Cautare

336 de rezultate pentru "ciprian groza" (7.44 secunde)
Deputatul PSD Ciprian Nica (foto) este de parere ca presedintele Traian Basescu, Guvernul Basescu-Boc si, nu in ultimul rand PD-L, se afla intr-o deriva evidenta privind gestionarea Romaniei si ca sloganul prezidentiabil "Sa traiti bine!" ar trebui modificat in sensul "Sa va mintim bine!".
Ciprian Serbanescu, trainer la Ecco Shoes, a participat recent la evenimentul de lansare Ecco Soft 1 - Ecco Shoes la terasa Promenada Mall Bucuresti. Ciprian a absolvit Facultatea Management Turistic si Comercial in cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir si este cel mai vechi trainer la Ecco Shoes.
adevarul.ro gazduieste un articol scris de Ciprian Necula, care se recomanda pe internet ca fiind rom si antropolog. ... 'Ciprian Necula : ... Domnul Ciprian Necula are o prestatie nu de antropolog ci mai degraba de pezevenghi care se tine de farse.
Unul dintre cei mai vehementi contestatari ai lui Mirel Radoi a fost Ciprian Marica, cel care a afirmat ca selectionerul trebuie sa plece dupa meciul cu Islanda, scor 0-0.
Sfantul Mucenic Ciprian, Miron si Straton sunt pomeniti in calendarul crestin ortodox la 17 august. Ciprian este un nume destul de comun in Romania, mii de romani avand astazi onomastica.
Vicepresedintele PNL, senatorul Norica Nicolai, a declarat, miercuri, ca persoana la care se referea Omar Hayssam in discutia cu Ciprian Nastasiu cu apelativul "profesorul" este presedintele Traian Basescu.
Vicepresedintele PD-L Arad Ciprian Luca a parasit partidul, demisionand si din functia de lider al organizatiei judetene de tineret, pentru a candida la Camera Deputatilor din partea PSD, in urma unei oferte venite din partea liderilor social-democrati.
In plus, deputatul PNL considera ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa iasa public si sa dea o replica la acuzatiile fostului procuror Ciprian Nastasiu in legatura cu dosarele sirianului Omar Hayssam. ... El ar trebui sa dea, insa, astazi un raspuns la acuzatiile pe care le-a formulat Ciprian Nastasiu.
Deputatul PNL Ciprian Dobre a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca liberalii ar putea solicita luni BP al Camerei constituirea unei comisii de ancheta privind atribuirea proiectelor pe masura 322, folosita pentru prima data de catre aparatul PDL "ca pusculita de campanie electorala".
Ciprian Lodea si-a inceput afacerea in urma cu un an prin constructia unei ferme langa Focsani. ... La pieile brute si neprelucrate, suma scade la 100-200 de euro“, a adaugat Ciprian Lodea.
Printre colaborarile Vioricai se numara artisti precum Liviu Negru, Michael Acker, Paolo Profeti, Ciprian Pop, Sorin Romanescu, Ciprian Parghel, Catalin Milea, Jimmy Cserkesz.
Ciprian Fanaca, cunoscut drept Fachiru' din cadrul grupului Divertis, este bolnav de cancer. ... Vor fi alaturi de Ciprian Fanaca, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Teo Boar, Vladi Cnejevici, Marius Batu, Radu Captari, Dan Iliescu (Timpuri Noi), grupul Gandidos ori fostul sau coleg din Divertis, Cristian Gretcu.
In seara aceasta, Loredana Groza va sustine un concert in Israel, dar inainte de eveniment nu a ratat sa faca o baie si plaja la malul Marii Moarta.
Loredana Groza ne-a spus in exclusivitate: "La Vocea Romaniei, prima rochie pe care am purtat-o a fost de la Nissa si mi-a purtat noroc.
Postul de subprefect de Dolj eliberat de demisionarul Ion Groza este disputat in prezent de sapte membri ai PNL.
Cursa pentru "functia" de candidat al PNL la postul de subprefect de Dolj, lasat liber de demisionarul Ion Groza, a fost castigata, in cele din urma, de consilierul judetean Nicolae Giurgiteanu.
Intrebat care sunt oamenii vazuti de PNL in echipa de conducere a unitatilor mentionate, presedintele PNL Craiova, Ion Groza, a afirmat ca organizatia nu s-a decis. ... Pe la colturi, se pare ca unii au mai dezbatut problema", a declarat Ion Groza.
Primarul PD al Craiovei, Antonie Solomon, este acuzat de escrocherii cu afaceri imobiliare de fostul subprefect de Dolj, care este si presedintele organizatiei municipale a PNL, Ion Groza, care a cerut Parchetului, Politiei si Prefecturii sa se autosesizeze pentru a declansa o actiune de control.
Ion Groza, presedinte al PNL Craiova, a declarat ca directorii sunt obligati sa dea numai suma convenita prin hotarare a partidului pentru a asigura traiul filialei, iar membrii care doresc sa ofere bani in plus o pot face sub forma de donatii.
Primul la bursa zvonurilor este postul prefectului Nicolae Giugea, functie dorita fatis de unul dintre liderii locali ai liberalilor, fostul subprefect Ion Groza.
google-analytics.com