Cautare

4047 de rezultate pentru "cate" (3.34 secunde)
Atata patima, toate tipologiile umane, dezlantuite sau rezervate, narcisistice sau discrete, cate invective, dar si decenta si nedumeriri sincere pe ici-colo, cate certitudini si adevaruri absolute ce nu admit alte variante de adevar, cata otrava, cat venin, dar si, mai rar, analize lucide, cu argumente mai solide sau mai fragile, expuse fara emfaza sau trufie, cate alte argumente, apoi, pro si contra, dar si negari fara drept de apel, cata incrancenare si ignoranta in absenta argumentelor, ce deversare de stereotipuri si prejudecati, cate partizanate si cata detasare rece sau inteleapta, cate impartasiri ale propriilor experiente si cate, putine, ale naturilor introvertite, cate probe de solidaritate in spirit de turma, dar si cate autentice, cata decenta, dar si cat desfrau verbal eliberator de frustrari sau doar tradand o educatie precara, cati copii, motiv de mandrie si de proprie validare, cate pisici si cati catei, de la propriile exemplare pana la intamplari exemplare cu animale, cate fake news-uri pana la stiri menite sa ne limpezeasca mintea de zgura dezinformarii sau a titlurilor de presa umflate ce sfideaza realitatea fara vreo remuscare de bun simt, macar, daca nu deontologica, cate lamentari cersind consimtaminte si adepti, fani chiar, unii inflacarati, gata oricand sa aduleze oameni publici, celebri, dar si cati fericiti sa-i combata si sa-i minimalizeze doar pentru ca-s celebri, da' cine s-or crede astia, cate complexe si angoase si, din cand in cand, cata generozitate, cate depresii expuse sau duse pe picioare, cata disperare, dar si cata speranta, nu mai zic cat umor, vulgar, dar si ingenios, irezistibil, cat cinism, dar si cata ingaduinta sau entuziasm si, rar, cate-o dorinta finalizata de a-i ajuta pe altii.
- Moare cate putin cine se transforma in sclavul obisnuintei, urmand in fiecare zi aceleasi traiectorii; ... - Moare cate putin cine-si face din televiziune un guru.
La egalitate, hipermarketurile real-, si Kaufland platesc anual cate un milion de lei catre municipalitate. ... Proprietari cu multe case Datele de la Directia de Impozite si Taxe arata ca in Craiova exista 6.437 de oameni care detin cate doua proprietati.
Pe langa alimentele enumerate mai sus, dimineata si seara se consuma cate un catel de usturoi. ... Timp de 2 zile, se beau cate 5-6 pahare de suc de mar. ... Pe parcursul a 12 ore, se consuma lichidul, luandu-se cate o lingurita.
Din randul eurodeputatilor romani, cei mai "constiinciosi" la plenarele PE au fost, in aceeasi perioada, Oana Antonescu, Sabin Cutas, Iosif Matula, Cristian Preda si Csaba Sogor (100%), iar prezenta cea mai redusa la plenare a avut-o George Becali (27,03%), precedat de Corneliu Vadim-Tudor (40,54%), Traian Ungureanu (62,16%), Cristian Busoi si Adina Valean (fiecare cu cate 64,86%).
Sa nu se neglijeze usturoiul care da rezultate foarte bune in cancerele de stomac si colon daca se consuma zilnic cate 2-3 catei cruzi sau ca mujdei pe o perioada limitata, in functie de toleranta fiecarei persoane.
Sa nu se neglijeze usturoiul care da rezultate foarte bune in cancerele de stomac si colon daca se consuma zilnic cate 2-3 catei cruzi sau ca mujdei pe o perioada limitata, in functie de toleranta fiecarei persoane.
De cate ori putem iubi in viata? ... Un suflet la fel de sfaramat care doare la fel de mult precum in ziua in care ne-am despartit, amintiri despre ce inseamna fericirea la superlativ si un gust amar ce revine ori de cate ori privesc spre viitor.
Tratamente interne cu Branca-ursului - Impotenta hormonala - se tin pe an patru cure cu Branca-ursului, administrata sub forma de comprimate, cate patru-sase pastile pe zi.
cate acceleratoare erau? ... - Acum in Romania, in momentul de fata, cate acceleratoare sunt? ... - Eu zic ca sunt 25 ca mobila, nu stiu cate functioneaza. ... Asa ca am fost in Suedia de mai multe ori si luam cate o localizare anatomica:
Mai e o problema si ca la noi conflictele se aplaneaza cand ii arunci fiecaruia cate un ciolan de ros... ... Care e problema ta daca alora doi le-a aruncat cate ceva si trag la rame si barca merge inainte?
Mai face cate o jumbo-prostie, mai balbaie cate o lege, e prins cu si alta manarie sau e tradat de un alt functionar fidel. ... Sa crape PDL-ul numai cate putin, cate o lingurita pe zi si cate un hardau pe saptamina!
22 dintre aceste persoane detin cate sase sau mai multe apartamente. ... Cele mai multe dintre acestea, in numar de 6.256, detin cate doua proprietati. 844 de craioveni au cate trei case, iar 186 de concitadini au ajuns la performanta de a detine cate patru locuinte.
22 dintre aceste persoane detin cate sase sau mai multe apartamente. ... Cele mai multe dintre acestea, in numar de 6.256, detin cate doua proprietati. 844 de craioveni au cate trei case, iar 186 de concitadini au ajuns la performanta de a detine cate patru locuinte.
Cozonac cu nuca si cacao, fabricat de Vel Pitar, cozonac cu nuca, cacao si stafide, fabricat de Lucipol, cozonac cu nuca, stafide si cacao, fabricat pentru CORA, contin cate 11 aditivi.
Sa ceara de la investitori straini care licitau pentru un contract sau care doreau sa cumpere cate o fabrica daca nu o finantare pentru fundatia lor personala, macar cate un activ al fabricii care tocmai se privatiza.
El a mai primit un an si noua luni de inchisoare pentru evaziune fiscala si doua pedepse a cate doi ani si jumatate pentru spalare de bani.
In traditia multiseculara a poporului francez, transmisa si la belgieni si elvetieni, exista un vechi obicei ca, in prima duminica din luna Mai, sa se daruiasca celor dragi cate un buchet de lacramioare, ca un mesaj al urarilor de noroc in viata pentru tot anul.
Se va consuma cate 250 ml de suc la 2 ore si jumatate. ... Se administraza cate 40 picaturi, de 3 ori pe zi, luate pe o bucata de paine uscata.
Democrat-liberalii au fost urmati de liberali cu 14 primarii adjudecate din 28 la cate au avut candidati, PSD cu 11 primari din 22 de candidati, UDMR cu sase primari din 12 candidati, PNG si PC cu cate un primar.
google-analytics.com