Cautare

336 de rezultate pentru "ciprian groza" (2.77 secunde)
Ciprian Ciucu, despre bugetul Capitalei: Fiecare zi de intarziere inseamna cateva zeci de milioane de lei
Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 din Bucuresti, a acuzat ca peste 20.000 de apartamente au fost construite, in ultimii 15 ani, cu avize date cu mita.
Alaturi de acesta au mai ajuns dupa gratii Nelu Craciun de 30 de ani, Ciprian Popovici de 25 de ani, Alin Daranga de 22 de ani, Stefan Borsa de 33 de ani si Ilie Rapa de 27 de ani, toti retinuti in noaptea de duminica spre luni.
Ciprian de 31 de ani, din judetul Valcea, care conducea un autoturism marca Audi avand o concentratie alcoolica de 0,56 mg/l alcool in aerul expirat. ... Ciprian a fost condus la I.N.M.L.
Din pacate, doi pasageri din Logan au murit si un pasager este grav ranit", a declarat Ciprian Streja, purtatorul de cuvant al ISU Brasov. ... Una e in stare grava celelalte acuza politraumatisme", a declarat Ciprian Streja, purtator de cuvant ISU Brasov.
Mirel Radoi a avut un mesaj dur pentru Ciprian Marica, dupa ce fostul international i-a cerut demisia. ... Chiar inainte de meci pana si baiatul de la poarta mi-a zis ca Ciprian Marica a zis ca ar fi cea mai mare greseala sa plec.
Ciprian Marica a analizat situatia lui Dinamo, club preluat recent de un nou actionariat.
Posibila modificare a Legii Sportului, care i-ar da Stelei drept de promovare, duce la schimburi "aprinse" de replici. Cel mai recent caz i-a avut protagonisti pe Ciprian Marica si pe Marius Lacatus.
"Am primit deja cereri pentru infiintarea Politiei comunitare sau pentru semnarea unor contracte de prestari servicii din partea unor primarii, cum ar fi Frumusica, Dersca, Bucecea, Copalau, dar nu putem sa le dam curs decit numai dupa adoptarea normelor metodologice ", a mai precizat Loredana Groza, purtator de cuvint in cadrul CGP.
"Vom bea un cocktail, vom avea o TOMBOLA cu premii oferite de Exotique, arh.Cristina Groza, Decora Design si nu in ultimul rand Anamaria Prodan si ne vom lasa fermecati de vraja Orientului.
Giurgiteanu va ocupa functia pana la organizarea unui concurs dupa ce locul a fost lasat liber de fostul subprefect Ion Groza, care a demisionat din motive personale.
Pentru a participa la aceasta noapte speciala, invitatii trebuie sa scoata din buzunar intre 100 si 300 de euro, insa vor fi incantati de Loredana Groza si Horia Brenciu.
Potrivit subprefectului, deputatul PNL il suna in miez de noapte si ii ordona sa se duca pe diguri ca sa apere comunele Doljului de inundatii si apoi sa-i raporteze situatia. Nicolae Giurgiteanu a fost numit recent in functie, dupa ce liberalul Ion Groza si-a prezentat demisia din motive personale.
Mai mult respect fata de lege dovedeste PNL, care a retras propunerea lui Ion Groza, urmand sa aleaga un nou candidat.
Nu m-ar mira ca, pentru anul in curs, plata sa fie facuta prin 2010 sau 2011", spune Mihai Groza. Problema CET-urilor a fost discutata si la Brasov, saptamana trecuta, la intalnirea primarilor de municipii din Romania.
Primarul Mihai Groza a declarat in conferinta de presa de ieri ca impreuna cu Politia va incerca in perioada urmatoare sa ia unele masuri care sa stopeze o eventuala continuare a acestor acte care nu au nicio legatura cu convietuirea locuitorilor din Oradea.
Celelalte 3.000 de apartamente si garsoniere de cate 60 de metri patrati si respectiv 30 de metri patrati vor fi vandute, potrivit estimarilor, cu 460- 500 euro/mp. Spectacolul s-a incheiat cu un concert sustinut de Loredana Groza.
Ioan Mintas, presedintele Consiliului Local al Institutiilor Mici si Mijlocii Bihor, a fost exclus din partid, impreuna cu Silvia Suciu, anul trecut in decembrie, cand din postura de consilier local a votat pentru Mihai Groza si nu pentru Bíró Rozália, asa cum hotarise PSD Bihor.
Printre cei ramasi in cursa pentru cele patru colegii, trei de deputati si unul de senator, se numara Mircea Matei, Mircea Bradu, Ioan Curpas, Nicusor Lepadatu, Mihai Groza si Octavian Bot.
Printre cei prezenti s-au numarat Ioan Mang, Lia Pop, Claudiu Pop, Felix Cozma si Sonia Draghici din PSD, Octavian Bot si Mihai Groza din PDL, Eduard Hellvig si Mircea Malan din PNL si Lakatos Péter din UDMR.
google-analytics.com