Cautare

5098 de rezultate pentru "cine" (4.30 secunde)
cu cine sa se confrunte ei cand au venit aici? ... Cine i-a incitat? ... Cine i-a dirijat prin oras? ... - Deci, cine spuneti ca i-a condus pe mineri prin Bucuresti?
Azi, moartea doar se tine de cuvant /ampress.ro / Lucian Avramescu, 2 noiembrie 2013 Cine-a murit, cine-a ucis pe cine?
Hotii de la putere nu sunt in stare sa va spuna cine este Delacroix sau Chagall. ... Foarte putini o sa va spuna cine a pictat Cina cea de taina si de ce Visconti a ales romanul lui Thomas Mann ca sa faca un mare film.
Cine-i mai patriot, Dragnea sau Ciolos? ... Sutele de patrioti din subordinea domnului Dragnea, parlamentul intreg aproape, a aplaudat pe cine trebuie si s-a incruntat la adversarul indicat. ... Cine-mi garanteaza asta?
Cine si pentru ce a platit, cu sume considerabile de bani, serviciile uneia dintre cele mai scumpe societati de detectivi din lume? ... La prima intrebare, cineva, nu prea stim cine, a incercat un raspuns. ... Daca este un fals, cine si de ce l-a produs?
Cine nu stia cladirea aceea impresionanta numita Cinema Victoria? ... Cine n-a vazut Lantul Amintirilor cu Yaadon ki baraat nikli hai aaj dil ke dwaareca melodie de pus pe rana acelor vremuri?
Astazi este ultima zi cand mai putem face supozitii si speculatii despre cine va fi viitorul presedinte al SUA. ... Cat priveste politica americana din urmatorii patru ani, ar fi iluzoriu sa se mizeze pe o schimbare spectaculoasa, indiferent cine va conduce de la Casa Alba.
Problema este cine pe cine apuca sa bage in puscarie. ... Cine pe cine “face“, astfel incat sa fie preluate afacerile banoase din diversele sectoare economice si financiare.
Asta pentru ca, oricat de lipsit de bun simt ar parea, in urma cu un anisor-doi, o persoana… nu conteaza cine, apela pentru o cunostinta de-a sa, care voia sa vina cu familionul la mare, dar nu mai prinsese bilet pentru o saptamana, cu reducerea de rigoare, exact cam pe vremea asta.
Putini oameni au idee cu ce se ocupa aceasta institutie si cu atit mai putin despre cine sint consilierii judeteni si ce fac ei. ... Cine aloca banii, dispune si de puterea aproape discretionara de a-i canaliza preferential.
La noi se afla din timp cine va fi cercetat, cine va fi arestat, cui i se va da drumul. Noi stim mai devreme decat trebuie cine va cumpara fabrica nu stiu care si cine va castiga licitatia din cutare loc.
E stupid ca dupa 16 ani nu ttim exact cine a tras in cine, cine a omorat pe cine ti mai ales de ce.
Cine cistiga? ... Cine pierde? ... Dar chiar vrem sa stim cine sint acestia? ... De acord, daca eu stiu ca am fost urmarita si turnata, vreau sa stiu cine si pentru ce.
Nu merita sa mai facem filozofii cu privire la cine sunt cu adevarat cei care fac astfel de infractiuni, carei etnii apartin ei sau ce-i impinge catre astfel de fapte. ... Poate am fi inceput campanii nationale de autoeducare sau apucam pe alta cale, sau axa, cine stie....
cine va contabiliza aceste succese. ... Intre Basescu si Tariceanu, cine va fi consacrat ca autorul integrarii in UE?
Cine a spus ca mamaliga nu explodeaza la romani zicea bine. ... Chestia e ca daca el e jucator, cine este totusi arbitrul in sistemul politic romanesc?
Cine cu cine a facut sau face afaceri. Cine cu cine si-a dat mina pentru nimicirea vreunui "erou" care doreste mai mult decit i se cuvine.
Cine stie, poate de ce le-a fost frica unora nu vor scapa. ... Pe cine sa mai mire, asadar, coalizarea lor de-acum incolo la toate actiunile politichiei?
Ce nu am reusit sa inteleg pina acum este cine e acela care a adus vorba despre guvernul de uniune nationala. Am inteles ca s-au tot facut speculatii in acest sens, dar sint curios cine a lansat pe piata acest subiect.
Pe cine sa injuram, pe cine sa tragem la raspundere? ... cu cine la schimb? ... si sa speram ca sondajele comandate de unii si modificate de "cine trebuie" chiar nu sunt reale!
google-analytics.com