Cautare

7246 de rezultate pentru "cine a iesit la europarlamentare" (6.58 secunde)
Partidele isi pregatesc candidatii pentru europarlamentare.
In plina campanie electorala partidele nu par atat de dornice sa-si promoveze candidatii de la nivel local, marea batalie pentru Parlamentul European fiind asteptata mai degraba in cea de-a doua parte a campaniei pentru scrutinul de la 25 noiembrie.
In plina campanie electorala partidele nu par atat de dornice sa-si promoveze candidatii de la nivel local, marea batalie pentru Parlamentul European fiind asteptata mai degraba in cea de-a doua parte a campaniei pentru scrutinul de la 25 noiembrie.
Sufletul omului este ceea ce reprezinta o fiinta omeneasca din momentul in care s-a nascut si pana a murit.
Intrebat despre votul exprimat, Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat (PSD), Ion Iliescu, sustine ca a votat "cu cei care fac parte din Parlamentul European si care au sprijinit Romania si inainte ca aceasta sa devina stat comunitar, dar si dupa anul 2007.
O galateanca a cerut Curtii de Apel Galati sa suspende OUG nr. 15/2007 privind aminarea desfasurarii alegerilor europarlamentare pe motiv ca reglementarea ar perturba grav procesul electoral.
Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat ca ideea devansarii alegerilor prezidentiale pentru luna mai 2014, astfel incat sa aiba loc in acelasi timp cu europarlamentarele, este una buna, el aratand ca ramane de vazut cum se va concretiza.
E pozitiv ca, in fine, aparatul de la Cotroceni face analize. ... Daca se potrivesc calculele la referendum. ... Totul depinde pana la urma de un singur element. Prezenta romanilor la referendumul initiat de presedinte.
Biroul Electoral Central a luat decizia ca PNG si PLD sa participe la alegerile europarlamentare fara semn electoral pe buletinele de vot. Reprezentantii Ministerului Administratiei si Internelor au luat si primele decizii privind organizarea alegerilor europarlamentare din 13 mai.
In aceasta perioada, filiala Constanta a Partidului Romania Mare pregateste adunarile de bilant la comune, orase si municipii, organizate conform statutului o data la 2 ani.
Presedintele PDL Constanta senatorul Mircea Banias (foto) a declarat ieri ca organizatia pe care o conduce trebuie sa stranga 36. 000 de semnaturi pentru alegerile europarlamentare. Seful democrat-liberalilor constanteni a spus ca pana in prezent au fost stranse aproximativ 10.
Crin Antonescu este o LICHEA, si-a incheiat cariera politica "O lichea si un om lipsit de substanta", il descrie Ion Iliescu pe Crin Antonescu, despre care sustine ca si-a incheiat cariera politica din cauza jocului pe care l-a facut la europarlamentare.
Pentru corectitudinea alegerilor, va fi utilizat sistemul de prevenire a votului multiplu - Pe 26 mai pot vota cetatenii romani care au 18 ani impliniti, inclusiv cei care implinesc aceasta varsta in ziua alegerii.
Noi cifre diferite aruncate pe piata cu privire la alegerile europarlamentare. Tabara Puterii Sociologul Marius Pieleanu de la Avangarde a prezentat date despre situatia partidelor in ce priveste la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. - Potrivit lui Pieleanu, PSD ar putea obtine la alegerile europarlamentare un scor de 34-35%.
Jumatate din perioada de campanie electorala a trecut, iar eforturile de pana acum ale candidatilor si partidelor politice nu par sa ii convinga pe craioveni. Orasenii sunt mai informati despre europarlamentare decat oamenii din mediul rural, dar si mai inversunati impotriva politicienilor, despre care cred ca nu ii reprezinta.
Romania nu a iesit din criza, poate ca doamna Udrea a iesit din criza sau domnul Basescu Presedintele Partidului Social-Democrat, Victor Ponta, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa la Bucuresti, ca Romania nu a iesit din criza, asa cum sustine presedintele Traian Basescu, transmite Agerpres.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Mircea Diaconu are la dispozitie 5 zile pentru a strange semnaturile pentru candidatura ca independent la alegerile europarlamentare. Pentru cei care vor sa-l ajute, Mircea Diaconu a anuntat la Antena 3 ca semnaturile se strang la Teatrul Nottara.
Andreea Pora) PSD si Ponta pot fi infranti doar daca pe dreapta apare Liderul - imposibil -, fie daca frontul anti-PSD isi largeste bazinul electoral, iesind din capcana in care vrea sa-l arunce masinaria PSD, cea a basismului.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi prima parte Cine pierde si cine castiga din Alianta PSD-PNL?
google-analytics.com