Cautare

3193 de rezultate pentru "boc" (4.21 secunde)
Iulian Badea ) Emil Boc se afla la Palatul Victoria de doi ani si opt luni.
Cristian Preda ii cere DEMISIA PREMIERULUI Emil Boc. ... "Momentul politic a fost ratat" Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat ca premierul Emil Boc nu este capabil sa sporeasca increderea publicului in Guvern, motiv pentru care ar trebui sa-si dea demisia.
Adrian Nastase publica pe blog articolul ' Emil Boc a devenit obraznic ' Emil Boc a vorbit despre vizita lui in China si a dorit sa-i dea o replica lui Victor Ponta pe aceasta tema.
Emil Boc:
'Se pare ca, in ultima perioada, Guvernul Boc si-a propus sa se intreaca pe sine insusi.
Aceasta pancarta cred ca a sintetizat cel mai bine actuala situatie a guvernului Boc. ... Imaginati-va ca in fata zecilor de mii de manifestanti ar fi aparut nu alde Hoara, care a fost luat cu pietre, ci Boc.
Reactia lui Nastase vine dupa ce premierul Emil Boc l-a criticat in repetate randuri pentru costurile prea mari percepute de compania americana pentru constructia autostrazii Transilvania. ... • Emil Boc si-a invatat bine textul dat de regizor. ... • Emil Boc este un premier insistent.
Emil Boc s-a intors cu mana goala din China Premierul Emil Boc si delegatia oficiala a Romaniei s-au intors din China doar cu promisiunile unor posibile colaborari, insa fara sa fi incheiat niciun contract concret.
Satul, probabil, de problemele ridicate de desemnarea unui nou vicepremier democrat care sa ia locul lui Adriean Videanu, liderul PD Emil Boc a incercat sa arunce o piatra si in ograda PSD-ului afirmand ca Vanghelie ar fi doar un candidat de paie care urmeaza sa fie repede inlocuit cu ...
In pofida timpului relativ scurt de cand s-a (re)instalat la putere, Guvernul Boc 3 a continuat opera editiilor sale anterioare, accentuand criza multipla pe care a provocat-o in Romania:
Presedintele interimar al PD, Emil Boc, va candida la functia de presedinte al partidului, dar inca nu stie daca va veni cu un program social-democrat sau cu unul popular.
Emil Boc va castiga sefia PD, dupa ce ieri contracandidatul sau Cezar Preda s-a retras din cursa. In acest fel, democratii vor adopta doctrina populara, promovata de Boc.
Presedintele interimar al PD, Emil Boc, a declarat ieri ca in cadrul Biroului Permanent National al partidului s-a luat decizia ca presedintele executiv al democratilor sa fie desemnat de catre Conventia Nationala din 25 iunie.
Echipa Emil Boc, presedinte, Adriean Videanu, presedinte executiv, ambii primari in functie, conduce incepand de sambata un Partid Democrat lasat mostenire de Traian Basescu, un alt fost primar.
Daca vedem ca ne indepartam de la promisiuni, ne corectam“, a declarat liderul PD, Emil Boc. ... Boc a adaugat ca partidul nu-si va retrage sustinerea fata de ministrul sau, care a actionat cu buna credinta.
Presedintele PD, Emil Boc, a declarat inaintea sedintei ca este o reuniune obisnuita a CNC al Aliantei, in care se discuta aspecte politice si aspecte care tin de functionarea Aliantei in teritoriu, precum si calendarul politic al PNL-PD.
În cazul in care dinamicile de productie, respectiv rezerva de petrol, nu pot fi realizate din cauza unor evenimente neimputabile companiei, durata acordului, inclusiv executarea drepturilor si obligatiilor partilor care deriva din acesta, vor fi prelungite cu durata necesara inlaturarii efectelor unor astfel de evenimente asupra operatiunilor petroliere, este stipulat in act.Sterling are drept de preemtiune la exploatarePremierul Boc a declarat ca, potrivit contractului intre guvern si Sterling, compania a avut inainte de decizia CIJ drept de explorare in Marea Neagra, iar dupa decizia Curtii contractul prevede si dreptul de exploatare a resurselor.
Adrian Nastase, presedintele executiv al PSD, a declarat ieri ca tine de evidenta faptul ca se pregateste o anumita schimbare in conducerea Ministerului Justitiei, luandu-se in calcul, potrivit informatiilor sale, numirea Monicai Macovei ca procuror general si a lui Emil Boc ca ministru.
Decizie CNA in cazul imaginilor cu Emil Boc dezbracat:
Asteptam sa vedem care sunt alternativele, optiunile spre PD fundamentate pe criteriile platformei populare, dupa care ne vom preciza punctul de vedere", a declarat presedintele PD, Emil Boc (foto), la finalul intrunirii liderilor democrati.
google-analytics.com