Cautare

69826 de rezultate pentru "ce" (1.88 secunde)
Reproducerea in presa scrisa, imprimarea pe bannere, pliante, carti postale, fluturasi si alte mijloace de propaganda electorala a combinatiilor de culori care sa evoce drapelul Romaniei este interzisa, au stabilit ieri membrii BEC.
UCM Covasna va organiza astazi un mars de protest in fata Casei cu Arcade din Sfantu Gheorghe, pentru a-si exprima nemultumirea fata de prezenta in judet a liderului Partidului Socialist Ungar, Hiller Istvan, care se opune acordarii dublei cetatenii pentru etnicii maghiari.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
"Vrem ca acest sediu sa fie inima relatiilor dintre cetateni si candidati, astfel incat sa ne putem cunoaste mai bine, sa putem aprecia ce am facut si mai ales ce putem face in continuare", a declarat Popescu.
Preocuparea parlamentarilor pentru campania electorala in detrimentul activitatii legislative obisnuite si necesare in acelasi timp rezulta nu numai din programul redus de lucru adoptat pentru aceste saptamani, dar si din subtirimea ordinii de zi.
Din primele estimari ce se pot face asupra acestui prim esantion de declaratii de avere rezulta ca, daca nu vom avea un Parlament mai "curat", in mod sigur va fi unul mai "bogat".
Ca urmare, in ceea ce priveste preferintele economice, PRM s-a declarat adeptul unui "capitalism popular”, consolidat pe programele "bine articulate” si solutiile propuse in oferta electorala de partidul in cauza.
Campania furibunda lansata de PSD impotriva lui Basescu s-a declansat imediat dupa ce liderul PD a apreciat ca negocierile de aderare nu ar trebui finalizate decat dupa ce Romania va indeplini, cu adevarat, criteriile impuse de UE.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
Poenaru s-a declarat multumit de faptul ca Senatul nu a aprobat discutarea legii de retrocedare a averii regale in procedura de urgenta, ceea ce ar fi grabit lucrurile.
Umanistii mentionati pe "lista rusinii" de catre Coalitia pentru un Parlament Curat (CPC) se considera calomniati, dar nu stiu pe cine sa dea in judecata.
Faur Isaia, devenit celebru dupa ce l-a stropit cu cerneala pe Emil Constantinescu, a depus douasprezece contestatii, cate una pentru fiecare candidat la Presedintie validat de BEC.
Comisia internationala privind studierea Holocaustului in Romania isi va prezenta raportul maine, la Bucuresti, dupa un an de cercetare si studiere a arhivelor.
Declaratiile de avere ale candidatilor la Cotroceni nu au fost inca publicate ca atare pe site-ul Administratiei Prezidentiale. Totusi, cei care candideaza si pe listele pentru Parlament au deja aceste declaratii pe site-urile forului legislativ.
Astfel, Legea 504 mentioneaza ca singura autoritate de reglementare in domeniul audiovizual este Consiliul National al Audiovizualului, in timp ce Legea 373 acorda BEC competenta de a adopta hotariri care sint obligatorii pentru toate organismele cu atributii in materie electorala, inclusiv pentru CNA.
Primarul localitatii Harsova, Ionel Chirita, i-a adus la cunostinta reprezentantului Guvernului in teritoriu ca presedintele CJC a informat Consiliul Local al orasului pe care liberalul il administreaza ca a fost repartizata suplimentar catre bugetul local o suma de peste 500 milioane lei, din cota de 17%.
Nicolae Vacaroiu si Dan Nica, membri marcanti ai PSD, i-au dat in judecata pe Alina Mungiu-Pippidi, Cristian Parvulescu, Coalitia pentru un Parlament Curat si Asociatia Pro Democratia fiindca au fost trecuti pe "lista neagra".
Parlamentarii cu certificate de securitate intampina "reticenta, lipsa de incredere si de transparenta" din partea unor institutii de securitate cand solicita, in baza legii, informatii clasificate, se arata intr-un raport elaborat de Fundatia Eurisc si Comisia de aparare a Camerei Deputatilor.
Fluturasi otraviti PRM Mures a depus ieri la BEJ doua reclamatii impotriva Aliantei, sustinand ca reprezentantii acesteia au lipit afise in locuri de afisaj care au fost repartizate PRM, si a cerut sanctionarea contraventionala a Aliantei pentru violarea locurilor pe panourile de afisaj, sanctiuni ce se pot ridica la sume cuprinse intre trei si cinci milioane de lei.
Lobby in Ungaria Cum electoratul maghiar din Romania a dat semne ca si-ar dori dubla cetatenie, asta dupa ce acordarea legitimatiei de maghiar nu le-a adus prea multe beneficii, UDMR a preluat ideea din mers si a anuntat ca mai multi reprezentanti ai sai vor pleca in Ungaria, intr-o misiune de lobby.
google-analytics.com