Cautare

13261 de rezultate pentru "cine e noul presedinte" (7.38 secunde)
"Jos Basescu!" e un slogan, o idee, dar nu poate fi un proiect de tara Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat marti, la o dezbatere pe tema "120 de ani de social-democratie in Romania", ca "Jos Basescu!" este un slogan de campanie, o idee, dar nu poate fi un proiect de tara.
Eu cred ca ca "Jos Basescu!" e un slogan de campanie, e o idee, dar nu poate fi un proiect de de tara. "Jos Basescu!" se va intampla la anul, din fericiere, si ce facem a doua zi dupa ce e jos Basescu?", a spus Ponta, potrivit Mediafax.
Noul prefect al judetului Satu Mare, Radu Bud, a fost instalat oficial in functie simbata, in cadrul sedintei Comisiei Consultative la care a participat ministrul UDMR al Tehnologiei si Comunicatiei, Nagy Zsolt.
Noul model va avea dimensiuni apropiate de cele ale modelului smart ForTwo.Este posibil ca automobilul sa împrumute caracteristici de la conceptul Endo proiectat pentru Toyota de studiourile de design europene ale Toyota, având doua locuri în fata si un loc pentru un copil în spate.
Iliescu si Nastase au exprimat opinii personale, daca e necesar convoc CEx si congres Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca Adrian Nastase si Ion Iliescu au exprimat opinii personale cand au afirmat ca PSD nu va insista pentru inlocuirea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, decizia partidului fiind alta.
Ce urmeaza e un soi de ghiveci: ... Intrebarea e insa: ... Plecand de la asta, este important ca viitorul presedinte sa fie convins de un un adevar, probat in tarile cu democratii consolidate:
Valer Dorneanu este noul presedinte al Curtii Constitutionale: ... Am vrea sa fim arbitru constitutional Valer Dorneanu a fost ales miercuri presedinte al Curtii Constitutionale, informeaza Digi24. ... Noul presedinte al CCR a declarat ca se asteapta sa cooperez foarte bine cu institutiile statului, precizand:
In Constanta, 14 candidati se bat pentru sefia legislativului judetean, fiecare cu sanse mai mari sau mai mici, dar este aproape axiomatic faptul ca viitorul presedinte al Consiliului Judetean va fi ales din randul principalelor patru partide parlamentare:
Precizez ca aceste cuvinte nu imi apartin, ele sunt exact ceea ce a spus actualul presedinte al tarii. ... GHINION!, domnule Presedinte al Romaniei!
Tariceanu ar fi spus ca actualul presedinte al Consiliului a reactionat nemultumitor la atacurile impotriva Fondului, de care sunt vinovati speculantii si opozitia. ... Cine a fost cu ideea? ... Cine pierde? Cine castiga? ... E drept, noi, generatia prezenta, dar si cea viitoare, suntem obligati sa platim un pret:
Monica Frassoni, copresedinte al grupului ecologist, a obtinut 145 de voturi, comunistul francez Francis Wurtz, presedinte al grupului Stanga Unita Europeana/Stanga Verde Nordica, 48 de voturi, iar danezul Jens-Peter Bonde, presedintele factiunii eurosceptice Independenta si Democratie, 46 de voturi.
Apreciata si recunoscuta pentru calitatea productiilor sale discografice, URMA revine cu un nou material de studio, ce contine 11 piese, din care putem mentiona "Terminus" "All Wrong" sau "Cine Iubeste si Lasa", videoclipurile acestor single-uri depasind deja 1.000.000 de vizualizari pe YouTube.
Noul Cod Silvic - intre exigentele europene si interesul national, pe care o puteti citi in continuare. ... ,, Codru-i frate cu romanul", ,, Codrule, Maria Ta" , ,,Imparat slavit e codrul" si multe altele.
Unul dintre cei mai talentati si apreciati jurnalisti de televiziune din Romania, cu vechi state si in presa scrisa, a avut o polemica savuroasa cu Traian Basescu, fostul presedinte azi pensionar si care, neavand ce face a intrat intr-o polemica cu moderatorul de la Romania TV.
Fostul presedinte liberal, actualul consilier prezidential Theodor Stolojan, s-a lansat in aceste ultime doua zile intr-o serie de declaratii mai mult decat deranjante pentru actuala conducere a PNL.
Sedinta a fost condusa de Valer Dorneanu iar atmosfera dominanta a fost de nepasare din partea celor care stiau dinainte rezultatul alegerilor si de vadita speranta din partea celor care credeau ca se va produce in sfirsit o schimbare, tinind cont de faptul ca de data aceasta, desi si-a anuntat candidatura doar inainte de impartirea buletinelor de vot, Gheorghe Ciocan nu a fost singurul candidat la functia de presedinte a Organizatiei Judetene a PSD, ci l-a avut drept contracandidat pe Dorel Coica.
Intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PSD, premierul Victor Ponta a oferit un raspuns atacurilor venite din partea lui Traian Basescu, afirmand ca avand in vedere deschiderea si curajul presedintelui in exercitiu de a supune atentiei publice discutiile din CSAT, ar fi o buna idee desecretizarea stenogramelor pe marginea rapirii jurnalistilor romani in Irak "Foarte bine, e foarte bine daca o face, sigur ca da, eram vreo 20 de oameni acolo.
In ceea ce priveste persoana care nu ar fi potrivita pentru a fi lider al PDL, Scripcaru a spus ca nu este potrivit "cine nu e bun", fara a da vreun exemplu.
Afla cum vei sta cu dragostea, banii, cariera si sanatatea in noul an! Astrologul Libertatii, Elena Bunescu, iti spune cum iti va merge in dragoste si in cariera, dar si cum vei sta cu sanatatea si cu banii in noul an!
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
google-analytics.com