Cautare

16307 de rezultate pentru "cat la suta au" (3.41 secunde)
2 la suta - joi, 19 Martie 2020 Predominant insorit Temperatura intre 3 grade C si 17 grade C - vineri, 20 Martie 2020 Predominant noros Temperatura intre -2 grade C si 1 grade C Precipitatii:
Un sondaj INSOMAR dat publicitatii duminica releva faptul ca PDL este primul in optiunile electoratului, cu 39 la suta, urmat fiind de PSD (25 la suta), PNL (20 la suta), PRM si UDMR (cate 4 la suta) si PNGCD (3 la suta).
Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR la Presedintia Romaniei, ocupa primul loc in preferintele alegatorilor romani, el obtinand duminica 42,9 la suta din voturi, potrivit datelor sondajului realizat la iesirea de la urne la ora 21, de Insomar in colaborare cu Metromedia Transilvania, comandat de TVR 1.
Daca duminica ar fi alegeri, 49 la suta dintre intervievati ar vota cu Alianta PNL-PD, potrivit unui sondaj INSOMAR dat publicitatii ieri. Partidul Social Democrat, principala formatiune de opozitie, ar obtine 20 la suta din voturi, iar pe locul trei s-ar situa Partidul Romania Mare, cu 14 procente.
Cota de popularitate a presedintelui rus Dmitri Medvedev (foto) si cea a premierului Vladimir Putin au atins maximul lor istoric, arata datele unui sondaj realizat de fundatia Opinia Publica (FOM), citate luni de cotidienele Vedomosti si Moskovski komsomolets, relateaza RIA Novosti, in pagina electronica.
Vezi de cate ori e mai tare Oprescu decat Prigoana Un sondaj realizat de Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde, la solicitarea DeCe News, arata ca bucurestenii il vad pe Oprescu drept castigator al alegerilor locale, la mare distanta fata de urmatorul candidat, Silviu Prigoana.
In fata unor jurnalisti germani, seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Jonathan Scheele, s-a declarat optimist in ceea ce priveste aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. „Lucrurile merg,s-au pus in miscare“, le-a spus ambasadorul jurnalistilor germani, potrivit siteului Euractiv.
Proiectul vizeaza un cadru mai larg, cel al investigarii perceptiei Federatiei Ruse in triunghiul Romania-Republica Moldova-Ucraina, se arata in comunicatul furnizat de CPCEW, cu ocazia lansarii sondajului in Romania, eveniment desfasurat joi, la Casa Titulescu din Bucuresti.
Desi participarea la alegerile europene s-a diminuat constant de la primul scrutin din 1979, un sondaj de opinie publicat zilele trecute da sperante ca la 7 iunie absenteismul nu va atinge un nou record, asa cum se prognozase in urma cu cateva saptamani.
Electoratul UDMR este cel mai categoric, considerand ca parasirea presedintiei PRM de catre Vadim Tudor este un lucru bun - 82 la suta.
Articolul din care spicuim cateva idei in cele ce urmeaza, incepe cu afirmatiile surprinzatoare "lumile extraterestre pot exista la o distanta de miliarde de ani lumina, dar si pe fundul cestii dumneavoastra de cafea".
Cele mai mari preturi din Europa ale produselor alimentare si bauturilor nonalocolice sint inregistrate in Danemarca, 142 la suta (100 la suta fiind media preturilor din cele 27 de tari membre), iar cele mai scazute in Bulgaria, 56 la suta, potrivit unui studiu Eurostat care a comparat preturile din 2006 a aproximativ 500 de produse in 37 de state europene, inclusiv cele 27 de state membre UE.
BNR ieftineste creditarea In sedinta din 2 Noiembrie 2011, Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei a hotarat reducerea ratei dobanzii de politica monetara la nivelul de 6,00 la suta de la 6,25 la suta pe an incepand cu data de 3 noiembrie 2011 si gestionarea adecvata a lichiditatii din sistemul bancar.
PD-L si Traian Basescu (foto) sunt pe primul loc in preferintele electorale potrivit unui sondaj CSOP realizat in perioada 24-27 aprilie, la comanda PD-L. ... In ceea ce priveste intentia de vot la partide, pentru alegerile europarlamentare, clasamentul CSOP este urmatorul:
Partidul lui Traian Basescu a obtinut, la alegerile europarlamentare de duminica, 41,5% din voturile locuitorilor Mangaliei, urmat, la mare distanta, de PSD - 16,2%, PLD - 9,8%, PNL - 7,6%, PC - 7,4%, PNG - 5%, PRM - 4,4%, PIN - 4,3%.
Cheltuielile private de bunuri de larg consum au crescut cu 12 la suta in primele sase luni ale acestui an, in Romania, ritm superior celui din tarile vecine, dezvoltarea comertului modern contribuind semnificativ la aceasta evolutie, potrivit unui studiu.
Mass-media franceze abunda in informatii si statistici alarmante, referitoare la evolutiile din economiile mari ale lumii.
Mass-media franceze abunda in informatii si statistici alarmante, referitoare la evolutiile din economiile mari ale lumii.
Prezentate de catre Radu Nicosevici, presedintele Academiei de Advocacy si coordonatorul proiectului, rezultatele monitorizarii releva ca numarul parlamentarilor activi, adica a celor care au propuneri legislative sau au formulat amendamente, reprezinta mai putin de 50% din numarul tuturor.
Reprezentantii PCM si ai UDMR s-au inteles joi seara, la Targu Mures, dupa circa cinci ore de discutii, asupra candidaturii sub sigla UDMR, insa numarul mandatelor pentru civici ramane in discutie, uniunea asteptand un raspuns, vineri, la Cluj-Napoca, privind oferta pe care le-a facut-o acestora.
google-analytics.com