Cautare

28329 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 2009 6 dec" (4.71 secunde)
Însa, pasiunea sa pentru calculatoare i-a convins sa îi sustina initiativa de a înfiinta o companie de software împreuna cu Paul Allen, colegul sau de scoala. Bill Gates, fondatorul Microsoft, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, s-a nascut în Seattle, statul Washington, ca fiu al lui William H.
In 14 iulie 1789 a avut loc Caderea Bastiliei, inceputul Revolutiei franceze, care a condus la caderea monarhiei si instaurarea primei Republici Franceze. Se sarbatoreste Ziua nationala a Frantei. Alte evenimente la 14 Iulie • 1862 - S-a nascut, la Viena, Gustav Klimt, pictor austriac (6 feb.
Am fost in 21 la baricada de la Inter, in 22 dec. ... Daca ar fi si numai atat din cat mi-a fost dat sa traiesc, pot spune ca a meritat totul.
Popor in clasamentul fericirii De ce s-a nimerit sa fie-asa Popor suit frumos in seaua firii Sa fii descalecat si umilit Pus jos in clasamentul fericirii?
Actorul Mircea Albulescu a murit vineri, la varsta de 81 de ani. Albulescu a murit la Spitalul Floreasca, unde fusese internat joi dupa-amiaza, cu probleme respiratorii. El a decedat vineri noaptea, la ora 1.00, informeaza news.ro. El a fost supus unei interventii chirurgicale pe cord in 2014.
City Publishing, compania editoare, a intrat in insolventa. Oct-dec 2020: ... Vechile chioscuri de ziare si flori vor fi inlocuite in sectorul 6.
Twitter a inceput sa elimine bifele albastre prezente pe conturile verificate, unele dintre cele mai cunoscute personalitati din lume pierzand semnul de verificare. Papa Francisc, scriitoarea JK Rowling, fotbalistul Cristiano Ronaldo, rapperul american Jay-Z si vedetele de televiziune Ant&Dec si-au pierdut marcajul albastru pe reteaua de socializare.
Numele presedintelui a contat intotdeauna in economia ultimilor 20 de ani, mult mai mult decat lasa Constitutia sa se vada. ... Cel de-al treilea presedinte - Traian Basescu - a fost atipic: s-a razboit cu toata lumea, de la premier la parlamentari, cu societatea civila, cu bugetarii si cu IMM-urile.
Traian Basescu a participat, la Sulina, judetul Tulcea, la lansarea Programului "ARC - 2009" - program de tabere destinat copiilor si tinerilor etnici romani de pretutindeni. Printre mesajele importante transmise de presedintele Romaniei amintim:
Iataganul turcesc ia locul sabiei lui Damocles Marius Avram si Caius Chiorean, intr-o convorbire cu profesorul Tasin Gemil O sabie curbata cu un singur tais, iataganul turcesc, a cazut brusc peste Europa si, poate, peste intreaga lume.
Prin Iohannis, Romania a optat pentru un nou Mare Licurici: Germania Inainte de a pleca la Bratislava, la summitul informal al UE, Klaus Iohannis a tinut o conferinta de presa. Despre summit a vorbit presedintele si dupa incheiere.
Presedintele cred ca are ceva cu poporul roman." Alex (forum) Asta e temperatura la care vorbesc oamenii pe strada, in metrou, la piata sau magazine. ... Declaratia lui Dominique Strauss-Kahn, directorul general al FMI, nu a fost mincinoasa!
Antrenorul Mircea Lucescu a implinit 68 de ani Antrenorul echipei de fotbal Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, implineste varsta de 68 de ani, prilej cu care clubul ucrainean i-a urat romanului ‘‘La Multi Ani‘‘, in numele milioanelor de suporteri ai campioanei Ucrainei.
Cresterea subventiilor in acest domeniu aduce o sporire permanenta a celor care vor sa faca agricultura ecologica Agricultura ecologica din Romania si-a triplat, in 2011, numarul operatorilor activi din sistem, pana la 10.000, iar cresterea subventiilor in acest domeniu ar putea aduce, la sfarsitul anului viitor, o dublare a agricultorilor care vor intra in sistemul de certificare ecologica.
Premierul a fost ales in fruntea PDL, in urma unei Conventii Nationale cu scantei, ce s-a desfasurat sambata si duminica la Palatul Parlamentului Conventia Nationala a PDL a avut loc sambata si duminica la Palatul Parlamentului din Bucuresti.
Dupa un timp, dinspre statia de tren din apropiere, a aparut o femeie in varsta de circa 35 de ani, imbracata cu o jacheta verde inchis, ducand o sacosa. S-a apropiat si a zis ca se va aseza un pic sa se odihneasca inainte sa plece spre casa.
Cum ar arata economia Romaniei daca s-ar reunifica cu Republica Moldova Exercitiu de imaginatie: ... Eventuala unire a Romaniei cu Republica Moldova ar aduce Romaniei un plus de 3,7 mil. locuitori, o crestere a PIB de 5,5 mld.
'WikiLeaks a mai lansat pe piata un document de senzatie. ... Si care demonstreaza, din nou, ca una spune Presedintele Traian Basescu si alta face.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
Constantin Gheorghe) Sa plecam de la premiza ca Romania a fost/este, in aceste zile, victima unui razboi hibrid, lucru spus, cu subiect si predicat, de fostul presedinte Traian Basescu.
google-analytics.com