Cautare

19674 de rezultate pentru "cate voturi au presedintele" (3.27 secunde)
Toate voturile valabil exprimate in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, in cele 31 de circumscriptii electorale din judetul Constanta au fost numarate, ieri, de specialistii din cadrul Directiei de Statistica si de reprezentantii Biroului Electoral Judetean Constanta, iar la finalul calculelor facute, au fost desemnati si castigatorii.
Tudor, Vasile Blaga, Mircea Geoana, Cristian Diaconescu, Lavinia Sandru, Ion Iliescu, Adrian Nastase, Crin Antonescu, Viorel Hrebenciuc, sunt printre parlamentarii care, intre 2006-2008, au votat cel mai putin in plen.
In mandatul presedintelui Traian Basescu, la sefia Guvernului s-au succedat doi premieri: ... Relatia dintre presedintele Basescu si premierul Tariceanu a involuat, rapid, de la colaborare la critici, atacuri si tensiuni.
Partidul Social Democrat a castigat la mustata alegerile pentru Parlamentul European din judet, obtinand cu aproximativ 3.000 de voturi mai mult decat PD. Democratii acuza fraudarea alegerilor prin intermediul listelor suplimentare si au cerut Biroului Electoral Central ca acestea sa fie reverificate.
Din 8 filiale PDL contactate, 5 au confirmat ca au pregatit listele cu cate 10 votanti pentru EBA, iar unele au furnizat numele si numerele de telefon ale militantilor care-si vor sacrifica duminica votul pentru mezina presedintelui.
Potrivit rezultatelor centralizate de BEJ, Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR, a obtinut 51.321 de voturi -34,43%, Marko Bella (UDMR) 46.898 de voturi -31,46%, Traian Basescu, candidatul Aliantei D.A.
Doar doi candidati au reutit insa sa obtina peste 50% din voturile alegatorilor din colegiile in care au candidat. Primul este Adrian Nastase, care a obtinut 60,99%, reprezentand 13.717 voturi din cele 22.488 valabil exprimate in colegiul 8 pentru Camera Deputatilor.
cetateni abandonati de cei pe care i-au votat. ... Cristian Parvulescu, presedintele Pro-Democratia, a atras atentia asu¬pra derapajului democratic in care se ajunge din cauza nerespectarii legisatiei.
Locuitorii din comuna Colonesti au, de duminica, un nou primar.
Alianta electorala PSD+PC a castigat alegerile in Dolj, cu un procent de 39,20% dinvoturi, fata de 36,56% reusit de PD-L, insa a pierdut in Craiova, unde democrat-liberalii si-au insusit 30,82% din voturile valide, in comparatie cu cele 28,8 procente ale PSD+PC.
Motiunea de cenzura initiata de PNL si UDMR a intrunit doar 112 voturi "pentru", 137 "impotriva", doua voturi fiind anulate, in conditiile in care, pentru a fi adoptata, ar fi fost necesare 236 de voturi.
PDL si Basescu au incercat prin toate mijloacele sa obtina voturile necesare pentru a nu trece solicitarea de suspendare. Sursele din interiorul USL sustin insa, ca in acest moment, au cu 30 de voturi in plus decat cele necesare pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu.
Desi la primele alegeri libere care au urmat Revolutiei din 1989 au concurat 72 de formatiuni politice, Frontul Salvarii Nationale, condus de Ion Iliescu, a obtinut 66% din voturile romanilor.
Consilierii judeteni au votat, in aproximativ 3 ore, de nu mai putin de trei ori.
Congresul PSD a ales, duminica, cei 14 noi vicepresedinti ai partidului, precum si presedintele executiv, surpriza venind din partea liderului senatorilor PSD, Mihai Fifor, care a pierdut la limita functia de vicepresedinte.
Social-democratul Ilie Sarbu a fost ales, marti, de plenul Senatului, din turul al treilea, cu 43 de voturi, presedinte al acestei Camere, in urma demisiei lui Nicolae Vacaroiu, care a ajuns la sefia Curtii de Conturi.
Dupa doua zile de audieri, 12 din cele 14 persoane propuse ca ministri de Lucian Croitoru au fost respinse de catre comisiile parlamentare. In a doua sesiune de audieri care s-a desfasurat joi in Parlament au fost audiate alte 8 persoane, toate primind aviz negativ din partea comisiilor parlamentare.
Atata patima, toate tipologiile umane, dezlantuite sau rezervate, narcisistice sau discrete, cate invective, dar si decenta si nedumeriri sincere pe ici-colo, cate certitudini si adevaruri absolute ce nu admit alte variante de adevar, cata otrava, cat venin, dar si, mai rar, analize lucide, cu argumente mai solide sau mai fragile, expuse fara emfaza sau trufie, cate alte argumente, apoi, pro si contra, dar si negari fara drept de apel, cata incrancenare si ignoranta in absenta argumentelor, ce deversare de stereotipuri si prejudecati, cate partizanate si cata detasare rece sau inteleapta, cate impartasiri ale propriilor experiente si cate, putine, ale naturilor introvertite, cate probe de solidaritate in spirit de turma, dar si cate autentice, cata decenta, dar si cat desfrau verbal eliberator de frustrari sau doar tradand o educatie precara, cati copii, motiv de mandrie si de proprie validare, cate pisici si cati catei, de la propriile exemplare pana la intamplari exemplare cu animale, cate fake news-uri pana la stiri menite sa ne limpezeasca mintea de zgura dezinformarii sau a titlurilor de presa umflate ce sfideaza realitatea fara vreo remuscare de bun simt, macar, daca nu deontologica, cate lamentari cersind consimtaminte si adepti, fani chiar, unii inflacarati, gata oricand sa aduleze oameni publici, celebri, dar si cati fericiti sa-i combata si sa-i minimalizeze doar pentru ca-s celebri, da' cine s-or crede astia, cate complexe si angoase si, din cand in cand, cata generozitate, cate depresii expuse sau duse pe picioare, cata disperare, dar si cata speranta, nu mai zic cat umor, vulgar, dar si ingenios, irezistibil, cat cinism, dar si cata ingaduinta sau entuziasm si, rar, cate-o dorinta finalizata de a-i ajuta pe altii.
La conferinta care s-a desfasurat la Casa de Cultura a Sindicatelor in prezenta lui Miron Mitrea, vicepresedinte al PSD, au mai fost alese noul Consiliu Judetean, Biroul Permanent si alte structuri de conducere ale organizatiei.
Situatie de neimaginat in teritoriu, unde, conform datelor centralizate de Biroul Electoral Judetean, au fost declarate nule circa 35.000 de buletine de vot, ceea ce reprezinta peste 12% din totalul voturilor valabil exprimate.
google-analytics.com