Cautare

28329 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 2009 6 dec" (4.60 secunde)
Oamenii de afaceri din judetele Bihor, Satu Mare si Salaj au fost invitati, azi, la 9:30, la Oradea, la cea de-a 22-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
DCNews a initiat un sondaj online cu o singura intrebare: - Cine este politiciana anului? Sondajul a inceput la 13-Dec-2018 20:31.
Oricat de putine lucruri as fi stiut eu pe atunci, tot imi dadeam seama ca, in harmalaia sedintelor FSN, se construia de fapt noul sistem politic, economic si social al Romaniei.
Asa cum este planificat in prezent bugetul pe 2009, deficitul sectorului public ar ajunge la 6,3% din produsul intern brut (PIB), a spus marti consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru.
Problema Romaniei nu sunt imigrantii, nu de aici se fura / Autoare: ... Cum s-a intamplat? - Orasul Homs a fost eliberat de structurile regimului. ... S-a dus si l-a tras intr-o zona mai sigura, sa-l salveze, si atunci i-au cazut telefonul si umbrela, si atunci l-au impuscat.
Bogdan Tiberiu Iacob) Atacul lui Traian Basescu la fostul suveran a socat pe toata lumea, acum citeva luni, mai ales ca nu a fost o iesire de moment, ci debutul unei serii intregi de critici si invective, dovedind luciditate si premeditare.
Candidatul PSD la presedintie, Victor Ponta, a anuntat in urma sedintei de marti a coalitiei de guvernare, variantele sale de premier in cazul in care devine presedinte: ... Victor Ponta si coalitia vor decide cine va conduce executivul in functie de situatia in care se va afla Romania.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Acum 2 ani, Klaus Iohannis nu ne-a promis nimic si s-a tinut de cuvant. ... Ne-am luat dupa sloganul scris pe afise - Presedintele lucrului bine facut - si ne-am asezat intr-o mare Sala de Asteptare, din care n-am mai plecat de atunci.
Am povestit cum am fost perchezitionat cu mandat penal de Directia a cincea a Securitatii, care se numea Directia de Cercetari Penale, cum am fost apoi interogat zile de-a randul, cum am fost supravegheat, cum mi s-a propus sa semnez un angajament si am refuzat si ce mi s-a intamplat in acea zi.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, s-a intalnit miercuri, 16 iulie cu oameni de afaceri cehi si romani, in cea de-a doua zi a vizitei de stat pe care o efectueaza in Republica Ceha.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. ... Nici unul dintre membrii sai nu a fost ales ca independent;
Senatorul Serban Nicolae, liderul Grupului parlamentar PSD din Senat, a avut un discurs senzational la dezbaterea motiunii de cenzura. Puteti citi in continuare discursul integral, extras din stenograma sedintei comune a Camerei Deputatilor si Senatului din ziua de 8 februarie 2017.
Traficul pe canalele navigabile romanesti se situeaza in graficul prognozat, a aratat, ieri, Ilie Valentin Zeicu (foto), directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile SA (CN ACN) Constanta.
Incepand cu data de 1 mai 2009, au fost aduse o serie de modificari asupra Codului fiscal care vizeaza, in principal, introducerea impozitului pe profit minim, a declarat Bogdan Hutuca (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Zeci de administratori de firme private au venit saptamana aceasta, la sediul Oficiului Registrului Comertului (ORC) Dolj, pentru a cere suspendarea activitatii firmelor pe o perioada de trei ani, dupa ce, in ultimele zile ale lunii aprilie, sute de firme au solicitat suspendarea activitatii de teama impozitului forfetar care "curge" de la debutul lunii mai.
Datele statistice furnizate de catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici evidentiaza, pentru luna Iulie 2009, o crestere sensibila a numarului de tranzactii imobiliare incheiate in birourile notariale.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Fiscul si Vama sustin ca mediul de afaceri da semnale de redresare a activitatii economice Economia doljeana da semne timide de revenire. Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Din pacate, programul de Sarbatori al retelei Exotique, in perioada 24 Dec. ... Asta nu inseamna ca incepand cu 4 Ianuarie 2016 nu veti putea calca pragul acestor magazine unice in Capitala Romaniei, definite prin pasiunea pentru STIL.
google-analytics.com