Cautare

497 de rezultate pentru "cabinet" (5.56 secunde)
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a anuntat ieri ca Biroul Permanent al acestei Camere a decis transmiterea live pe Internet a sedintelor de plen si constituirea unui cabinet de televiziune care va fi la dispozitia fiecarui grup parlamentar.
Restructurarea nu vizeaza si modificari la nivel de Cabinet, deoarece Tariceanu este de parere ca Romania nu are “un Guvern cu prea multi ministri sau cu prea multe ministere“.
Ion Florescu nu a uitat de asociatul sau de la PRESUT Jilt, Scarlat Iriza, cind acesta si-a incheiat mandatul la Camera Deputatilor si i-a oferit postul de sef de cabinet senatorial, unde activeaza si in prezent.
Solicit partidelor ca noul cabinet sa beneficieze de un moratoriu politic, asumat public in fata cetatenilor, pe intreaga derulare a mandatului guvernului de pina la alegeri.
UPDATE 16.15 Premierul desemnat Victor Ponta si-a inceput discursul in fata plenului Parlamentului, care urmeaza sa isi exprime sustinerea fata de noul cabinet.
Potrivit Constitutiei, data de 15 mai este termenul limita pentru ca Medvedev sa prezinte propunerile pentru un nou cabinet. Pana la formarea noului Executiv, guvernul precedent asigura administrarea afacerilor curente.
Orisice prim-ministru are datoria sa isi crediteze colegii de cabinet pe seama competentei sau a biografiei personale in momentul in care acestia isi asuma portofoliile.
PSD considera ca semnarea Tratatului de integrare a Romaniei in UE este o “victorie a performantei Guvernului PSD“. Membrii fostului Cabinet Nastase s-au reunit luni seara pentru a sarbatori semnarea Tratatului de integrare a Romaniei in UE.
Tariceanu a mai spus ca actualul Cabinet considera oportuna reducerea numarului de ministri, in scopul reducerii birocratiei si flexibilizarii aparatului guvernamental.
O alta acuzatie adusa lui Ovidiu Marian este aceea ca ar fi "infiintat functia de Director ‘General’ de cabinet, care nu exista in ROF, pentru a-si plati, substantial, din banii publici pe consilierul lui, un individ pe nume Baciu, a carui nevasta a fost ‘importata’ rapid si ea in structura, pe functia de Sef Serviciu Achizitii Publice".
Faptul ca presedintele Trump isi angajeaza in Cabinet fiul si ginerele nu trebuie sa inspire, cumva, autoritatile romane sa dezincrimineze aceasta infractiune din Codul penal dambovitean, asa cum intentioneaza, in mod samavolnic, sa procedeze actualul Guvern pesedist.
Faptul ca presedintele Trump isi angajeaza in Cabinet fiul si ginerele nu trebuie sa inspire, cumva, autoritatile romane sa dezincrimineze aceasta infractiune din Codul penal dambovitean, asa cum intentioneaza, in mod samavolnic, sa procedeze actualul Guvern pesedist.
“Asta inseamna ca actualul Cabinet trebuie lasat sa lucreze, iar fortele politice trebuie sa ii asigure linistea si ragazul necesare“, a completat Nicolaescu, adaugand ca integrarea europeana este un obiectiv politic de consens national si ca, in acest sens, Comitetul executiv al PNL isi exprima sprijinul neconditionat pentru premierul Calin Popescu Tariceanu.
Executivul trebuie sa respecte programul de guvernare, iar daca nu este in stare, atunci sa lase un alt Cabinet, care poate face acest lucru“, a spus Boureanu.
PSD se pregateste sa foloseasca la maximum greselile actualului Guvern demisionar pentru a castiga procentele necesare formarii unui Cabinet in urma alegerilor anticipate.
prima (considerata „de compromis” de catre autorul ei, Gheorghe Stefan) consta in preluarea de catre Stolojan a conducerii guvernului si pastrarea lui Tariceanu in fruntea PNL-ului, iar a doua ramanerea actualului premier la carma Executivului si cooptarea lui Stolojan in cabinet pe post de ministru al Finantelor (autor Catalin Micula).
Aflati la guvernare intr-o Coalitie despre care sustin ca este functionala, intr-un Cabinet condus de un liberal, democratii considera ca nu sunt mai prejos decat partenerii lor din Alianta D.A.
In cazul primului dintre acestia ieri se afla totusi la birou consilierul de cabinet, insa la ceilalti doi usile erau inchise cu cheia.
Conservatorul Adrian Mihei a afirmat ca a parasit sedinta pentru ca a primit un telefon de la presedintele partidului Dan Voiculescu, care i-a spus ca il asteapta la cabinet.
El a mentionat si ca fondurile alocate de actualul cabinet pentru achitarea datoriilor din sistemul sanitar sunt de aproximativ 10.000 de miliarde de lei vechi, o parte dintre sume reprezentand fie restante din 2003, fie „factura pentru campania electorala a PSD in 2004“.
google-analytics.com