Cautare

27698 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 2012" (7.48 secunde)
1.596.000 de telespectatori erau cu ochii atintiti la TVR 1 in minutul de aur (19.09) al finalei de gimnastica feminin de la sol Finala la sol a concursului de gimnastica feminin de ieri a fost cel mai urmarit program tv al zilei de 7 august 2012, TVR 1 intrecand cu transmisiunea directa de la JO 2012 orice alt program tv de pe piata.
Euro 2012: Programul si televizarile Campionatului European Vineri, 8 iunie va incepe cea de-a 14-a editie a turneului final al Campionatul European de fotbal, care se va desfasura in 2012 in Polonia si Ucraina.
LONDRA 2012 FOTBAL. GOOGLE DOODLE pregatit pentru turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE 2012 Turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, care a inceput pe 25 iulie si se va incheia pe 11 august, este celebrat de GOOGLE printr-un GOOGLE DOODLE - un LOGO INTERACTIV.
Vlad Manolache) Intr-un interviu acordat ziarului "ring", europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare, dezvaluie adevarata imagine facuta de politicienii romani la Bruxelles, legaturile sale cu Securitatea si "blestemul juratului pe Biblie" al presedintelui Romaniei. ... A crescut intr-un mediu impropriu si ce educatie a avut el...
Senatorul Valer Marian a sustinut in urma cu un an o declaratie cu titlul:
"cine esti tu sa-ti dai cu parerea despre PSD?" Nu reactia in sine ma deranjeaza: ... Nu m-am batut niciodata cu pumnul in piept, dar in diferite momente ale evolutiei PSD am participat la efortul de afirmare a sa ca un partid social-democrat, ca partid de guvernamant, la luarea deciziilor.
Practic, in Romania libera a fost publicat intregul Referat al procurorilor DNA:
Ce au cautat cel mai mult romanii pe Google in 2012 Creatorii seriei RObotzi, emisiunile gen Romanii au talent sau Vocea Romaniei, meciul Steaua -Dinamo sau filmul Ice Age 4 au reprezentat cele mai populare cautari pe Internet din Romania, in acest an, potrivit Google.
In urma cu exact un an - pe 5 Februarie 2011 - am semnat cu Crin si Daniel acordul de infiintare a Uniunii Social Liberale. Nu este momentul potrivit pentru a sarbatori cu fast evenimentul, dar nici nu trebuie trecut neobservat.
Dan Tapalaga publica pe HotNews.ro articolul "Unde a gresit Traian Basescu. L-a invins sistemul?", pe care il puteti citi in continuare.
Presedintele Romaniei, pus la punct de magistrati AMR si CSM critica dur Constitutia "Basescu" Presedintele Traian Basescu a semanat vant si acum culege furtuna.
Venita in familie cu Oltcitul, Nutzy devine o femeie libera la volan de Mercedes Cat a fost la Putere, Nutzy Udrea a stiut sa imbine utilul cu placutul.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, se afla, de cateva zile, pe litoral. Si in urma cu o saptamana s-a aflat tot pe litoral, la Neptun, la vila de protocol "Lotus", a fugit pana la Bucuresti pentru a rezolva cateva probleme, iar de joia trecuta s-a reintors in vacanta.
Gabriela Antoniu) Fostul premier Victor Ponta prezinta pe pagina sa de Facebook ceea ce numeste ADEVARUL DESPRE SCANDALUL BLAIR, SITUATIA ASA CUM A FOST IN REALITATE, dupa ce judecatorii de la instanta suprema au decis sa-i ridice interdictia de a vorbi in public despre acuzatiile aduse de procurorii DNA Ploiesti.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi in continuare partea a doua.
Ford a demarat productia de serie a modelului B-Max, care va fi produs exclusiv la Craiova. ... Ford a lansat ieri productia de serie a primului model fabricat la Craiova - B-Max.
Senatorii au adoptat majorarea salariilor bugetarilor in doua etape Plenul Senatului a adoptat, cu 84 de voturi "pentru" si doua "abtineri", recuperarea reducerilor salariale ale bugetarilor in doua etape, de la 1 Iunie 2012 si de la 1 Decembrie 2012.
Ce se va intampla cu economia mondiala in 2012 Economia mondiala va avea de suferit si in 2012 de pe urma crizei datoriilor din Europa, dar tarile emergente si SUA vor pune umarul la cresterea PIB-ului global.
Automobilele ONG-urilor sunt scutite de taxa auto 2012 Legea prevede ca si masinile care apartin "organizatiilor nonprofit si de caritate, prin donatii sau finantate direct din imprumuturi nerambursabile" sunt scutite de taxa auto 2012.
Intrecerile de gimnastica ritmica din cadrul JO 2012 au loc la Wembely Arena, in perioada 9-12 august. ... Rusoaica Evgeniya Kanaeva a obtinut cel mai bun punctaj la individual, 116 puncte, cu aproape 1,5 puncte mai mult decat conationala Daria Dmitrieva.
google-analytics.com