Cautare

2845 de rezultate pentru "cetateni de onoare pitesti" (3.74 secunde)
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, ca, in opinia sa, PSD nu este pregatit pentru alegeri anticipate, el apreciind ca iesirile in presa ale liderului social-democrat, Mircea Geoana, pe subiectul anticipatelor, au reprezentat "o mica incurcare a lucrurilor".
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, ca, in opinia sa, PSD nu este pregatit pentru alegeri anticipate, el apreciind ca iesirile in presa ale liderului social-democrat, Mircea Geoana, pe subiectul anticipatelor, au reprezentat "o mica incurcare a lucrurilor".
Dupa ce Bucurestiul a decis dizolvarea conducerii PSD Cluj, intre liderul filialei locale, Vasile Dancu si presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, a pornit razboil declaratiilor.
Rezultatele alegerilor locale din iunie 2008 au aratat declinul PRM, declin care a fost precedat de cel de la alegerile europarlamentare din noiembrie 2007, cand partidul condus de Corneliu-Vadim Tudor nu a reusit sa treaca pragul de 5%.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, ca PD-L face o "mare prostie" insistand cu asumarea raspunderii Guvernului pe legile educatiei si a apreciat ca o conditionare a soartei guvernului de asumare ar fi o "alta prostie".
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, inaintea Comitetului Executiv al PSD ce se desfasoara in localitatea Calinesti, Arges, ca provocarea unei crize guvernamentale prin scoaterea sau iesirea PSD de la guvernare nu intereseaza nici PD-L, nici PSD.
Juriul de Onoare, Disciplina si Arbitraj al PNTCD a decis, in urma sesizarii Comitetului National de Conducere al formatiunii, excluderea lui Marian Milut din partid "pentru abateri disciplinare grave, in calitate de pretins presedinte al PNTCD", potrivit unui comunicat de presa semnat de presedintele PNTCD Cluj-Napoca, Paul-Sorin Tita.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca momentul si maniera alese de Octav Cozmanca de a critica PSD il ajuta si il slujesc, de fapt, pe Traian Basescu, apreciind ca i se par exagerate si nemeritate aprecierile "negative globale" ale lui Cozmanca la adresa PSD.
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, sambata, la Brasov, ca in orice tara civilizata unde s-ar fi petrecut trei accidente majore de cale ferta din cauza infrastructurii deficitare ministrul Transporturilor si-ar fi depus demisia de onoare, insa nu se asteapta de la Radu Beceanu sa faca acest lucru.
Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a declarat ca nu mai doreste sa se angajeze in nicio functie executiva in cadrul partidului, subliniind ca va ramane alaturi de colegii de partid in calitate de sfatuitor al acestora.
Jurnalul National dezvaluie ca presedintele Traian Basescu a avut un cuvant greu de spus la formarea Guvernului Boc 4.
Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a vorbit, vineri, la o dezbatere organizata de Institutul Ovidiu Sincai, despre "anumite cedari pe planul principiilor si al pozitiilor politice si ideologice ale PSD", care ar trebui analizate in perspectiva viitorului Congres al partidului.
Printre liderii prezenti la intrunirea de la Poiana Brasov a fost si presedintele PSD Botosani, Gheorghe Marcu.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a anuntat, marti, la Antena 3, ca se retrage din "toate functiile detinute in partid". Ion Iliescu are o functie onorifica in partid, cea de presedinte de onoare, dar, in aceasta calitate, este invitat permanent in structurile de conducere ale PSD.
Ion Iliescu, in varsta de 80 de ani, are o functie onorifica in partid, dar, in aceasta calitate, este invitat permanent in structurile de conducere ale PSD. Iliescu a subliniat ca este in dezacord cu decizia luata luni de Comitetul Executiv privind candidaturile in echipa la conducerea partidului.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca fostii social-democrati, care se regasesc in viitoarea formatiune "Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei", sunt, "dupa fizionomia lor morala, oameni imbogatiti din politica".
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat sambata inaintea inceperii Congresului partidului ca participarea lui Sorin Oprescu la reuniunea social-democratilor este in calitate de primar al Capitalei si de invitat, insa a precizat ca ar dori o reapropriere a acestuia de partid.
De ce critica PSD?" Presedintele de onoare al PSD i-a reprosat ieri liderului PNL, Crin Antonescu, ca da dovada de superficialitate si spirit de aventurier.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat miercuri ca gestul presedintelui Senatului, Mircea Geoana, de a povesti despre alegerile din 2009 a fost unul "total nefericit", fapt care l-a compromis in ochii lumii pe fostul candidat la prezidentiale din partea PSD.
Scaunul lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, dar si cel din cadrul PSD se clatina puternic. ... Cert este ca situata a devenit foarte tensionata si, dupa cum scrie Jurnalul National, in editia de joi, "Geoana si PSD sunt in prag de divort".
google-analytics.com