Cautare

3193 de rezultate pentru "boc" (2.78 secunde)
De miercuri, 16 martie, Emil Boc nu mai poate fi considerat primul ministru al Romaniei. ... Emil Boc a intrat intr-o rezonanta politica teribila cu locotenentii lui Marko Bela si Kelemen Hunor.
Iese Boc, castiga Blaga? ... Boc, Blaga si Basescu. ... Cum o poate recastiga Boc, un premier uzat, sau Blaga, un politician trecut? ... Boc invinge zmeul, intarindu-si astfel muschii flescaiti de politician.
"Caderea Guvernului Boc este o prioritate, suspendarea presedintelui, nu" Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a declarat, marti, la Radio Romania Actualitati, ca ramane, in continuare, o prioritate caderea Guvernului si ca Opozitia va mai incerca si in sesiunea parlamentara viitoare, prin motiune de cenzura, sa dea jos Executivul condus de premierul Emil Boc.
Batalia pe Sanatate (Autor Sorin Rosca Stanescu) In cursul acestei saptamani, va fi purtata una dintre cele mai insolite batalii politice ale guvernarii Boc. ... Situatie in care, in mod logic, Guvernul Boc va fi demis.
Lazaroiu, grenada ofensiva care ii salveaza scaunul lui Boc?
Rand pe rand, ministrii Guvernului Boc, unul mai stralucitor ca celalalt, si-au dat in petic de fiecare data cand au avut ocazia.
Proiectul a fost catalogat de catre premierul Emil Boc drept o "tampenie populista", in timp ce ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a spus ca este o propunere "nastrusnica" si "iresponsabila". Duminica, premierul Emil Boc le-a cerut liderilor USL Victor Ponta si Crin Antonescu sa retraga initiativa legislativa legislativa.
Boc, sfasiat intre baronii PDL si voievodate (Autor: Sorin Rosca Stanescu) Parlamentarii PDL l-au atacat pe Boc. ... Iar din cealalta directie, presiunea asupra lui Boc este la fel de infernala. ... Pe Emil Boc, in calitate de presedinte PDL, il asteapta vremuri grele.
Ajunge securea la gatul lui Boc?
Boc e in mocirla coruptiei Dupa acuzatiile aduse primarului de Cluj, Sorin Apostu, premierul a declarat ca acesta se bucura de prezumtia de nevinovatie, ca orice cetatean. Jurnalistul Radu Moraru sustine ca atitudinea premierului Boc este incalificabila si ca ar fi fost mai bine ca acesta sa taca.
"Basescu vrea sa-l mazileasca pe Boc pana in martie!" Traian Basescu vrea sa-l mazileasca pe Emil Boc pana in martie si sa-l inlocuiasca cu un lider popular care sa conduca un guvern economic, pe placul Bruxelles-ului, sunt concluziile analistului politic Stelian Tanase, dupa emisiunea pe care o gazduieste la Realitatea TV, unde a avut-o ca invitata pe Elena Udrea.
Dupa numai trei luni de ministeriat, Sebastian Lazaroiu ataca PDL-ul si e dat afara si de Boc. ... Boc infiinteaza Ministerul Fondurilor Europene si il da pe mana fostului comisar european Leonard Orban. ... Guvernul Boc devine recordman absolut la alocarile politice:
Cei care au participat totusi la sedinta n-au reusit sa vina cu o alta solutie in afara remanierii guvernamentale, insa pana si aceasta varianta a fost respinsa de premierul Emil Boc.
"Premierul se executa, nu se discuta" Oare sunt singurul care s-a plictisit de jocul de-a soarecele si pisica dintre Traian Basescu si Emil Boc?
Este o chestiune unanim acceptata - ca oricine ar fi condus partidul mai bine decat dl Boc. Desi aceeasi impresie exista in legatura cu faptul ca dl Boc conduce conform indicatiilor pe care le primeste de la domnul presedinte.
cind isi da Boc demisia? ... Boc e clar ca nu se da dus, iar numele vehiculate ca succesor nu prea ar avea cum sa ajute PDL sa iasa din mlastina.
"Pedelistii cara cu masina dosare din ministere" Dupa alegerile locale, in PDL va izbucni "marea rafuiala" pentru conducerea partidului, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics, el fiind de parere ca Emil Boc "e terminat", Vasile Blaga e "cel mai influent om din PDL" iar Elena Udrea "nu mai are nici resurse financiare, nici politice".
Toate iesirile lui Emil Boc sunt la limita dintre tupeu si penibil Vicepresedintele PSD Corina Cretu considera declaratiile lui Emil Boc la adresa guvernului condus de Victor Ponta ca fiind disperate, ele venind din partea unui personaj certat cu bunul-simț, istoria recenta si Constitutia Romaniei.
Noi ne intalnim si duminica, tot in Colegiul Director, pentru a stabili pasii urmatori." UPDATE 20:40 Emil Boc: ... UPDATE 20:20 EMIL BOC SI-A DEPUS MANDATUL DE PRESEDINTE AL PDL UPDATE 19:30 Sedinta Colegiului Director a fost reluata. UPDATE 19:14 Emil Boc:
Basescu si Boc se vad neprihaniti;
google-analytics.com