Cautare

13264 de rezultate pentru "cine e noul presedinte" (5.98 secunde)
Relatia Basescu-MRU e incordata.
Fiesta, noul model din clasa mica, este conceput si creat de divizia europeana de dezvoltare a constructorului Ford si beneficiaza de stilul de design kinetic, continuand traditia inceputa in 1976. Trei motorizari pe benzina si doua diesel sunt disponibile pentru noul Fiesta.
Noul Swift, cel mai important model din portofoliul Suzuki, surprinde printr-un design revizuit, un interior modern si o dinamica pe masura brandului. ... la capitolul design chiar daca era la sfarsit de generatie, insa noul Swift este cu adevarat o incantare a ochiului.
"Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte. ... • Dintre liderii marcanti ai partidului, cine a mai semnat?
Fostul presedinte al PSD a spus ca s-a saturat de "atata nesimtire si lipsa de respect" la care a fost supus din partea conducerii partidului.
"Domnul presedinte se afla la o conferinta de presa si avea dreptul sa spuna ca nu comentez intrebarea dumneavoastra sau nu doresc sa raspund la intrebarea dumneavoastra si sa treaca mai departe.
Daca dupa primul tur de scrutin PSD era sigur de victorie si se apucase deja sa faca guvernul, iata ca din nou Basescu le da planurile peste cap si in urma alegerii lui ca presedinte al tarii.
Octavian Stireanu ) Se implineste o saptamana de la discursul inaugural al noului presedinte al SUA, Donald Trump, construit in jurul optiunii strategice America First - America inainte de toate.
Octavian Stireanu ) Se implineste o saptamana de la discursul inaugural al noului presedinte al SUA, Donald Trump, construit in jurul optiunii strategice America First - America inainte de toate.
Demis miercuri din functia de presedinte al Consiliului Judetean Vrancea, pesedistul Marian Oprisan a convocat ieri-dimineata o sedinta cu sustinatorii sai din judet, insa la iesire a fost intampinat de noul presedinte al CJ, liberalul Eduard Lambrino, si el insotit de sustinatori.
Trebuie sa fie cineva din afara competitiei pentru alegerile din toamna, in urma carora va fi ales noul presedinte al organizatiei judetene. ... Fostul presedinte interimar al PD-L Gorj a facut insa recurs la sentinta de condamnare.
- Vladimir Tismaneanu - din functia de presedinte al Consiliului Stiintific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc; - Ioan Stanomir - din functia de presedinte executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc;
Intr-o saptamana atat de plina de evenimente politice - doar suntem, nu-i asa, in precampanie electorala -, dar atat de goala de invataminte, o anumita declaratie a domnului presedinte Traian Basescu mi-a atras in mod deosebit atentia.
 Noul presedinte ales nu va avea la dispozitie decât 77 de zile înainte de a-si prelua functia, explica AFP.
Gheorghe Funar a fost ales presedinte al partidului Gheorghe Funar a fost ales presedinte al PRM, sambata, la Congresul partidului de la Alba Iulia, cu 530 de voturi din cele 667 valabil exprimate, in timp ce fostul lider al formatiunii Corneliu Vadim Tudor a fost exclus, prin vot deschis.
Romanii incearca, pe 22 noiembrie, sa aleaga un alt presedinte pentru a debloca grava situatie politica si financiara, ce a condus la deprecierea leului, a alungat investitorii straini si a determinat institutiile internationale sa amane plata imprumutului extern, insa demersul lor ar putea esua, cred analistii internationali.
Aceasta e cerinta realitatii. ... La noul Cod Penal s-a lucrat, sub guvernarea PSD, timp de vreo doi ani. Noul Cod a trecut prin parlament.
De exemplu, filmuletul cu pustiul, desi e clar ca acolo Basescu a avut o atitudine nefireasca fata de un copil. I-a dat un dos de palma care nu e acceptabil. ... si care e problema?
Francois Hollande, noul presedinte al Frantei Socialistii revin la Elysee dupa 17 ani Potrivit estimarilor publicate de agentia belgiana Belga, socialistul Francois Hollande a fost ales presedinte al Frantei cu 52% din voturi.
Din fericire, noul lider nu-l va avea chiar in coasta si pe Dan Ioan Popescu - ramas doar sef al organizatiei PSD Bucuresti.
google-analytics.com