Cautare

497 de rezultate pentru "cabinet" (2.74 secunde)
Biroul Politic Central al PNL a decis luni, 12 octombrie, cu unanimitate de voturi, la propunerea presedintelui Crin Antonescu, sa-l valideze pe primarul Sibiului, Klaus Johannis ca propunere a partidului pentru prim-ministru, in situatia in care actualul Cabinet va cadea, au precizat surse liberale.
Astazi mai este asteptata clarificarea partidelor de opozitie in privinta planurilor de guvernare postelectorale, in conditiile in care mai multi reprezentanti ai PSD au declarat, pana acum, ca dupa prezidentiale vor formarea unui Cabinet politic, cei de la UDMR au declarat ca sustin postelectoral tot guvernare politica, cu UDMR in Cabinet, iar PNL accepta, in functie de performante continuarea executivului tehnocrat.
El a tinut sa adauge ca spera ca noul Cabinet Boc sa fie format din "oameni de valoare" si ca va tine cont de dispozitiile venite de la Fondul Monetar International, Banca Mondiala si de la Bruxelles, fiindca "situatia Romaniei este dramatica si daca dorim sa primim bani europeni trebuie sa facem ceea ce ni se spune fie ca ne place, fie ca nu si acest lucru ar trebui stiu de orice guvern s-ar forma".
Nu demult, in partidul de guvernamant a aparut varianta unui cabinet cu doar 8 ministere, o initiativa a lui Liviu Negoita, care nu s-a prea bucurat, trebuie spus, de popularitate in randul pedelistilor.
• 18,1% ca ar trebui inlocuit cu un guvern PSD sau condus de un lider PSD • 12,0% din cei chetionati au raspuns ca ar trebui inlocuit cu altii mai buni fara sa specifice care sunt aceia • 10,2% din subiecti au apreciat ca guvernul trebuie inlocuit cu un cabinet PNL sau condus de un lider liberal • 9,3% din cei respondentii au ales un guvern de tehnocrati pentru inlocuirea actualului cabinet • 4,8% au indicat Partidul Poporului (al lui Dan Diaconescu), ca solutie pentru schimbarea Guvernului Boc • 4,3% au ales "alte variante" • 3,6% din chestionati au ales un guvern PRM sau condus de Corneliu Vadim Tudor • 2,9% au ales un guvern format de "Coalitia PSD+PNL" • 1,4% au dorit inlocuirea cabinetului Boc cu tineri • 1,2% au cerut alegeri anticipate • 32,2% au raspuns ca nu stiu ce trebuie facut sau nu au dorit sa raspunda.
Crin Antonescu a mentionat ca isi asuma conducerea acestei echipe, un cabinet concentrat, cu 11 portofolii, din care fac parte cinci independenti. El a precizat ca acest cabinet urmeaza sa fie validat in Delegatia Permanenta.
In opinia sa, aceasta este "cea mai dura palma pe care a primit-o primul-ministru de la asa-zisii sustinatori ai sai si, in primul rand, de la oamenii pe care ii are in Cabinet".
In situatia in care noul cabinet va lua masuri in privinta reducerii TVA la produse agricole, va sustine agricultura bio si va adopta solutii mai curajoase privind taxa de solidaritate pe marile averi - nu 1% ci 10%, CAS redus pentru angajator, in scopul crearii de noi locuri de munca, salariu minim de 850 de lei, pentru atragerea de venituri suplimentare la buget, opozitia va sustine aceste masuri ca parte integranta a propriului sau program.
Vezi propunerile USL Desemnarea lui Victor Ponta pentru functia de prim-ministru aduce in atentie si numele care se vehiculeaza pentru formarea noului Cabinet. ... Potrivit RTV, din viitorul Cabinet ar putea face parte Varujan Vosganian, Calin Popescu Tariceanu, Liviu Dragnea sau Ecaterina Andronescu.
