Cautare

497 de rezultate pentru "cabinet ortopeditraumatologie" (3.43 secunde)
- E bine ca sedintele de reflexoterapie sa fie facute intr-un cabinet cu personal specializat. ... - Da, intr-un cabinet specializat, pentru ca reflexoterapia il ajuta si orice mod de ameliorare a starii lui de bine, de incredere intr-o metoda de tratament.
Centrul este dotat cu un cabinet de psihoterapie unde atat cei mici, cat si parintii lor vor fi ajutati sa isi dezvolte abilitatile de a confrunta problemele legate de starea de sanatate si sa isi identifice resursele interioare necesare pentru a face fata mai usor perioadei de criza aparuta in viata lor.
Asa ca in afara de imaginea membrilor sai, nepatati, tehnocrati, viitorul Cabinet va trebui sa faca fata si unor provocari de ordin economic.
________________________________________ Iar daca aveti nevoie de un medic in perioada aceasta, dar parca nu v-ati chiar duce pe la vreun cabinet fara sa fie cu adevarat necesar, aveti o solutie buna de tot:
- E bine ca sedintele de reflexoterapie sa fie facute intr-un cabinet cu personal specializat. ... - Da, intr-un cabinet specializat, pentru ca reflexoterapia il ajuta in obtinerea starii de bine, de incredere intr-o metoda de tratament.
In scopul dezvoltarii unor servicii educationale de calitate si a oferirii de sanse in dezvoltarea tuturor elevilor, Ministerul Educatiei si Cercetarii sprijina dezvoltarea cabinetelor de consiliere psihopedagogica si a cabinetelor logopedice din unitatile de invatamant prin alocarea de fonduri, 12.000 de lei pentru dotarea unui cabinet de logopedie, respectiv 16.000 de lei pentru un cabinet de consiliere psihopedagogica.
La fiecare cabinet, cate o asteptare de jumatate de ora.
Spun asta pentru ca trebuie sa fii cu adevarat nebun sa-ti poti imagina un cabinet format din Vadim Tudor, Mircea Geoana, Calin Popescu Tariceanu, Theodor Stolojan si Emil Boc, cabinet care sa fie si performant.
Asta inseamna 1000 de caini / cabinet. ... Nu a existat vizita la un cabinet in care sa nu se prezinte cate un om cu cate un maidanez suferind, in general lovit de masina.
Peste mai putin de doua saptamani ar trebui sa intre in vigoare o lege, mai precis o ordonanta de urgenta, care, cel putin teoretic, sa dea liber vanzarii spatiilor cu destinatie de cabinet medical.
Adica te duci bolnav acolo, nu stii cum sa ajungi mai repede de la un cabinet la altul, iar tentativa ta de a scurta drumul pe culoarele intortocheate se loveste de... ... Era un traseu ca oricare altul, pe o usa ca oricare alta, spre un cabinet de recoltat sange.
Oficial, intra "sub aripa" lui Traian Basescu in anul 2000, cand a fost numita director de cabinet al Ministrului Transporturilor, Traian Basescu.
Curios este faptul ca inceputul si sfarsitul mandatului acestui Cabinet este marcat de acelasi fenomen meteo-hidrologic: ... Revenind la ghinioanele Guvernului Tariceanu, trebuie observat faptul ca acest Cabinet, acum doar bicolor - PNL-UDMR, a iesit intarit dupa incercarile prin care a trecut.
Sotia lui Codrut Marta, arestata pentru prostitutie si proxenetism Andreea Marta, sotia lui Codrut Marta, fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, a fost arestata dupa audierea de catre de procurorii DIICOT intr-un dosar de prostitutie si proxenetism.
Calin Popescu Tariceanu a precizat ca va incepe discutiile in privinta formarii noului Cabinet cu Partidul Democrat (PD), astazi urmind sa aiba intilniri cu reprezentantii celorlalte partide parlamentare.
Intrebata cine i-a cerut sa faca acest lucru ea a raspuns ca Ana Simion, directorul de cabinet al prefectului. Ea a recunoscut, dar a sustinut ca actiunea "nu are tenta electorala.
Vor demisiona la sfirsitul saptaminii viitoare Ministrul pentru relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, a declarat, joi, ca premierul Calin Popescu Tariceanu isi va anunta demisia la sfirsitul saptaminii viitoare, iar in acel moment se va considera ca intregul cabinet si-a incetat mandatul.
Negocierile politice reduse la nivelul precupetelor din Obor nu vor reusi sa confere unui eventual cabinet PSD-UDMR si stabilitatea necesara unei guvernari pe termen lung.
Acesta intentioneaza sa candideze la alegerile pentru functia de presedinte al organizatiei de tineret din cadrul PSD Gorj, care se vor desfasura peste cateva saptamani, unde il va avea ca rival pe seful de cabinet al deputatului Victor Ponta, care este sustinut de parlamentar.
Si, pentru ca tot am pomenit din nou de viitorul cabinet, trebuie mentionat ca ideea Guvernului "de larga reprezentare nationala”, avansata de Ion Iliescu si Dan Voiculescu, nu intra nicidecum in calculele lui Traian Basescu si ale Aliantei.
google-analytics.com