Cautare

26564 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 0092121121121212 1" (5.26 secunde)
ce si-a propus in 2016, in prima emisiune, si ce s-a indeplinit! ... Cristina Damian) In data de 11 ianuarie 2016, Marius Manole a fost invitatul lui Marius Tuca la matinalul Smart FM.
A sperat sa stopeze caderea in sondaje. ... Acum cateva luni, s-a pronuntat impotriva unui asemenea sistem de vot. Totusi, acum, dupa ce PSD a iesit la bataie cu ideea initierii procedurii de suspendare, a iesit cu alta idee, care i s-a parut lui spornica:
Presedintele Romaniei a comis o eroare grava in indeplinirea atributiunilor sale constitutionale. ... Este vorba despre faptul ca n-a produs si n-a supus dezbaterii publice singurul document major de care raspunde explicit, si anume Strategia de securitate nationala a tarii.
Jocuri de putere Prieteni, a trecut si Conventia Nationala a PDL. ... Nici inu a fost altceva la PDL. Mai mult, interventia lui traian basescu, insistenta cu care a promovat-o pe udrea, n-au facut decat sa toarne gaz peste foc. Previzibil, a castigat, destul de strans, Vasile Blaga.
' Partidele politice - intre colaborare si respingerea discutiilor cu Traian Basescu Dupa anuntarea primelor rezultate estimative, adversarii politici ai presedintelui suspendat au iesit si ei, ca sa le multumeasca sustinatorilor.
Alianta PNL-PD Constanta a fost ferita in ultimul timp de scandaluri, parlamentarii democrati si liberali reusind chiar o convietuire destul de armonioasa. Cu atat mai naucitoare a fost lovitura sub centura aplicata ieri colegilor liberali chiar de unul dintre liderii Aliantei constantene.
Curtea Internationala de Justitie de la Haga a dat dreptate Romaniei prin faptul ca linia de delimitare nu va fi influentata de Insula Serpilor, care are dreptul la o mare teritoriala de numai 12 mile marine, decizia fiind adoptata in unanimitate de cei 15 judecatori ai Curtii.
Denisa Miron) Mai e doar o zi pana la deschiderea urnelor si romanii vor merge la vot pentru a desemna un nou Parlament. ... Cum a fost campania electorala? Liviu Dragnea, presedintele PSD:
Lucian Avramescu) Presedintele Klaus Iohannis, intrebat luni, la Satu Mare, cum comenteaza propunerea PNL legata de sustinerea lui Dacian Ciolos ca premier, fara ca acesta sa intre in partid, a raspuns in stilul sau rezumat, comprimat la dimensiunea unei masline:
Boc a certat-o pe Elena Udrea:
Curtea Constitutionala decide cine merge la Consiliul European. ... Basescu nu poate cere ca Romania sa se transforme intr-o republica prezidentiala Premierul Victor Ponta a sosit, miercuri, la Curtea Constitutionala, unde se discuta sesizarea depusa de presedintele Traian Basescu privind reprezentarea la Bruxelles.
Puteti citi in continuare prima parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Si noianul asta de informatii, de ce s-a intamplat, chiar si pentru oamenii care va cunosc...
Grijuliu cu fiecare vorba pe care o rosteste, dar nemilos la adresa conducerii SPP, mai ales atunci cand vine vorba despre generalul Lucian Pahontu, Mircea Gainusa a acceptat provocarea de a discuta, pe indelete, cu reporterii "Replica" de Constanta, pentru a fi lamurite macar cateva din aspectele muncii pe care a depus-o in cadrul Serviciului, dar si pentru a lamuri povestea scrisorii deschise pe care a transmis-o presedintelui Traian Basescu la inceputul anului.
Cu cat semnele bune in economie incep sa se multiplice, cu atat adversarii nostri devin mai disperati", a declarat premierul Emil Boc, in cadrul videoconferintei cu prefectii de duminica. "Masurile luate au inceput sa isi arate efectele, si-au atins efectul de a opri caderea economica.
Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a declarat sambata, de la tribuna celui de-al X-lea Congres al UDMR de la Oradea, ca nu a venit sa "peteasca" UDMR, insa a precizat ca Uniunea trebuie sa decida care este calea pe care o va apuca, potrivit Agerpres.
Il voi sprijini in calitate de prim ministru pe presedintele interimar Crin Antonescu Premierul Victor Ponta a anuntat vineri seara, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Parlamentului, ca il va sprijini in calitatea pe care o are pe presedintele interimar Crin Antonescu, caruia ii garanteaza sprijinul total al Guvernului.
Unele decizii ale Curtii, pasi semnificativi in transformarea republicii din semiprezidentiala in prezidentiala Patru judecatori ai Curtii Constitutionale a Romaniei - Valentin Zoltan Puskas, Acsinte Gaspar, Ion Predescu si Tudorel Toader - acuza, intr-o opinie separata, ca deciziile CCR de genul celei din 26 septembrie prin care s-a constatat ca sunt neconstitutionale dispozitiile art.
Republica Moldova a declansat razboiul diplomatic cu Romania dupa luptele de strada de marti dintre tineri si politie. ... Oficialii comunisti s-au plans ca arborarea steagului Romaniei pe sediul presedintiei a fost cea mai mare umilinta si ca gestul este o provocare la adresa suveranitatii Moldovei.
Presedintele PDL Emil Boc a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca PSD este amnezic, iar Iulian Iancu, fost secretar de stat in Guvernul social-democrat, are un tupeu fara precedent, iesit din comun, referindu-se la afirmatiile lui Iancu privind energia scumpa vanduta populatiei.
Puteti citi in continuare partea a treia a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... daca nu Victor Ponta, care poate sa faca reforma, cine poate... ... A demagogiei?
google-analytics.com