Guvernul a decis in sedinta de azi schimbarea prefectilor si subprefectilor PDL si UDMR, dupa ce proiectele de hotarari care opereaza aceste modificari au fost incluse pe agenda primei reuniuni a noului Cabinet, au declarat surse oficiale citate de mediafax.ro.
La data de 23.05.2012, Marcel Sampetru i-a cerut lui Vlad Mihai sa-i furnizeze date si informatii despre Ovidiu Silaghi, ministrul Transporturilor, in contextul unor discutii (interceptari ambientale audio-video) privitoare la numirea ca sef de Cabinet al acestuia a lui Remus Span (fost ofiter de Informatii, a lucrat la Ministerul de Interne, DNA, de unde a fost dat afara), persoana aflata in anturajul celor doi (Marcel Sampetru si Vlad Mihia).
Am fi cu totii interesati ca in alcatuirea viitorului cabinet sa functioneze criteriile acelea, care descriu normalitatea, pe care le tot invocam: ... Si ce mod mai bun de a o face poate fi daca nu satisfacerea cererii de portofolii in noul cabinet?
Gabriela Antoniu) Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu sustine, intr-o postare pe Facebook, ca absorbtia accelerata a fondurilor europene ar putea fi motivul inlaturarii Guvernului Ponta de la putere si inlocuirea acestuia cu un Cabinet tehnocrat care a oprit accesarea banilor europeni.
Barbat gospodar, Tudose n-a plecat de la Palat pana nu i-a lasat succesoarei ca mostenire un cabinet de lucru nou-nout, dotat cu un secretar general si secretari de stat ai SGG dintre oameni de-ai lui pe care nu apucase sa-i capatuiasca STOP Iar daca va fi sa fie doamna Dancila, dansa oricum nu are o echipa proprie cu care sa vina, asa ca un cabinet gata mobilat este un frumos cadou de debut STOP Cat despre ministri, care vor ramane cam aceiasi (cu exceptia, poate, a celor care au fost prea pe fata cu Tudose) vor fi analizati cu multa atentie - promite Dragnea STOP Criza de guvern a lovit si leul, care a inregistrat un curs record fata de euro:
Contractul incheiat de fostul Cabinet cu grupul Vinci pentru modernizarea infrastructurii rutiere ar putea fi revizuit din punct de vedere juridic si financiar, in functie de concluziile auditului asupra acestui proiect, a afirmat premierul Calin Popescu-Tariceanu la o emisiune a unui post national de stiri.
Ministrul bulgar al Afacerilor Europene, Meglena Kuneva, confirma faptul ca Romania ar putea intra ceva mai tarziu in Uniune, in cazul in care actualul Cabinet bulgar va fi demis printr-un vot de neincredere.
"Nimeni nu-si doreste sa lucreze intr-un cabinet darapanat sau intr-un spital cu tot felul de probleme materiale pentru un salariu care nu-i ajunge nici sa plateasca naveta. ... sa faca situatii, sa sape prin gradina, sa cumpere lemne pentru cabinet etc.
In cazul Autostrazii Transilvania, Guvernul Boc vrea sa renegocieze din nou cu Bechtel, de parca intarzierile de pana acum - cauzate tot de renegocierele anterioare ale aceluiasi cabinet - nu ar fi fost de ajuns. ... Iar politica in domeniu a actualui Cabinet Boc nu vad unde ne-ar putea duce.
Mai mult, exista o spalatorie, un cabinet medical si un cabinet de masaj, toate gratuite. Totusi, pentru a fi corecti, trebuie amintit ca Google nu a fost primul care a implementat un astfel de program.
Agentia Nationala de Integritate a organizat cabinetul vicepresedintelui (asimilat cu functia de subsecretar de stat) si a angajat personal in cadrul acestuia prin incalcarea prevederilor legale care nu permiteau organizarea unui cabinet la nivelul acestei functii.
google-analytics.com