Cautare

284 de rezultate pentru "ciprian grosu" (3.10 secunde)
Ciprian de 31 de ani, din judetul Valcea, care conducea un autoturism marca Audi avand o concentratie alcoolica de 0,56 mg/l alcool in aerul expirat. ... Ciprian a fost condus la I.N.M.L.
Din pacate, doi pasageri din Logan au murit si un pasager este grav ranit", a declarat Ciprian Streja, purtatorul de cuvant al ISU Brasov. ... Una e in stare grava celelalte acuza politraumatisme", a declarat Ciprian Streja, purtator de cuvant ISU Brasov.
Mirel Radoi a avut un mesaj dur pentru Ciprian Marica, dupa ce fostul international i-a cerut demisia. ... Chiar inainte de meci pana si baiatul de la poarta mi-a zis ca Ciprian Marica a zis ca ar fi cea mai mare greseala sa plec.
Ciprian Marica a analizat situatia lui Dinamo, club preluat recent de un nou actionariat.
Posibila modificare a Legii Sportului, care i-ar da Stelei drept de promovare, duce la schimburi "aprinse" de replici. Cel mai recent caz i-a avut protagonisti pe Ciprian Marica si pe Marius Lacatus.
Loredana Grosu, purtator de cuvint in cadrul Corpului Gardienilor Publici (CGP), spune ca situatia se datoreaza neadoptarii regulamentului de aplicare a actului normativ.
Timcov (raionul Codama) Stanislavca (raionul Kotovsc), Culmea Veche ( raionul Kotovsc), Grebenichi si Slaveano-Serbca ( raionul Grosu) si dau curs doar cererilor satelor Dorotcaia Noua si Sadovo (raionul Ocna Rosie) (72).
Yvette Hardie (Presedinte ASSITEJ - Asociatia Internationala de Teatru pentru Copii si Tineret), Lali Morris (producator si regizor), Vava Stefanescu (coregraf si manager - Centrul National al Dansului Bucuresti), Octavian Saiu (cercetator si critic de teatru) si Andrei si Andreea Grosu (regizori).Deschiderea oficiala este programata sambata, 1 octombrie, ora 18:00, cu spectacolul de teatru dans 'Zbor prin povesti', o productie a Teatrului Ion Creanga.
Cei doi nominalizati sint conservatorii Marin Costel si Eduard Grosu”, a precizat pedistul. Acelasi democrat a declarat ieri ca, din punctul de vedere al PD, este momentul potrivit pentru ca politica sa fie scoasa din societatile si serviciile de interes local.
Marin Costel si Eduard Grosu au fost desemnati sa-i inlocuiasca pe Ion Stefan si Florin Popescu. Al doilea eveniment ca importanta a fost Gala Premiilor PNL, care, desi la o prima vedere nu pare, are in fiecare an un important caracter politic.
Schimbarea de pozitie a municipalitatii a avut loc chiar in momentul in care fostul director al SADP a acceptat ideea de a demisiona, iar Consiliul Local a aprobat ca Eduard Grosu sa ocupe fotoliul ramas vacant.
Cei care conduc in acest moment ADP, Eduard Grosu, Apaterm, George Cubasa, si Apa-Canal, Marin Costel, au calitatea de interimari.
Avram Razvan Corneliu, Eugen Gavan, Gheorghe Bugeag, Tincuta Tercu, Picu Apostol Roman, Florin Popescu, Dumitru Savin, Mircea Gutter, iar lista pentru CJ ii are printre primii pe Radu Cosca, Genica Totolici, Anca Ene, Adelina Drugan, Eduard Grosu si multi altii.
Aici putem include Partidul Romania Mare cu un candidat nascut in 1935 - Iordache Barsan si unul nascut in 1939 - Ion Grosu.
• La Mures, randurile social-democrate au fost subtiate prin dezertarea parlamentarilor Corneliu Grosu si Victor Socaciu. Si aici ca si in judetele mai sus mentionate, celor doi independenti li s-a asigurat dreptul de a numi propriii oameni la conducere a opt servicii deconcentrate.
"Au pangarit Casa Poporului!", zice Luminita Grosu. Ea publica pe pandoras.realitatea.net un reportaj de la o petrecere desfasurata intr-un spatiu inchiriat la Palatul Parlamentului.
Eu nu ma incadrez, deci nu voi primi ajutorul, dar ascult, vad ce este in jurul meu si cred ca trebuie facut mai mult", a spus Anton Grosu.
Acelasi lucru ne-a fost spus si de Eduard Grosu, patronul unei agentii imobiliare din Galati, care a explicat ca, de obicei, sunt cautate terenuri pentru constructia de spatii comericale si de logistica.
Marius Pasare, Bogdan Visa, Iulian Grosu, Eduard Stoica, Sorin Raducu - fundasi; Ionut Stancu, Sergiu Popescu, Cristopher Quist, Gabriel Precup, Mircea Voicu, Marian Anghelina, Alin Vigariu, Robert Saceanu, Eusebiu Badea, Alex Coman - mijlocasi;
jucatori de camp - Robert Saceanu, Laurentiu Boroiban, Ovidiu Stoianof, Bogdan Visa, Dumitru Ene, Eusebiu Badea, Iulian Grosu, Marian Anghelina, Mircea Voicu, Catalin Craciun, Cristopher Quist, Edi Stoica, Sorin Raducu, Sergiu Popescu, Gabriel Precup, Ionut Stancu, Alin Vigariu, Andrei Cretu si Alex Coman.
google-analytics.com