contract.
google-analytics.com