Cautare

27698 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 2012" (3.69 secunde)
Unul dintre incidente a avut loc in februarie 2012, pe Aeroportul din Banie. ... Intre timp, alt aparat SAAB - 2000 a avut probleme:
Ancheta comisiei parlamentare care a fost constituita pentru cercetarea presupusurilor abuzuri constitutionale ale presedintelui Traian Basescu ar trebui sa se finalizeze cu un raport acuzator, adica un fel de rechizitoriu, pe baza caruia apoi plenul legislativului sa aiba motive serioase ca sa aprobe suspendarea sa din functie.
Exact acum 2 ani, pe 7 mai 2012, Victor Ponta devenea premier al Romaniei. De atunci economia a mers domol pe un trend ascendent, anemic ce-i drept in 2012, cu doar 0,7%, dupa ce in 2011 crescuse cu 2,5%.
Acum 2 ani, pe 7 mai 2012, Victor Ponta devenea premier al Romaniei. De atunci economia a mers domol pe un trend ascendent, anemic ce-i drept in 2012, cu doar 0,7%, dupa ce in 2011 crescuse cu 2,5%.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Reactia oamenilor care au iesit in strada dupa tragedia din clubul Colectiv trebuie sa fie analizata foarte atent.
Dar Basescu e acum presedintele tarii si nu ar cam avea voie sa se amestece in treburile interne ale Partidului Democrat. Numai ca eu, una, mai mereu uit ca presedintele PD-ului nu mai e Basescu, ci e Boc. ... Si cine credeti ca va fi mustrat?
Care incita populatia Romaniei la razboi civil si la atentat impotriva ordinii constitutionale. ... Eu nu pot califica altfel iesirea instigatoare a lui Klaus Iohannis in Piata Universitatii, impotriva unui guvern legitim, pe care el l-a numit in functie, cu doar cateva saptamani inainte.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica in care raspunde la intrebarea: Cine sifoneaza imaginea externa a Romaniei?
FARCAS) Pe 26 decembrie 2017 si apoi pe 2 ianuarie 2018, pe cerul Romaniei, dar si a altor tari europene, au fost vazute spectaculoase fenomene aeriene. ... Celelalte au fost dezintegrarea in atmosfera a unui bolid, provenit dintr-o cunoscuta familie de meteoriti.
Curtea Constitutionala a decis, joi, ca este neconstitutional textul din Ordonanta de Urgenta a Guvernului numarul 15, din 8 mai 2012, referitor la sumele defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru echilibrarea bugetelor locale si acordate unitatilor administrativ teritoriale.
Senatul a adoptat, astazi, fara amendamente, ordonanta de urgenta care prevede majorarea in doua etape a salariilor bugetarilor, informeaza Mediafax.
Romania ar putea castiga intre 120 si 300 de milioane de dolari in perioada 2008-2012 numai din vanzarea unor certificate, echivalent a zece milioane de tone de emisii de carbon.
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat marti, inainte de intalnirea cu reprezentantii companiei Bechtel, ca vrea ca tronsonul Cluj-Bors al Autostrazii Transilvania sa fie finalizat pana in 2012.
"2012 va fi cel mai greu an al crizei economice!" 2012 va fi cel mai greu an de la inceputul crizei economice pana in prezent, afirma fostul ministru pesedist al IMM-urilor, Constantin Nita, pentru Inpolitics. "Puterea minte cand spune ca in 2012 Romania va inregistra o semnificativa crestere economica.
2012, a anuntat ieri ministrul Rovana Plumb. ... Guvernului i s-ar fi cerut o triplare a numarului de autoturisme cuprinse in Programul "Rabla". Programul a debutat in luna aprilie 2012, fondurile acoperind casarea a 30.000 de masini vechi. ... 2012 este de 114 milioane de lei.
Productia ramurii agricole a scazut cu 21,9% comparativ cu anul precedent Institutul National de Statistica face cunoscuta aparitia lucrarii "Valoarea productiei ramurii agricole in anul 2012, pe produse si grupe de produse".
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
Programul complet al meciurilor de la Euro 2012 TVR 1 a sublicentiat catre Dolce Sport o parte din drepturile de televizare a Campionatului European de fotbal din 2012, din Polonia si Ucraina.
EURO 2012:
Meciul dintre Olanda si Germania din cadrul EURO 2012, disputat miercuri, 13 iunie, si transmis in direct de TVR 1, TVR HD si euro2012.tvrinfo.ro, a adus Televiziunii Romane pozitia de lider de audienta pe toate segmentele de public, aseara, intre orele 21.45 si 23.36.
google-analytics.com