Cautare

980 de rezultate pentru "clara junc" (4.29 secunde)
Intrebat de baroneasa Emma Nicholson care sunt motivele pentru care sustine ideea unicameralismului, Geoana a explicat ca nu exista o delimitare clara intre puterile statului:
61% Concluzia este clara: 99% dintre respondenti considera ca bugetul nu raspunde nevoilor romanilor, iar aproape doua treimi spun ca este o lege cu multe nedreptati sociale.
Acum insa, potrivit democratilor, „schimbarea” secretarului de stat are in spate intentia clara a PSD-ului de a o discredita pe Paloma Petrescu, dar nu numai.
Si pentru a avea o imagine clara a celor intimplate in CJ Galati, i-am adresat citeva intrebari parlamentarului galatean. Reporter:
Responsabilitatea clara pentru situatia in care ne aflam apartine celor care au in prezent toate parghiile de putere din Romania, adica Presedintelui Traian Basescu si Guvernului Boc.
"Ramanem in randul tarilor cu deficit extern rezonabil, dar mare, si dupa experinta avuta nu cred ca ne va mai credita cineva daca se va face o constatare clara:
Cu toate acestea, presedintele UDMR, Markó Béla (foto), sustine ca liderii din Coalitie au intelegerea „clara si ferma“ de a adopta Statutul minoritatilor in forma propusa de Guvern, iar UDMR poate astepta acest moment chiar si jumatate de an.
In cadrul dezbaterilor de ieri de la Comisia Juridica, deputatii PSD, PRM, PD, UDMR si o parte din liberali au sustinut pozitia ministrului Justitiei, iar conservatorii nu au avut o pozitie clara.
Ce interes puteau sa aiba cei ce au castigat, de o maniera clara, alegerile din mai ( si care se pregateau de schimbarea echipei guvernamentale) sa tulbure climatul din tara ?
Pozitia Uniunii Social-Liberale in aceasta chestiune este clara: daca se majoreaza acum salariile si nu se iau celelalte masuri care inseamna mai multe locuri de munca si venituri suplimentare la buget, in 2013 Romania va intra in colaps, lipsind sursele de finantare pentru salarii.
„Parlamentul trebuie sa ofere o majoritate clara Guvernului, pentru ca acesta sa fie eficient“, a solicitat Basescu, care si-a exprimat dorinta ca partidul care castiga alegerile sa beneficieze de „cel putin 50 la suta plus unu din locuri“ in Parlament, pentru a conduce tara beneficiind de „stabilitate“.
El a criticat tentativa PSD de a sugera actualei Puteri sa preia filozofia bugetara a social-democratilor, care, in 2004, a alocat sume imense pentru costurile sociale cu tenta clara electorala.
Tinta noastra foarte clara este de a-i determina pe romanii care astazi sunt in diaspora ca intr-un an, doi, dupa ce vad ca aceste masuri sunt aplicate si se da drumul la investitii, se da drumul la noi lucrari in infrastructura, sa prefere sa se intoarca acasa pe niste salarii nu asa de mari ca in afara, deocamdata, dar sigure, din ce in ce mai mari si cu taxe si cu preturi mult mai mici decat in afara, pentru ca din ce am discutat cu foarte multe patronate, sa stiti ca nici ele nu sunt extrem de incantate de faptul ca trebuie sa puna aceste preturi mari produselor, tocmai pentru ca au acest TVA mare si au spus noi suntem primii interesati cand veti aplica reducerea TVA-ului fie la produsele de baza, fie generalizat, sa venim si noi langa aceasta reducere cu un procent - doua, astfel incat sa se simta bine in buzunarul romanilor aceasta scadere, pentru ca acest lucru ne va ajuta sa producem mult mai mult.
Ministrul Finantelor a mai spus ca Romania poate recupera anual un miliard de euro din reducerea evaziunii pe TVA si a mentionat ca autoritatile au ca tinta clara sa-i determine pe romanii care astazi sunt in diaspora ca intr-un an, doi, dupa ce vad ca aceste masuri sunt aplicate si se da drumul la investitii, la noi lucrari in infrastructura, sa prefere sa se intoarca acasa pe niste salarii 'nu asa de mari ca in afara, deocamdata, dar sigure, din ce in ce mai mari si cu taxe si cu preturi mult mai mici decat in afara'.
In acest context, Mihai-Razvan Ungureanu a facut o distinctie clara intre bacsis si coruptia la nivel inalt vecina cu traficul de influenta, subliniind ca legile trebuie aplicate in ambele directii.
Ultimul loc pe podium a fost ocupat de Profi Craiova, dupa o victorie clara, scor 8-3, obtinuta in fata celor de la Blue-White Lions.
In opinia premierului, actuala Constitutie mentine ambiguitatea in ceea ce priveste rolul celor doua Camere ale Parlamentului, fara sa asigure o delimitare clara a atributiilor acestora, ceea ce poate genera puncte de vedere „radicale“, precum desfiintarea uneia dintre cele doua structuri.
Liderul Uniunii, Markó Béla (foto), a motivat parasirea salii de plen prin faptul ca "s-a incalcat o intelegere clara din Coalitie" si a amenintat si cu parasirea Coalitiei.
In privinta atributiilor presedintelui si ale premierului, liderul liberal a comentat ca in Constitutie ar fi loc de o delimitare mai clara a atributiilor celor doua institutii.
intrecerile de la Soci comparativ cu 240 in timpul JO de la Vancouver. După cum a mentionat Lumme, pe exemplul Soci se observă evolutia clara a radiodifuziunii. Sursa: Vocea Rusiei
google-analytics.com