Cautare

27689 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 2012" (3.94 secunde)
Altii aproape ca nici nu mai stiu pentru a cita oara vin "la viza " si se grabesc sa ajunga in Peninsula, ca nu cumva "padrone " sa angajeze pe altcineva in loc. Genoveva face parte din a doua categorie.
Parlamentul a adoptat declaratia privind reprezentarea de catre premier la Consiliul European din 28 iunie Plenul Parlamentului a adoptat marti, cu 249 de voturi pentru, 30 impotriva si o abtinere, o declaratie prin care recomanda reprezentarea Romaniei de catre premierul Victor Ponta la reuniunea Consiliului European din 28 iunie.
In cadrul discutiilor de la Cotroceni, seful statului a dat asigurari ca guvernul roman nu a uitat lectia crizei si ca va continua pe drumul reformelor, in pofida faptului ca unii politicieni sunt mai interesati de campania electorala din 2012.
In cadrul discutiilor de la Cotroceni, seful statului a dat asigurari ca guvernul roman nu a uitat lectia crizei si ca va continua pe drumul reformelor, in pofida faptului ca unii politicieni sunt mai interesati de campania electorala din 2012.
USL voteaza bugetul pe 2012 daca va contine 10 masuri propuse de opozitie Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat joi la Craiova ca USL va vota in Parlament bugetul de stat pe 2012 daca Guvernul accepta cele zece propuneri formulate de opozitie.
Prin Iohannis, Romania a optat pentru un nou Mare Licurici: Germania Inainte de a pleca la Bratislava, la summitul informal al UE, Klaus Iohannis a tinut o conferinta de presa. Despre summit a vorbit presedintele si dupa incheiere.
Administratia Prezidentiala, presedintele insusi si Partidul Miscarea Populara dau din colt in colt. ... Este vorba de faimoasa consultanta a strategului electoral american. ... Pana la urma, cine a angajat acest consultant care costa milioane de dolari? Cine l-a angajat acum, in 2014? Si cine a angajat consultantul in 2009?
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS. ... De ce a fost schimbat prefectul de Dolj?
Membrii PSD au iesit, cu mic cu mare, pe strazile celor mai importante localitati, declansand "razboi total Aliantei portocalii". ... Mircea Geoana, presedintele PSD, a anuntat ieri ca partidul sau a declansat "razboi total Aliantei portocalii", pe care intentioneaza sa o "darame de la putere".
Scriitoarea Petronela Rotar povesteste experienta sa de a fi avut Coronavirus Scriitoarea Petronela Rotar: ... Intr-un text tulburator publicat pe blog, I know what you did this summer, scriitoarea Petronela Rotar scrie despre experienta de a fi avut coronavirus.
Presedintele cred ca are ceva cu poporul roman." Alex (forum) Asta e temperatura la care vorbesc oamenii pe strada, in metrou, la piata sau magazine. ... Declaratia lui Dominique Strauss-Kahn, directorul general al FMI, nu a fost mincinoasa!
Unde sa ne plasam banii in acest an Dupa un 2011 definit de volatilitate, prudenta ar trebui sa fie piatra de temelie a micilor investitori, spun analistii. De aceea, ei recomanda depozitele bancare in lei si terenurile agricole Cu siguranta, presedintele american John F.
Unul dintre incidente a avut loc in februarie 2012, pe Aeroportul din Banie. ... Intre timp, alt aparat SAAB - 2000 a avut probleme:
Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Se refera la legea pentru alegerea presedintelui Romaniei. ... Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Vreau sa va intreb in legatura cu o declaratie a dumneavoastra de seara trecuta.
Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii din data de 25 Iunie 2012 La sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) s-au aprobat fortele si mijloacele Armatei Romaniei care pot fi puse la dispozitie pentru misiuni in afara teritoriului statului roman in anul 2013.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Reactia oamenilor care au iesit in strada dupa tragedia din clubul Colectiv trebuie sa fie analizata foarte atent.
Constantin Gheorghe) Sa plecam de la premiza ca Romania a fost/este, in aceste zile, victima unui razboi hibrid, lucru spus, cu subiect si predicat, de fostul presedinte Traian Basescu.
Cred ca fostul rege a fost bagat iarasi in frigider, pana se mai linistesc apele, se stinge scandalul cu nepotul si voteaza Parlamentul propunerea lui Dragnea si Tariceanu sa dea casei regale cate 25 de milioane de euro anual, din banii nostri, ca tot sunt romanii bogati.
Exact acum 2 ani, pe 7 mai 2012, Victor Ponta devenea premier al Romaniei. De atunci economia a mers domol pe un trend ascendent, anemic ce-i drept in 2012, cu doar 0,7%, dupa ce in 2011 crescuse cu 2,5%.
Acum 2 ani, pe 7 mai 2012, Victor Ponta devenea premier al Romaniei. De atunci economia a mers domol pe un trend ascendent, anemic ce-i drept in 2012, cu doar 0,7%, dupa ce in 2011 crescuse cu 2,5%.
google-analytics.com