Cautare

69773 de rezultate pentru "ce" (1.69 secunde)
Biroul Electoral Judetean (BEJ) Gorj a anuntat ieri ca Nicolae Mischie (foto), candidat independent, a formulat plangere penala impotriva PSD Gorj, a presedintelui filialei si a altor catorva membri reprezentativi ai organizatiei.
El a adaugat ca, in turul doi, a€žluptaa€œ se va da intre el si Adrian Nastase, iar, in ceea ce-l priveste, ar dori drept aliat poporul roman.
Astfel, pentru fiecare zi de absenta, parlamentarului chiulangiu i se retine o suma de bani ce reprezinta a 21-a parte din indemnizatia lunara, la care se adauga diurna de deplasare.
Seful Executivului a spus bancuri cu Basescu, a dansat, s-a pupat cu membrele trupei Galax, a facut cam tot ce se putea face pentru a mai aduna ceva voturi. Cu sau fara stiinta sa, ceea ce s-a intimplat ieri cu prilejul vizitei sale a fost in buna parte regizat.
Ce, ramane de vazut. Ce vom alege pe 28 vom culege insa in urmatorii patru ani, prin urmare, ar fi bine sa lasam naibii campania neconvingatoare si sa ne amintim cum ne-au tratat, timp de 15 ani, cei care acum ne cersesc voturile.
Indicatorul trilingv cu inscriptia “Tinutul Secuiesc“, pus ieri de reprezentanti ai UDMR la granita dintre judetele Covasna si Brasov, a fost indepartat la doar cateva minute dupa amplasare de catre politisti.
“Daca nu reusim sa intram in Parlament atunci vom decide si cautam sa discutam cu Alianta sa vedem in ce masura putem colabora postelectoral, noi fiind in afara Parlamentului“, a spus Ciuhandu.
In ultima zi de lucru inaintea alegerilor parlamentare si prezidentiale, Camera Deputatilor a adoptat cateva modificari ale Regulamentului propriu.
Pregatirile pentru manifestarile organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei au inceput luni in Piata Tricolorului din municipiu.
Public.“, a spus Basescu dupa ce precizase ca propaganda dusa de PSD impotriva sa pe tema homosexualitatii i se pare incorecta“.
Al doilea, PSD castiga Presedintia si isi mentine majoritatea in Parlament, si al treilea, Presedintia si Parlamentul sunt controlate fiecare de cate una din parti, ceea ce ar insemna o perioada de coabitare fara precedent pentru Romania.
Forumul Democrat al Germanilor din Romania (FDGR) s-a dovedit o formatiune de centru, iar acest lucru s-a vazut cel mai bine la alegerile locale din anul 2004, cind dupa ce au cistigat administratia Sibiului cu un procent zdrobitor de 90% la primar, 70% la Consiliul Municipal, Primaria Medias, Primaria Cisnadie si o reprezentativitate impresionanta la Consiliul Judetean, a gestionat rational relatia cu celelaltee formatiuni politice.
Ca urmare, dezmintirile lui Nastase par sa tina mai mult de respectarea legendei electorale - cea cu tandemul sudat menit sa ne conduca sigur si rapid in UE, fiind destul de problematic de apreciat cam ce greutate o sa aiba, in PSD, cuvantul lui Nastase dupa alegeri, indiferent daca o sa ajunga sau nu la Cotroceni.
Potrivit liderului interimar PUR Constanta, Andrian Mihei, pe listele pentru alegeri exista indivizi care nu au ce cauta in Parlament pentru ca "se duc acolo sa se imbogateasca si nu sa faca ceva pentru tara”.
Presedintele Iliescu a facut aceste afirmatii dupa ce i-a fost prezentat cazul unei persoane in varsta de 77 de ani care urmeaza sa fie evacuata din casa in care locuieste.
Conducerea UDMR Covasna il acuza de abuz in serviciu pe adjunctul sefului IPJ Covasna, comisarul-sef Nichita Teodor, care l-a intrerupt pe senatorul Uniunii Puskas Balint in timpul discursului sustinut in fata panoului cu denumirea “Tinutul Secuiesc“ amplasat marti la granita dintre judetele Covasna si Brasov.
In ceea ce-i priveste pe principalii candidati la functia de Presedinte al Romaniei, AFP face aprecieri transante.
La alegerile locale, raportul cheltuielilor Uniune/Alianta era de 3/1, in timp ce in prezent acest raport este de 1,5/1.
Candidatul PSD+PUR la Presedintie, Adrian Nastase, si Mircea Geoana, premierul desemnat al Uniunii, si-au incheiat marti seara turneul electoral in Moldova, participand la Bacau la mitingul electoral cu cea mai numeroasa prezenta.
google-analytics.com