Cautare

25236 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele partidului psd" (4.24 secunde)
Scandalul iscat in jurul mostenirii primite de presedintele executiv al PSD, Adrian Nastase, de la "matusa Tamara" a devenit pretextul indarjirii atacurilor celor trei tabere din partid, mai ales in perspectiva Consiliului National care va avea loc in februarie.
Geoana face mari eforturi de a se afirma ca lider absolut al partidului. A reusit prima lovitura la congres, cand coalitia anti-Iliescu l-a desemnat pe el drept candidat menit sa il sfideze pe parintele fondator.
Incoltit de DNA, fostul lider al PSD Adrian Nastase risca sa piarda si sustinerea politica a partidului.
Adrian Nastase a publicat de facebook o analiza a rezultatelor alegerilor parlamentare, pe care o puteti citi in continuare. ... Mesajul urnelor a fost clar: ... In cele ce urmeaza, va propun cateva sugestii pentru a explica, pe scurt, rezultatele alegerile parlamentare:
Presedintele organizatiei judetene a PSD Basov, Constantin Nita, a declarat ieri ca decizia Comitetului Executiv National de a dizolva conducerile unor filiale din teritoriu este nestatutara si ca deocamdata organizatiile din Transilvania nu se vor supune hotaririi. Conducerea PSD Bihor este mai prudenta si este mai rezervata in declaratii.
De astazi, PSD poate face, matematic, majoritate fara PNL Trecerea senatorului Stefan Stoica, ales intr-un colegiu din Ialomita, de la PP-DD la PSD, oficializata luni, pune partidul lui Victor Ponta intr-o pozitie de superioritate in Senat, fata de PNL, grupul social-democratilor avand astfel la indemana o majoritate alternativa, fara liberali.
Bogdan Tiberiu Iacob) Conflictul dintre fostul lider al PSD si actuala conducere a intrat intr-o faza noua, cea a scrisorilor secrete, sau, mai corect poate, discrete.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a avertizat pe pesedisti vineri, in discursul de deschidere a lucrarilor Consiliului National al PSD, ca "unitatea este cuvantul de ordine" si ca nu vor mai fi tolerati cei ce incearca sa isi faca imagine pe spatele partidului si "stau pe la colturi asteptand congrese extraordinare".
Presedintele PSD, Mircea Geoana, nu se teme ca ar putea avea un rival pe masura pentru sefia partidului. El a afirmat ca spera sa aiba un contracandidat la alegerile pentru presedintia PSD, care ar trebui sa se desfasoare anul viitor, in discutie fiind senatorul Sorin Oprescu.
"PSD a comis doua mari erori dupa alegeri"', pe care il puteti citi in continuare. La capitolul plusuri, PSD ar fi castigat prin schimbarea presedintelui si ar fi inceput sa se aseze in opozitie ca la fotbal.
Dihonia din PSD era previzibila. A fost o perioada de acalmie furnizata de Alianta DA, care s-a repezit spre cei doi sefi ai Camerelor Parlamentului, Vacaroiu si Nastase. PSD in fata atacului si-a strins rindurile.
Organizatia PSD Constanta a facut o figura atat de reusita la alegerile locale din iunie, incat sefii de la Bucuresti au fost nevoiti sa o recunoasca, public, cu fiecare ocazie. Si la intrunirea PSD de la Mamaia, liderul social-democrat Mircea Geoana a dat Cezarului ce este al Cezarului:
Mircea Geoana a fost judecat ieri de colegii din partid pentru tradare. A scapat, din fericire pentru el, cu viata. ... Cu o falca-n pamant si una-n cer, Mircea Geoana intra in sediul central al partidului ca pentru ultima oara.
VIITORUL PSD - ASCUNS INTR-UN SMS CATRE DANIEL CONSTANTIN (Autor:
Institutul "Ovidiu Sincai" afirma, intr-o analiza asupra alegerilor prezidentiale, facuta publica duminica, sub titlul "Cezarul a invins!", ca principalul responsabil al rezultatelor alegerilor este Mircea Geoana si identifica o serie de greseli care au dus la pierderea strategica a competitiei.
Sambata, o parte din liderii PSD, care il sprijina pe Mircea Geoana, s-au intalnit la Poiana Brasov pentru a pune la punct strategia pentru realegerea acestuia la viitorul Congres care s-ar putea organiza pe 20 februarie.
Presedintele PSD, Mircea Geoana (foto), a anuntat miercuri seara la Conferinta extraordinara a PSD Bucuresti ca termenul-limita pentru depunerea candidaturilor la conducerea partidului a fost prelungit pana la 5 decembrie, in loc de 1 decembrie, cum fusese stabilit initial.
In timp ce Victor Ponta, prin razboiul cu Geoana, simte nevoia sa demonstreze ca el este seful in PSD, Ion Iliescu este manat doar de dorinta de razbunare fata de cel care l-a invins in 2005. Mircea Geoana pare un un cui in talpa PSD.
Guvernul 2 al premierului Calin Popescu Tariceanu a trecut aseara cu o majoritate zdrobitoare de votul Parlamentului, cu 303 voturi pentru si doar 27 impotriva.
PDL a obtinut 28,38% din voturile pentru consiliile judetene, PSD a obtinut 28,22%, iar PNL - 18,65%, dupa centralizarea facuta pana miercuri, la ora 8.30, a voturilor valabil exprimate in 99,99% din sectiile de votare de la nivelul intregii tari, a anuntat BEC.
google-analytics.com