Cautare

26555 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 0092121121121212 1" (3.38 secunde)
Totodata, Claudiu Tusac este increzator in sansa sa de a-l invinge pe actualul primar al Mangaliei si, de asemenea, candidatul PSD nu s-a dat in laturi de la a arunca cu putin "venin" inspre candidatul PNL.
Biografia actualului presedinte este extrem de controversata si a facut sa curga tone de cerneala dupa revolutie, pentru ca ea ascunde suspect de multe "gauri". ... De-a lungul anilor, au aparut multe alte semne de intrebare legate de trecutul presedintelui si prea putine raspunsuri.
National Arena a fost GRANDIOS! ... Victoria cu FC Copenhaga a dus echipa lui Reghe pe primul loc in grupa E! Cam asta a fost seara nebuna de pe National Arena.
De ce n-au iesit duminica bucurestenii la vot? ... E cam greu, intr-adevar, sa explici entuziasmul electoratului pentru propria-ti formatiune politica, manifestat prin aducerea la urne a nici unei treimi dintre bucuresteni!
Curtea Internationala de Justitie de la Haga a dat dreptate Romaniei prin faptul ca linia de delimitare nu va fi influentata de Insula Serpilor, care are dreptul la o mare teritoriala de numai 12 mile marine, decizia fiind adoptata in unanimitate de cei 15 judecatori ai Curtii.
Puteti citi in continuare prima parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Si noianul asta de informatii, de ce s-a intamplat, chiar si pentru oamenii care va cunosc...
Denisa Miron) Mai e doar o zi pana la deschiderea urnelor si romanii vor merge la vot pentru a desemna un nou Parlament. ... Cum a fost campania electorala? Liviu Dragnea, presedintele PSD:
Fostul ministru al justitiei a fost pus, astfel, intr-o postura total nepotrivita cu gradele si pregatirea sa. Presa Cotroceniului l-a atacat preventiv, cu note, fise si rapoarte scoase din arhivele Securitatii, cariera postdecembrista a diplomatului Diaconescu fiind trecuta cu vederea.
Senatoarea Doina Elena Federovici a sustinut o declaratie politica cu titlul:
ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. Acesta este primul interviu acordat de Nastase dupa ce a fost eliberat din inchisoare.
Chiar cu o zi inainte de convocarea Consiliului de Coordonare Local al Organizatiei Municipale a PD Constanta, mai vechile probleme au revenit in actualitate.
Curtea Constitutionala decide cine merge la Consiliul European. ... Basescu nu poate cere ca Romania sa se transforme intr-o republica prezidentiala Premierul Victor Ponta a sosit, miercuri, la Curtea Constitutionala, unde se discuta sesizarea depusa de presedintele Traian Basescu privind reprezentarea la Bruxelles.
Sorin Rosca Stanescu) Adevaratul semnal a fost dat. De catre presedintele Lituaniei, Dalia Grybauskaite. Care i-a reprosat lui Traian Basescu faptul ca a schimbat trei premieri in sase luni. ... In plus, suntem contraperformanti la nivel european, plasandu-ne pe ultimul loc in materie de absorbtie a fondurilor europene.
In al doilea rand, increderea in politicieni si in general - pentru ca aici nu e vorba de politicieni, aici e vorba de institutii democratice - a fost subminata in baza unei strategii clare de catre Traian Basescu si cei care l-au inconjurat, de sapte ani, de opt ani.
Bilantul partidelor la incheierea perioadei de depunere a declaratiilor de apartenenta politica de catre alesii locali arata faptul ca partidele Aliantei DA au fost cele mai castigate de pe urma legii antimigrare.
Minerii de la Rosia Montana au iesit la suprafata dupa discutia de duminica cu premierul Victor Ponta Cei 33 de mineri care se blocasera de miercuri in subteran la Rosia Montana au iesit la suprafata duminica seara dupa o discutie cu premierul Victor Ponta, care le-a promis ca membrii comisiei speciale care va fi constituita in Parlament vor veni si ei la fata locului.
Adrian Nastase a publicat pe blog un text intitulat:
Senatorul Viorel Chiriac a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Activitatea bancara centrala in Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Ionel Daniel Butunoi a sustinut o declaratie politica intitulata: Strategia energetica a Romaniei trebuie finalizata. ... Am luat act de intentia Ministerului Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri de a finaliza Strategia energetica a Romaniei.
Republica Moldova a declansat razboiul diplomatic cu Romania dupa luptele de strada de marti dintre tineri si politie. ... Oficialii comunisti s-au plans ca arborarea steagului Romaniei pe sediul presedintiei a fost cea mai mare umilinta si ca gestul este o provocare la adresa suveranitatii Moldovei.
google-analytics.com