Cautare

25228 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele partidului psd" (4.32 secunde)
Badalau face jocul si castiga PSD (Autor: ... In PSD s-a declansat batalia. ... Si, la sfarsit, el va decide cine e castigatorul.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi in continuare partea a doua. Ce inseamna paritate PSD-PNL intr-un Parlament unicameral de 300 de reprezentanti?
PSD ramane partidul cel mai afectat de migrarile alesilor locali. Senatorul PSD Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al social-democratilor, considera ca valul de plecari a alesilor locali ai PSD este rezultatul unei politici de incurajare a traseismului politic dupa alegerile din 2000.
Restructurarea politica a PSD, de care vorbesc de zile intregi liderii de la Bucuresti ai partidului, a capatat la nivel local forma unor vendete.
Cotidianul.ro arunca pe piata o fumigena menita sa destabilizeze PSD. Cica in timp ce la Bucuresti, greii din toate taberele din partid ii pregatesc debarcarea din fotoliul de sef al PSD, Victor Ponta se bronzeaza fara griji in Dubai.
Dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, Adrian Nastase se pregateste sa predea stafeta si la PSD. Iliescu evolueaza deja in postura de lider absolut al acestei formatiuni, iar problema numirii oficiale in fruntea PSD pare sa fi ramas doar o chestiune de timp.
Marius Vulpe publica pe Antena3.ro un comentariu intitulat "Iliescu, suparat pe conducere ca a diluat mesajul si doctrina PSD cu mitinguri, aplauze, bere si mici", pe care il puteti citi in continuare.
Liderul PSD, Mircea Geoana, si-a adunat ieri ostenii de prin judete si a inceput "un nou capitol" in lupta impotriva guvernarii portocalii, asigurandu-i pe cei 700 de alesi locali adunati la Bucuresti ca social-democratii vor castiga viitoarele alegeri parlamentare, dar si pe cele prezidentiale din 2009.
Andrei Alexandru (PSD) ii cere lui Victor Ponta sa demisioneze de la conducerea Guvernului, intr-o scrisoare deschisa adresata premierului Andrei Alexandru, membru PSD, ii cere premierului Victor Ponta, intr-o scrisoare deschisa, sa se "retraga din functia de prim-ministru" si sa nu mai candideze pentru un nou mandat de lider al partidului, la "Congresul ce se apropie".
Victor Ponta, liderul PSD, publica pe blog articolul "Doua fotografii din acest weekend. Cine lipseste, cine se afla in locul potrivit si cine nu?", pe care il puteti citi in continuare.
Dupa ce in urma cu mai putin de o luna Octav Cozmanca s-a autosuspendat din PSD, motivandu-si actul prin "supararea fata de grupurile de interese", acum, fostul pesedist confirma suspiciunile colegilor sai si se alatura campaniei lui Sorin Oprescu.
"Ultima batalie a stangii - daramarea idolilor". Nu stiu pe ce temei este considerat Vasile Dancu om de stanga, ba chiar "ideolog si reformator al PSD" (pretentie pe care o afiseaza si el in titlul articolului mentionat).
Fostul presedinte liberal, actualul consilier prezidential Theodor Stolojan, s-a lansat in aceste ultime doua zile intr-o serie de declaratii mai mult decat deranjante pentru actuala conducere a PNL.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a obtinut, ieri-seara, un nou mandat de presedinte al partidului, rezultatele preliminare aratand ca Geoana a intrunit 981 de voturi, in timp ce contracandidatul sau, Sorin Oprescu, a obtinut 395 de voturi.
Lunea trecuta, un cotidian publica informatia bomba ca Iliescu se retrage din PSD. ... PSD se sparge in factiuni.
In ziarul Azi a aparut un articol intiulat "Iliescu ii lasa singuri", pe care il puteti citi in continuare.
nu au inghitit scuzele lui Geoana cu privire la atacurile energetice la care a fost supus la alegerile prezidentiale de parapsihologii lui Traian Basescu. Practic, ofensivei incepute de senatorul PSD Miron Mitrea si de europarlamentarul PSD Adrian Severin i s-au alaturat alti doi lideri marcanti:
Daca alegerile au configurat, la inceputul lui 2010, doua posibile blocuri politice - pe de-o parte, coalitia PDL-UDMR-independenti-minoritati, pe de alta, PSD si PNL - sapte luni mai tarziu, sondajele determina reamenajarea scenei si, implicit, refacerea calculelor pe termen mediu si lung.
Daca alegerile au configurat, la inceputul lui 2010, doua posibile blocuri politice - pe de-o parte, coalitia PDL-UDMR-independenti-minoritati, pe de alta, PSD si PNL - sapte luni mai tarziu, sondajele determina reamenajarea scenei si, implicit, refacerea calculelor pe termen mediu si lung.
Incoltit de DNA, fostul lider al PSD Adrian Nastase risca sa piarda si sustinerea politica a partidului.
google-analytics.com