Cautare

336 de rezultate pentru "ciprian groza" (2.91 secunde)
Investitia ii apartine lui Ciprian Scrieciu, fost director de marketing care a contribuit la crearea brandurilor de succes "Untdelemn de la Bunica", "Tomi" si "Wiesana".
Cine vrea o ora de echitatie, pretul ajunge la 10 euro pe ora, cu echipamentul asigurat de Herghelia Mangalia", ne-a declarat Ciprian Constantinescu, presedintele Patronatului Industriei Hoteliere Marea Neagra.
Purtatorul de cuvant al CNVM, Ciprian Ene, a declarat ieri ca in cazul unor astfel de sesizari se face o analiza prealabila a documentelor, dupa care se decide daca va urma controlul.
Ciprian Stoichin, locatar al blocului, ne-a declarat ca a parcat masina sa si pe cea a tatalui in apropierea rampei de descarcare a firmei de curierat, iar cand s-a trezit, una dintre masini era parcata in alt loc, iar cealalta disparuse.
Potrivit presedintelui Federatiei Sindicatelor Independente din BCR, Ciprian Ionescu, angajatii institutiei de credit cu un an sau doi vechime au salarii aproape duble fata de cei cu vechime mai mare, desi fac aceeasi munca.
Ofiterii Serviciului de Investigarea Fraudelor au descoperit ca Marius Ciprian Boboc (foto), de 34 ani, a profitat de calitatea de director de vanzari in cadrul SC Celco SA si a sustras din firma paleti de BCA de aproape 150.
Cea mai usoara pedeapsa ar fi ca Bianca sa ramana fara onorariul de 10.000 de euro, deoarece escapadele sale cu Adrian Cristea si cu Ciprian Marica, din timpul show-ului, pot fi amendate, potrivit clauzei contractuale, cu 50.000 de euro.
de capitanul nejucator clujean Ciprian Porumb. ... Echipa Romaniei ii are in componenta pe Marius Copil, Victor Crivoi, Horia Tecau, Florin Mergea si capitan nejucator pe Ciprian Porumb.
Ciprian Tatarusanu (7 jocuri/585 minute, 6 goluri primite), Bogdan Lobont (4/315, 3 goluri primite);
Piturca a recunoscut ca are 2-3 semne de intrebare privind formula de start si a mentionat ca atacantul Ciprian Marica, in prezent fara echipa, poate sa joace 60-70 minute fara probleme.
Ciprian Tatarusanu (Steaua), Bogdan Lobont (AS Roma), Cristian Balgradean (Dinamo); ... Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Gheorghe Bucur (Kuban Krasnodar), Gheorghe Grozav (Terek Groznii), Ciprian Marica (Getafe), Claudiu Keseru (Bastia).
Adaugati problemele pe care le avem cu Ciprian Marica, unul dintre capitanii echipei, apoi Bogdan Stancu, Ciprian Tatarusanu, care in momentul de fata nu face nici antrenament specific, dupa cum ne-a anuntat Fiorentina.
Ciprian Tatarusanu - 2. ... Ciprian Deac, 18. Razvan Marin, 20. Sergiu Hanca, 22. Steliano Filip. Armenia: 16. Grigor Meliksetian - 19.
Ciprian Tatarusanu, 2. ... Ciprian Deac, 20. Sergiu Hanca, 21. Cristian Ganea, 22. Steliano Filip, 23. Nicolae Stanciu. Muntenegru: 1. Danijel Petkovic, 23.
Cea mai noua in acest ciclu este verisoara mea Larisa, in varsta de 6 ani", ne-a spus Ciprian Florin Chise.
"De fapt in 1 ianuarie cinstim, in ordinea importantei, taierea imprejur cea dupa trup a Domnului, la opt zile dupa nastere, apoi ziua Sfantului Ierarh Vasile cel Mare, arhiepiscopul Cezareei Capadociei si Anul nou calendaristic, stiut fiind ca Anul nou Bisericesc a inceput la 1 septembrie", a declarat parintele Ciprian Apeterei, consilier la Catedrala patriarhala.
"De fapt in 1 ianuarie cinstim, in ordinea importantei, taierea imprejur cea dupa trup a Isus, la 8 zile dupa nastere, apoi ziua Sfantului Ierarh Vasile cel Mare, arhiepiscopul Cezareei Capadociei si Anul nou calendaristic, stiut fiind ca Anul nou Bisericesc a inceput la 1 septembrie", a declarat, agentiei MEDIAFAX, parintele Ciprian Apeterei, consilier la Catedrala patriarhala Potrivit parintelui, Sfantul Vasile a devenit cel mai bogat intre oameni la varsta de 12 ani, mostenind averea familiei.
La conferinta au luat parte Ciprian Nicoara - Director General al Grupului Medical Romgermed, doctor Ramona Beloiu - Director Departament de Cercetare, Irina Buta - coordonator Clinicile Romgermed, doctor Georgeta Popescu si doctor Anda Tesniacu - șefe Laboratoare Romgermed.
Ciprian Ene: ... Ciprian Ene, medic chirurg in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti, atestat ca practician de Medicina Cuantica, va prezenta o serie de aspecte interdisciplinare privind componenta psiho-somatica in bolile autoimune cu posibilitatile de apreciere a cauzalitatii emotionale prin tehnologii moderne de Medicina Cuantica.
Ciprian Deac este cel mai important marcator al clujenilor in 2021. Aici toate golurile Ciprian Deac va implini 36 de ani in februarie, dar viata sa extrasportiva impecabila ii permite sa joace in continuare la cel mai inalt nivel.
google-analytics.com