Cautare

25228 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele partidului psd" (4.01 secunde)
Raluca Dumitriu si Marian Sultanoiu publica in Gandul un articol intitulat "Geoana a castigat Congresul mic. ... 'Victor Ponta a anuntat, ieri, ca va candida la presedintia PSD, dupa ce Adrian Nastase s-a retras din competitia cu Mircea Geoana.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat pentru cotidianul "Gandul" ca a avut "un schimb de pareri" cu presedintele partidului, Mircea Geoana, in ceea ce priveste convocarea structurilor de conducere ale partidului, eventual a unui Congres, "daca este necesar".
La sfarsitul saptamanii trecute, o noua bomba a fost detonata pe scena politica romaneasca: Corneliu Vadim Tudor a renuntat la presedintia PRM in favoarea colegului Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte. La randul sau, Ciontu i-a cedat locul nr. ... Remarcabila ramane discretia care a precedat lansarea "bombei”.
Iliescu acuza "o manevra veninoasa" a lui Dancu, dupa ce acesta a scris despre "daramarea idolilor" Ion Iliescu acuza "o manevra veninoasa" din partea lui Vasile Dancu prin incercarile de "a alimenta suspiciuni si neincredere intre vechii lideri - Iliescu si Nastase - si tanarul presedinte Ponta", dupa ce Dancu a postat pe blog un text intitulat "Ultima batalie a stangii:
Un numar de 41 de membri PSD si-au depus, pana marti seara, cand a expirat termenul-limita, candidatura pentru una dintre cele 17 functii de conducere centrala care vor fi alese la Congresul extraordinar din 10 decembrie.
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
Social-democratii au intrat febra construirii unei alte imagini a partidului, pentru a se asigura ca nu vor pierde si urmatoarele alegeri. In ajutorul lor au venit Petre Roman, liderul partidului Forta Democrata, dar si cunoscutul consilier de imagine israelian Ron Werber.
Desi parteneri in USL, PSD si PNL vor merge pe liste separate. ... In plus, in competitie vor intra si Forta Civica a lui Mihai Razvan Ungureanu, dar si Partidul Miscarea Populara, a carui inscriere in Registrul partidelor urmeaza sa se finalizeze.
Vicepresedintele PSD Sorin Oprescu a declarat ca i-a informat, ieri, pe membrii Delegatiei Permanente in legatura cu decizia sa de a candida pentru functia de presedinte executiv al partidului.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. ... Nici unul dintre membrii sai nu a fost ales ca independent;
"Onorificul" Vadim Tudor il exclude din partid pe presedintele Ciontu. "Asistam la un puseu nervos al lui Vadim, care s-a trezit crezind ca partidul este proprietatea lui", se apara seful peremistilor.
Citind articolul lui Vasile Dancu "Ultima batalie a stangii: daramarea idolilor", mi-a venit in minte adevarul butadei "ai grija ce solutii gasesti, pentru ca ele s-ar putea sa-ti creeze probleme si mai mari".
PSD se afla intr-un real pericol de sciziune datorita prapastiei create intre "clica lui Mircea Geoana" si filialele din teritoriu, gratie "lasitatii generalizate" care este omiprezenta in partid dar, nu in ultimul rand, si din pricina edilului Marian Vanghelie, care a ajuns sa pozeze in purtator de cuvant al formatiunii, sustine fostul strateg al pesedistilor, clujeanul Vasile Dancu, instrainat acum de PSD.
Ion Iliescu a anutat in mod oficial retragerea din orice functie detinuta in PSD, afirmand ca ramane alaturi de partid, punandu-si la dispozitia acestuia experienta, sfaturile si consilierea. "Acest congres poate sa marcheze o relansare a activitatii PSD, lucru necesar nu atat pentru partid, cat pentru societatea romaneasca.
Florin Ciolac a realizat pentru Mediafax un material intitulat "UNPR, partidul cu trei presedinti ex-ministri PSD, se lanseaza oficial pe 1 Mai", pe care il puteti citi in continuare. Acolo unde a fost cazul, materialul a fost completat cu informatii utile cititorilor.
Baronii PSD aleg: ... Cum nici fostul, nici actualul presedinte al PSD nu renunta, va fi convocat CEx. ... Pana atunci, continua declaratiile acide, iar o prima judecata a lui Mircea Geoana are loc duminica, la Comisia de integritate.
Madalin Voicu, unul dintre cele mai pitoresti personaje ale politicii romanesti, a revenit in forta. Franc si dezinvolt, fiul celui mai mare violonist roman se ridica dintre ruinele unui PSD inecat in propriile scursuri si incearca sa reanimeze social-democratia.
Reformarea PSD, partid aflat acum in opozitie, va fi demarata tot de vechile structuri interne si tot la indicatiile lui Ion Iliescu.
Iliescu are o atitudine tip Richelieu, sa tina balanta sa nu castige nimeni prea multa putere Liderul PSD Victor Ponta considera ca Ion Iliescu are "o atitudine de tip Richelieu, sa tina balanta de puteri, sa nu castige nimeni prea multa putere", insa mentioneaza ca, in cazul Mircea Geoana, nu este vorba de puterea sa, ci de un partid care trebuie sa fie consecvent in deciziile luate, scrie Mediafax.
Insotit doar de Corina Cretu si de cei doi SPP-isti, Ion Iliescu a iesit joi noaptea de pe scena politica. O ploaie rece si deasa a acompaniat retragerea celui pe care o intuitie poasta a momentului l-a facut sa piarda tot ce-si dorea mai mult:
google-analytics.com