Cautare

980 de rezultate pentru "clara junc" (2.97 secunde)
Un Congres nu se poate limita doar la acest moment, el trebuie sa marcheze conturarea clara a catorva linii majore pentru activitatea ulterioara a partidului, intemeiata pe cauzele esecurilor.
"O clara incalcare a legislatiei europene si internationale" Olivier Chastel, secretar de stat belgian pentru afaceri externe, a spus, in esenta, ca toate statele membre ale Uniunii au datoria de a lucra, cu toate instrumentele de care dispun, pentru integrarea romilor, iar valorile si principiile legate de respectarea drepturilor omului nu trebuiesc, sub nici o forma, nesocotite.
in scurt timp PSD va lua o masura clara fata de el. ... "Ca si actiune politica, eu cred ca in foarte putin timp PSD va lua o masura foarte serioasa si foarte clara in ceea ce-l priveste pe domnul Geoana", a mai spus Dragnea.
"Din punctul meu de vedere, decizia PSD e foarte clara. ... Din punctul meu de vedere, decizia PSD e foarte clara:
Consider ca Adrian Severin ar trebui sa mearga mai departe intr-o pozitie mai clara, pentru ca a intrat intr-o situatie care il compromite pe el si grupul socialist si se pare ca dintre cei trei europarlamentari el ar fi cel mai implicat.
La randul sau, liderul PSD, Victor Ponta a afirmat ca, din punctul sau de vedere, referendumul nu poate avea loc pentru ca, potrivit legii referendumului, intrebarea adresata publicului trebuie sa fie clara "si trebuie sa duca la posibilitatea de a orienta intr-o directie sau alta".
In acest mod se desfiinteaza principiile care au stat la baza legii cercetarii si a statutului cercetatorului din ultimii ani, legislatie intocmita la vremea respectiva prin consultare cu toate ramurile din cercetare si care a stopat pentru o vreme exodul cercetatorilor romani." In inchieierea interpelarii sale, senatorul colegiului Mioveni-Stefanesti i-a cerut ministrului o situatie clara a stadiului in care se afla cercetarea romaneasca:
Am inteles ca Guvernul este incurcat si ca Traian Basescu nu a luat, inca, o decizie clara in sensul asta. ... In al doilea rand, cred ca Basescu nu a luat inca o decizie clara dupa Summit-ul de la Bruxelles.
Iliescu a precizat ca nu imparteste "criticile si reprosurile facute de unii sau altii", declaratia lui Ponta fiind una foarte clara. ... Nu vad nimic in neregula, declaratia este precisa si clara" a explicat Iliescu .
Situatia este foarte clara, ne lipsesc 15 voturi Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti seara, la Antena 3, ca la acest moment, motiunea de cenzura nu trece, pentru ca mai sunt necesare 15 voturi, el precizand insa ca demersul opozitiei era necesar, pentru sanctionarea unor abuzuri ale Guvernului condus de Mihai Razvan Ungureanu.
Dupa o prima reactie clara si ferma, in opinia mea, nu se mai impun reactii politice. ... In continuare - cred - trebuie actionat prin aplicarea stricta a legii si a Constitutiei, inclusiv in ceea ce priveste arborarea altor drapele (legea e foarte clara);
Macovei va fi atacata extrem de dur, probabil chiar badaranesc, in perioada care urmeaza de catre vechea garda a PDL, ceea ce va avea drept efect fixarea cit mai clara a reprezentantilor acesteia in ochii publicului.
Victor Ponta a castigat turul I detasat, la cea mai mare distanta de locul 2 din toata istoria alegerilor prezidentiale post-1992 Rezultatele obtinute de Victor Ponta in turul I reprezinta cea mai clara victorie a unui candidat la alegerile prezidentiale din ultimii 20 de ani.
- Astept sa pastrati clara, vizibila si declarata, orientarea euro-atlantica a Romaniei.
Mugur Isarescu a explicat ca este destul de dificil în a se face o distinctie clara între „hot money“, plasati pe termen scurt de investitori, si investitiile pe termen lung.
Vaida a apreciat ca masura nu face altceva decat sa-i stimuleze pe producatori sa faca "ceea ce aveau de facut si pana acum, insa fara a avea o tinta clara".
Intrebat daca bugetul asigurarilor sociale de stat este pregatit sa suporte aceasta majorare, presedintele Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a afirmat ca legislatia este foarte clara in acest sens si, in cazul in care se va pune problema amanarii, autoritatea va prezenta factorilor de decizie argumentele care sustin mentinerea prevederilor legislative.
Noutati despre programul "Prima Casa" Chiar daca lucrurile incep sa se miste, nu se poate vorbi inca de o tendinta clara a cresterii volumului de imobile tranzactionate in Craiova. ... S-a inregistrat o crestere clara a cererii, dar oamenii inca asteapta", a precizat Teodor Popescu, managerul agentiei Dorcas Imobiliare.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, ca un guvern social-democrat va finanta autoritatile locale pe o schema foarte clara astfel incat, indiferent de culoarea primarului sau a presedintelui de consiliu judetean, sursele bugetare pentru o autoritate locala sa fie impartite in mod echitabil.
Fiecare dintre noi isi poate aduce o contributie clara la dezvoltarea unor masuri concrete pentru accelerarea cresterii economice, de implicarea noastra constanta depinzand succesul lor final la nivel aplicativ.
google-analytics.com