Cautare

13261 de rezultate pentru "cine e noul presedinte" (3.07 secunde)
Astazi, muzicianul si poetul Sergiu Cioiu, lanseaza noul album discografic, produs de Casa de Discuri EUROSTAR: Cine a gasit tineretea mea. ... Pe cine numim.. EU?, un exceptional spectacol muzical poetic, insotit de lansarea noului album Cine a gasit tineretea mea. ... spectacolul Pe cine numim.. ... spectacolul Pe cine numim EU?.
nu cu Regele ar putea sa aiba actualul presedinte un conflict, ci cu altcineva din familia acestuia.
"Membrii ICR l-au laudat si aparat pe presedinte cu atata sarguinta si imaginatie incat chiar si Ceausescu l-ar fi invidiat pe Basescu" Curtea Constitutionala a amanat pentru pentru 31 iulie discutia privitoare la legalitatea Ordonantei de Urgenta a Guvernului 27/2012 prin care Institutul Cultural Roman (ICR) trece din subordinea Presedintiei in cea a Senatului.
- Pana la formarea viitorului guvern, mai trebuie trecute cateva etape, pregatim absolut toate actele normative pentru a nu trece nicio zi, astfel ca inca din prima zi noul guvern trebuie sa intre in paine rapid.
cine ii ia locul (Autor: ... De ieri, Jobs este presedinte al Consiliului de administratie al Apple. ... In noul său rol, de presedinte al Consiliului, va continua să
VEZI ce spune in scrisoarea de adio si afla cine ii ia locul (Autor: ... De ieri, Jobs este presedinte al Consiliului de administratie al Apple.
Ceea ce va pot confirma este faptul ca in noul Guvern, dupa 9 decembrie, voi propune un ministru al Fondurilor Europene, care sa aiba atributii directe de coordonare a tuturor autoritatilor de management.
Mihaela Triculescu, noul sef ANAF. Anuntul premierului Dancila Premierul Viorica Dancila a semnat joi decizia de numire a Mihaelei Triculescu in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), cu rang de secretar de stat.
Cine a castigat, cine a pierdut USL a dat o lovitura de imagine, Basescu si PDL au pierdut puncte multe Foarte multi romani au urmarit evenimentul de la Parlament.
Concret, dupa ce i-a incredintat partidul colegului Corneliu Ciontu si a devenit doar presedinte de onoare, Vadim Tudor a facut doua precizari care au diminuat caracterul senzational al evenimentelor de sambata si a readus lucrurile la normal:
Senatorul PSD Ilie Sarbu a fost ales sambata in functia de presedinte al PSD Timis, el fiind singurul candidat pentru aceasta functie. ... Proteste fata de candidatul unic Singurul candidat pentru sefia PSD Bistrita, deputatul Emil Radu Moldovan, a fost ales tot sambata in functia de presedinte al organizatiei municipale.
Am fost secretar executiv, vicepresedinte, presedinte executiv si acum sunt presedinte, deci este clar ca performanta nu se face decat prin munca si prin rezultate", a declarat Adrian Duicu.Acesta il inlocuieste in functie pe deputatul Eugen Nicolicea, caruia partidul i-a reprosat slabele rezultate la alegerile de anul trecut.
Dupa ce la Congresul PNL desfasurat cu numai patru luni in urma, congres la care a fost ales presedinte al partidului, s-a hotarit ca fuziunea PNL cu PD nu este de actualitate, fiind pasata intr-un viitor nedeterminat, premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat ca fuziunea dintre liberali si democrati trebuie realizata cit mai rapid.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Presedintele a condamnat modul netransparent in care s-a constituit noul guvern si se considera dator sa lupte in continuare pentru o Romanie a Dreptatii in virtutea mandatului care i-a fost acordat. ... "Noul guvern ultra-minoritar are o serioasa problema de legitimitate politica", considera presedintele Traian Basescu referitor la executivul Tariceanu.
Cine s-a luptat cu cine si de ce? ... Sunt prea multi oameni in viata in interesul carora este mai bine sa nu stim niciodata cine s-a luptat cu cine si de ce. ... Ceea ce nu este explicat inca este cine i-a manipulat si de ce.
Cine s-a luptat cu cine si de ce? ... Sunt prea multi oameni in viata in interesul carora este mai bine sa nu stim niciodata cine s-a luptat cu cine si de ce. ... Ceea ce nu este explicat inca este cine i-a manipulat si de ce.
Ca tara e mai mult sub ape ca oricind de o suta de ani incoace o stim. ... E invatat sa traga sforile, toata lumea sa se ploconeasca in fata lui, sa depinzi de el. ... Pesedistii au zis „nu il mai vrem pe Iliescu“, „e momentul schimbarii“.
Ca tara e mai mult sub ape ca oricind de o suta de ani incoace o stim. ... E invatat sa traga sforile, toata lumea sa se ploconeasca in fata lui, sa depinzi de el. ... Pesedistii au zis „nu il mai vrem pe Iliescu“, „e momentul schimbarii“.
Cine e mai sef, cine trebuie sa fie sef, cine vrea si cine trebuie sa fie sef. ... Cine are interes sa nu se tina alegerile in PD Constanta? ... Cine e democrat stie!
google-analytics.com