Cautare

13261 de rezultate pentru "cine e noul presedinte" (2.96 secunde)
Pana la noi ordine, doua persoane isi disputa functia de presedinte la nivel local, exact cum se intampla si la nivel central, iar tot acest circ poate compromite participarea formatiunii politice la alegerile parlamentare.
‘Dl presedinte, mai incercati‘/ Domnului presedinte, daca ii dai o carte s-ar putea sa se simta jignit.
Vezi cine este Victor Ponta va avea un contracandidat in cursa pentru presedintia PSD, la Congresul de pe 19-20 aprilie. ... Andrei Alexandru i-a cerut lui Victor Ponta sa-si dea demisia din functia de prim-ministru al Guvernului si sa nu mai candideze la functia de presedinte al PSD.
in editorialul ziarului "Adevarul”, intitulat "Tupeu prezidential” si semnat de redactorul sef Cristian Tudor Popescu, este luata in vizor "politica de cadre feminine” a presedintelui Basescu, capitol in care mesajul prezidential este sfidator, de genul celui adoptat de fostul presedinte Emil Constantinescu in primele luni de mandat:
Traian Basescu a intrat ieri, fix la 9.58, pe poarta principala a Palatului Cotroceni pentru prima oara in calitate de presedinte al Romaniei. ... Presedintele Basescu a fost intampinat de fostul presedinte Ion Iliescu, insotit de vechii si noii consilieri de stat.
A ocupat functiile de presedinte al CFSN (Consiliul Frontului Salvarii Nationale) Stei si vicepresedinte al CFSN Bihor pana in anul 1991, cand a devenit presedinte al FSN Bihor. ... Vasile Blaga este membru fondator al Partidului Democrat (1991), detinand functia de presedinte al Organizatiei Judetene Bihor a PD (1991-1997).
daca nu Victor Ponta, care poate sa faca reforma, cine poate... ... Domnule presedintele, dar stiti foarte bine ca de fapt e retoric ce spuneti dumneavoastra.
Adversarii ne raspundeau in cor, intreband "pe cine?", iar noi indicam pe cine din grupul lor ni l-am dori. ... "tara, tara, vrem presedinte?", "pe cine?" intreaba tot el, pentru a-si raspunde:
Vicepresedintele PSD Victor Ponta se opune infiintarii functiei de presedinte executiv al partidului, care, dupa decizia Biroului Executiv Central, i-ar reveni actualului presedinte, Adrian Nastase. ... Apoi, el a lansat bomba si a spus ca nu este de acord cu introducerea in statut a functiei de presedinte executiv.
Candidatul la prezidentale va fi stabilit in urma sondajelor, iar premierul va fi dat de partidul care nu va detine candidatura pentru functia de Presedinte al Romaniei. ... • PSD va nominaliza 21 de candidati pentru functiile de presedinte al consiliului judetean, iar ACD 20 de candidati pentru aceste functii.
presedinte PSD Comisia buget-finante: ... presedinte PDL Comisia economica: ... presedinte PNL Comisia de politica externa: ... presedinte PSD Comisia de aparare: ... presedinte PNL Comisia pentru munca: ... presedinte PDL Comisia pentru cultura: ... presedinte PSD Update 4: ... presedinte - PDL Comisia pentru munca,protectie sociala:
Secretarul general al Guvernului, Radu Stroe (foto, dreapta), se afla in incompatibilitate de functii, el fiind si presedinte al Comisiei parlamentare de control a SRI.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat, marti seara, la TVR, ca rolul sau in viitoarea guvernare implica preluarea functiei de presedinte al Senatului, concomitent cu cea de vicepresedinte al CSAT, el apreciind ca, astfel, s-a creat un "echilibru corect" pentru PSD.
Tariceanu vorbeste despre falimentul lui Traian Basescu si despre miza alegerii unui altfel de presedinte in aceasta toamna. ... In joc este viitorul Romaniei pentru urmatorii 10-15 ani, prin impactul pe care urmatorul presedinte il va avea asupra Romaniei.
Cei doi ar putea ajunge la o intelegere pe o formula Adrian Nastase - presedinte PSD, Cristian Diaconescu - sef al Consiliul National PSD si Miron Mitrea, pentru inceput, functia de lider al grupului parlamentar PSD de la Senat, urmata de preluarea sefiei Camerei Superioare.
Grupul PSD a decis luni, sa demareze procedura de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului.
Declaratia mea politica de astazi se refera la incalcarile inimaginabile ale principiilor constitutionale de catre domnul presedinte Traian Basescu. Am constatat cu stupoare ca in ultimele saptamani domnul presedinte isi aroga prerogative care apartin, conform Constitutiei, primului-ministru.
Alexandru Lazescu (foto), noul presedinte-director general al Televiziunii Publice, a declarat, intr-un interviu acordat AGERPRES, ca este firesc ca institutia pe care o conduce sa-si reia relatiile cu Presedintia, preconizand ca in aceasta saptamana Traian Basescu ar putea aparea la o emisiune a TVR.
In conditiile in care PD si PLD nu au votat, noul Executiv a primit chiar si voturi din partea PRM si PC, obtinand in final un scor mult mai mare decat la investirea primului guvern.
Senatorul Mihai Stanisoara, candidatul Miscarii pentru Noul Mehedinti, se afla pe primul loc in cursa pentru sefia Consiliului Judetean (CJ) Mehedinti potrivit rezultatelor partiale comunicate astazi de Biroul Electoral Judetean (BEJ).
google-analytics.com