Cautare

69826 de rezultate pentru "ce" (2.18 secunde)
Nu au lipsit nici accentele personale, Alianta "D.A.” neratand ocazia de a-si mai acuza inca o data adversarii de folosirea, in campanie, a unui "intreg arsenal de dezinformari, minciuni, calomnii, santaj, amenintari si chiar acte de violenta fizica”, in timp ce PSD se declara, la randul lui, "consternat” de "strategia murdara pusa la cale de conducerea Aliantei PNL-PD, bazata pe dezinformare, frauda si asa-zisa nesupunere civica in cazul unor rezultate negative pentru Alianta la scrutinul din 28 noiembrie, mergand chiar pana la acte de violenta”.
"In timp ce angajatii de la tipografie puneau in saci buletinele de vot, Camelia Ciocsan, presedintele sectiei 226 semna procesul verbal", declara Maria Andrei. ... Ce putem intelege din toata brambureala de la liceul Decebal?
38,9% au votat UN PSD+PUR, 35,4 PNL-PD, in timp ce 13,2 % au preferat PRM si 5,4% UDMR.Sondajul are o marja de eroare de 2%.
Senatul Romaniei a desfasurat ieri o activitate mai restransa decat fusese anuntat initial. Desi pe ordinea de zi erau trecute atat discutiile in grupurile parlamentare, cat si dezbateri in plen, au avut loc doar lucrari in comisii, potrivit lui Nicolae Vacaroiu, si sedinta Biroului Permanent.
Primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, a declarat duminica seara, dupa comunicarea exit-pollurilor, ca isi asuma esecul rezultatelor obtinute de PNTCD si ca se va intoarce la Primaria Timisoarei.
Dupa alegerile de duminica, sansele sale de a deveni parlamentar independent si de a demonstra ce om a pierdut PSD sunt egale cu zero.
“Pai, ce sa voteze romanii? ... Ce sa voteze romanii? Ca dovada ca am 2,2% si sunt incantat de asta.
Puskas a spus ca nu poate decat sa evalueze estimativ, deocamdata, rezultatele alegerilor, insa din aceasta evaluare reiese ca UCM a obtinut pe listele AP intre trei si patru la suta din voturile populatiei, ceea ce nu influenteaza rezultatele UDMR.
APD a semnalat cu precadere cazul din judetul Ilfov, care s-a detasat in ceea ce priveste transportul alegatorilor la sectiile de votare.
“Vom astepta numaratoarea finala pentru a vedea ce fel de discutii vom avea si daca vom avea discutii“, a mai afirmat Tariceanu.
Schimbarea la fata a lui Vadim nu l-a ajutat prea mult in acest an, ceea ce dovedeste ca in 2000 scorul inregistrat s-a datorat unei conjuncturi speciale, pe fondul prabusirii CDR.
Parlamentul acorda incredere Guvernului cu votul majoritatii deputatilor si senatorilor.“ Prin urmare, din moment ce nici unul dintre partide nu a castigat majoritatea absoluta in Parlament, ar fi nevoie ca, prin negocieri cu alte grupuri parlamentare, sa se creeze o majoritate care sa se prezinte in fata presedintelui tarii cu un candidat de prim-ministru.
In timp ce Adrian Nastase a fost de trei ori la Botosani in acest an, o data chiar in saptamina scrutinului, Traian Basescu nu a trecut deloc prin judet.
In ceea ce priveste listele pentru Senat, respectiv Camera Deputatilor, Alianta PNL - PD este inaintea Uniunii PSD + PUR cu aproximativ trei procente.
Potrivit unui comunicat trimis de APD, judetul care s-a detasat de departe in ceea ce priveste transportul alegatorilor la sectiile de votare de pe teritoriul sau este Ilfov.
In cursul zilei de luni, Nichitean, vicepresedinte al PD Suceava, a demisionat din toate functiile din partid, dupa ce faptele sale au fost date la iveala in urma verificarilor facute de presedintele BEJ Suceava, Bogdan Cozgarea, la solicitarea PSD.
Corina Cretu, purtatorul de cuvant al sefului statului si consilierul prezidential, a declarat ieri ca este “regretabil“ ca Asociatia Pro Democratia (APD) a decis sa nu mai participe la monitorizarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale.
Deputatii din actuala legislatura vor mai lucra doar o singura zi. Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a stabilit ca luni va avea loc ultima sedinta din legislatura 2000-2004 pentru ca, in scurt timp, deputatii care au fost alesi la 28 noiembrie vor trebui validati.
Regele Florin Cioaba si fiul sau, Dorin, sunt primii pe listele Camerei Deputatilor, in timp ce imparatul Iulian deschide lista pentru Senat.
“Este in interesul comunitatii maghiare sa fim in Guvern si in interesul Romaniei sa existe o majoritate guvernamentala, este o decizie ce depinde de negocieri“, a spus el.
google-analytics.com